Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Дами, вижте на какво попаднах тази сутрин!

Мой злодей

Линдсей Джоанна

Юная леди Ребекка Маршалл, ставшая фрейлиной королевы Виктории, в восторге от своего нового положения. Однако неожиданно она оказывается в центре скандала, в котором замешан и неотразимый Руперт Сент-Джон, тайный агент ее величества. Скандал погубит репутацию Ребекки. И он крайне нежелателен для Руперта. Единственный выход для обоих – немедленно обвенчаться, а впоследствии тихо расстаться. Жених и невеста идут к алтарю с большой неохотой. Но чем лучше они узнают друг друга, тем яснее понимают, что их встреча – бесценный подарок судьбы!

Според руснаците е от 2009 и е третата от поредицата за семейство Рийд. Нещо нямам спомен за такава поредица. Излизала ли е на български?

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Мой злодей

Линдсей Джоанна

Юная леди Ребекка Маршалл, ставшая фрейлиной королевы Виктории, в восторге от своего нового положения. Однако неожиданно она оказывается в центре скандала, в котором замешан и неотразимый Руперт Сент-Джон, тайный агент ее величества. Скандал погубит репутацию Ребекки. И он крайне нежелателен для Руперта. Единственный выход для обоих – немедленно обвенчаться, а впоследствии тихо расстаться. Жених и невеста идут к алтарю с большой неохотой. Но чем лучше они узнают друг друга, тем яснее понимают, что их встреча – бесценный подарок судьбы!

Според руснаците е от 2009 и е третата от поредицата за семейство Рийд. Нещо нямам спомен за такава поредица. Излизала ли е на български?

На български са преведени първите две книги от поредицата : Наследникът и Чаровникът, който я укроти.

Мой злодей

Линдсей Джоанна

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=823

Ето досегашните от поредицата Рийд.

Момичета изпаднала съм в такъв един особен проблемт. Нъл съм алтаво на тема Джула Гарууд та подреждах виртуалните си придобивки с нейно творчество. И о ужаст. ама голям щото баш от любима поредица ми липсва една и от друга дето сигур ще ми стане любима като сколасам до нея още три четири. Та всъщност горещо моля ако някой има Shadow music от поредицата за шотландците и от 5 до 8 от поредицата Бюканън на англе ша може ли ама много ако е удобно и не безпокоя да ми ги запрати. Голяяяяямо блг предварително.

Здравйте,

почнах да си пиша класацията на Джудит Макнот и с еоказа , че не се сещам за съдържанието на "Двойна радост". Моля , ако няой се сеща за какво става въпрос в тази книжка да пише.:::::)))))))

Дами,съвсем сериозен въпрос от мъжа ми.На предния рейс чел книга за три сестри-помни че романа се казва "Калейдоскоп" и друго нищо, а го е харесал.На някого нещо да му говори? Автор?

Дами,съвсем сериозен въпрос от мъжа ми.На предния рейс чел книга за три сестри-помни че романа се казва "Калейдоскоп" и друго нищо, а го е харесал.На някого нещо да му говори? Автор?

Даниел Стийл, ако не се лъжа става въпрос за три сестри разделени като деца, най-голямата ги търси от години, и тогава се намесва един дядка, който е бил близък на родителите им, та той е умиращ и те се събират при него за последните му мигове. Мисля, че е тази :cool:

Даниел Стийл, ако не се лъжа става въпрос за три сестри разделени като деца, най-голямата ги търси от години, и тогава се намесва един дядка, който е бил близък на родителите им, та той е умиращ и те се събират при него за последните му мигове. Мисля, че е тази :)

Дам, точно тя е и доколкото си спомням дядката се оказва баща на най-малката:cool:

Дам, точно тя е и доколкото си спомням дядката се оказва баща на най-малката:)

Мхм, дядката и бащата на другите две били приятели и по време на войната се запознават с майката, и тя се жени за единия, после се оказва влюбена в другия. Накрая двамцата женени се изтрепаха един друг и така момиченцата останаха сирачета. Абе готино книжле, ама съм го чела сякаш преди цял век, добре че съм гледала филма няколко пъти :cool:

Още един исторически любовен роман :doh:

Време да обичаш отново - Флора Спиър

Благодаря, bobