Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Тъкмо сега ще я прочетеш. За мен абсолютна книга-фантом на Нора е Ангел хранител, за която подозирам, че е с оригинално заглавие Gabriel's Angel. За нея знам само, че е издадена в поредицата Мира на Коломбина. Нито резюме, ни корица, ни дявол... a298d7e5a195bbac46e481f1d9cbddb1.gif

Има ги в блога 7f8cc99c50b387f4a2ffffe7efb80e26.gif

Мерси,Гане,аз там рових ли рових,но то много информация и ми писна.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

... За мен абсолютна книга-фантом на Нора е Ангел хранител, за която подозирам, че е с оригинално заглавие Gabriel's Angel. За нея знам само, че е издадена в поредицата Мира на Коломбина. Нито резюме, ни корица, ни дявол...

Гане, мисля че я имам, мога да я изровя, да сканирам корицата и резюмето и да ти ги пусна. Искаш ли?

За скан на цялата книжка сега нямам време, но мога да я дам на Жанито, или на Виолета ...

Мисля, че имам всички книги (на бг) на Нора, така че ако Ви трябва нещо, пишете ми.

Редактирано от IvaIgnatova (преглед на промените)

Гане, мисля че я имам, мога да я изровя, да сканирам корицата и резюмето и да ти ги пусна. Искаш ли?

За скан на цялата книжка сега нямам време, но мога да я дам на Жанито, или на Виолета ...

Мисля, че имам всички книги (на бг) на Нора, така че ако Ви трябва нещо, пишете ми.

Ама как да не искам. Ти подаваш пръстче, ама аз лапам по цели ръце... 129fs370785.gif Та... Моля за предна и задна корица на Ангел-хранител+оригинално заглавие. Ако момичетата нямат нищо против да я сканират, ще се радвам много. И за да лапна ръката докрай, моля, провери дали имаш Правилата на играта и Верният път. Засега само тези ги нямам на книжен носител или сканирани, или не са поети от никого. А за проверка дали имаш всичко на Нора на бг, можеш да използваш ТОВА 34zn0n5.gif

Иве, почти приключвам Спомни си кога на Джудито и ще мина да ти я оставя, тогава ще взема тази книжка на Нора и ще я сканирам, но няма да е като с предишните темпове, че с тази работа направо нямам вече време за любимото си форумче. :)

Не мисля, че ще се намерят. Предния път доста се рових и успях да открия само как се пише името на немски. Проблема е, че авторката е родена 1858г. и книгите й са от края на 19, началото на 20 век, т.е. доста стари. И понеже не е толкова известна като Джейн, сестрите Бронте и др., няма подробна информация. Никъде не намерих резюмета на книгите й, та да се закача поне за нещо (а доста се рових) sad.gif На няколко места намерих списък с творчеството й, но нито едно заглавие не съвпадаше с превода на бг. Дано някой има повече успех от мен, но общо взето съм скептично настроена.

Благодаря за реакцията и сори, че чак сега отговарям, но ми спукаха гьона на работа... А за книжката - отказах се и я метнах на Хекси да я качва в Читанката. На Мандор ако му се рови - да й търси заглавието. Ама наистина, нашите издатели са за бой - спестяват си информацията, сякаш зъбите им вадят... sad.gif Пфу...

Ако пак закъсам за някое инфо, пак ще изблея, благодаря на всички! :wors:

Ох момичета, мъчи ме следното. В "Дива илюзия" на Каси Едуърдс главния с казва "Петнист орел". В енда от другите книги на Касито, главните си кръстиха бебето Петнист орел, ама не помня в коя книга беше. Някой може ли да ми напомни?

Ох момичета, мъчи ме следното. В "Дива илюзия" на Каси Едуърдс главния с казва "Петнист орел". В енда от другите книги на Касито, главните си кръстиха бебето Петнист орел, ама не помня в коя книга беше. Някой може ли да ми напомни?

Ине не съм ги чела, ама след лека консултация с баба ми се добрах до малко инфо, та тя се сети, че в "Диви мъгли" има един Петнист орел, който се подвизава и с името Тимъти - ама нечие дете ли е или нещо друго не мога да ти кажа...

Ине не съм ги чела, ама след лека консултация с баба ми се добрах до малко инфо, та тя се сети, че в "Диви мъгли" има един Петнист орел, който се подвизава и с името Тимъти - ама нечие дете ли е или нещо друго не мога да ти кажа...

е аз си спомням че в една от книгите,не знам коя точно, бе брат на главната(двамата са бели) и след като вече бяха при индианците, мъжът на главната(индианец) го прекръсти , че да имал и индианско име

Редактирано от Jamey (преглед на промените)

Ау, благодати на баба ти мило, сетих се. Той беше малкия брат на главната и е бял. О, май ще си зарежа новата книжка и ще чета за него. Отново много мерси. kiss.gif

Здравейте момичета!

Видях че има много сканирани романи от колекцията на Арлекин, а аз търся точно един конкретен. Прерових целия интернет за него и не мога да го открия. Много ще се радвам ако някоя от вас го има. Става въпрос за Арлекин, категория Романс, №143.Сватбата на Стефанос - Хелън Бианкин

Благодаря предварително!

Ъм, момичета, можете ли да ми дадете някакво инфо за следните книжки:

Агата Фърбрингър - Джералдин

Клодин Уолън - Като древна богиня

Роксана Бекнъл - Среднощна гълъбица

Емили Брадшоу - Наследницата на Монтоя

Примерно име на автора и заглавие оригинални, година на издаване, издателство... другото можем и да го пропуснем :)

Роксана Бекнъл - Среднощна гълъбица - Rexanne Becnel - A Dove at Midnight (1993) - Ирис 2002

Емили Брадшоу - Наследницата на Монтоя - Emily Bradshaw - Midnight Dancer (1994) - Хермес 1995

Ъм, момичета, можете ли да ми дадете някакво инфо за следните книжки:

Агата Фърбрингър - Джералдин

Прев. [от англ.] Пейо Пейков. - В. Търново : Слово, 1994. - 102 с. ; 20 см. - (Любовни романи. С имена на жени ; N 24)

Ориг. загл. Beloved bodyguard / Agata Furbringer. - Офс. изд.

Клодин Уолън - Като древна богиня

Прев. [от англ.] Цветанка Крайчева. - В. Търново : Слово, 1994. - 102 с. ; 20 см. - (Любовни романи. Made in USA ; N 39)

Ориг. загл. Don't touch me / Claudine Wallon. - Офс. изд.

Роксана Бекнъл - Среднощна гълъбица

Прев. [от англ.] Славянка Мундрова. - София : Ирис, 2002 (София : Инвестпрес АД). - 256 с. ; 20 см. - (Исторически любовни романи ; N 164)

Ориг. загл. D dove at midnight / Rexanne Becknell. - Офс. изд.

Емили Брадшоу - Наследницата на Монтоя

Прев. [от англ.] Ангелина Василева, Живка Дойчева. - Пловдив : Хермес, 1995. - 273 с. ; 20 см. - ( Пламъкът на розата : Исторически романси ; 14)

Ориг. загл. Midnight Dancer / Emily Bradshaw. - Офс. изд.

Примерно име на автора и заглавие оригинални, година на издаване, издателство... другото можем и да го пропуснем :angry:

Момичета, имам нужда от помощ sad.gif Някоя от вас има ли Хопкинс, Клод. Научната реклама / Клод Хопкинс. – Варна : Принцепс, 1992- ако я имате бихте ли я сканирали :huh: Ще ви бъда страшно благодарна!!! :wors: Нужна ми е за дипомната работа, а никъде не мога да я открия sad.gif Знам, че не е по тематиката на форума ни, ама не знам къде да го сложа :rolleyes:

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Тенкю,тенкю за книжката.Изглежда страхотно и е с хуавка анотациика.

Нова книжка на Джудито. Ивето ми я даде да я сканирам. Xesi, благодаря ти ,че качи книжката в тракера.

Спомни си кога - Джудит Макнот

И аз да благодаря, книжката наистина приковава вниманието - поне моето, изглежда интересна...Искам да попитам това ново книжле ли е, дали има шанс да изкочи от някоя книжарница, или да не си фантазирам такива неща?!

И аз да благодаря, книжката наистина приковава вниманието - поне моето, изглежда интересна...Искам да попитам това ново книжле ли е, дали има шанс да изкочи от някоя книжарница, или да не си фантазирам такива неща?!

Не е нова, но не помня коя година е издавана, още е в Жанито. Може някой ден да я преиздадат... Но по-скоро трябва да се търси като антикварна.

Една от любимите ми на Макнот, надявам се че ще ти хареса!

Ама как да не искам. Ти подаваш пръстче, ама аз лапам по цели ръце... 129fs370785.gif Та... Моля за предна и задна корица на Ангел-хранител+оригинално заглавие. Ако момичетата нямат нищо против да я сканират, ще се радвам много. И за да лапна ръката докрай, моля, провери дали имаш Правилата на играта и Верният път. Засега само тези ги нямам на книжен носител или сканирани, или не са поети от никого. А за проверка дали имаш всичко на Нора на бг, можеш да използваш ТОВА 34zn0n5.gif

За "Ангела" предна и задна корица - ще ги имаш утре вечер, ще ти ги пусна тук (освен ако не кажеш друго място).

Оригинално заглавие: Gabriel's angel, Nora Roberts, 1989.

Наше издание: Ангел хранител, Нора Робъртс, МИРА, №13, 2001.

Другите две - Правилата на играта и Верният път - също ги имам, и както писа Жани - ще и ги дам на нея, и тя ще ги сканира. Вкл. и "Ангела".

Благодаря ти за линка, ще проверя!

И не се пиртеснявай, не се плаша лесно - готова съм да си подам и останалите крайници за общото благо! :wink12:

Гане, проверих линка, но само по английските заглавия не мога да се ориентирам, ако някой знае какво е българското заглавие, и Арлекин ли е, или не - да помага! Става въпрос за следните заглавия на Нора Робъртс:

Promise Me Tomorrow (1984)

Night Tales (2000)

Irish Hearts (2000)

Origin in Death (2005)

Strangers in Death (2008)

Всичките останали розово-черни (дето ги имаш, но не са сканирани) аз също ги имам. Ще ги давам на Жанито, само че тя сега няма много време, така че ще става бавно. Каза, че на лято ще е по-свободна, така че тогава ще се ускорят нещата. Мога да дам и на Виолета (Хеси ме беше свързала с нея, но ми е трудно да ходя до тях), а аз засега не знам кога ще имам възможност да се включа със сканиране...

Освен трите от предното писмо, сега ще дам на Жанито и:

Образи

Песента на сърцето

Победа на сърцето

Като ги вземе, ще ти пиша да ги отбележиш със зелено в списъка.

Приготвила съм и:

Изпитание на чувствата

Жената на Съливан

Луна парк

Да прескочиш границите

но не знам дали Жани ще може да ги поеме, или Виолета. Като разбера, ще пиша.

И сега един въпрос - в инфото към "Спомни си кога" е написано че е част от поредица - Foster Saga, и другата книжка е описана като: 1. Double Exposure (1995) (in A Gift of Love) Двойна радост.

Аз имам спомен, че съм чела книжка за сестрата на Даяна от "Спомни си кога", в която тя, вече фотограф към списанието на Даяна, се среща с младежа (вече мъж) в който беше влюбена като малка, в неговото имение(къща) - той я покани като представител на списанието да снима сватбата на сестра му, и се завъртя историята отново...

Не мога да се сетя за заглавието на книжката - дали е същата от инфото, че нещо това заглавие не ми звучи познато? Или е част от сборник? Някой нещо ако си спомня, може ли да пише тук. :wink12:

Книжката съм сигурна, че я имам, само не мога да я намеря. :whist:

А ми помогнете да си припомня, ще можем и нея да сканираме.

Докато пишех, почна да ми изплува нещо, че е част от сборник, ама... много ми е в мъгла още.

Спомни си кога , наистина е страхотна книжка. И както всички герои на Макнот, и тук главния е страхотен пич. Главната е голяма сладурана. Повече ще коментираме в другите теми, когато и вие я прочетете.

При скана се застъпваха много буквите в средата, но просто нямаше вече как да я разпъвам книжката, повтаряла съм я поне половината, но не става по-добре. За редакция може би ще е малко по-трудна, но тъй като е интересна , ще върви леко :wink12:

Ще мина през Ивето и ще взема останалите книжки, ще гледам бързо да ги сканирам.

Пете, ще трябва да я търсиш антикварно, защото е доста отдавна издавана.

Редактирано от Слава (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.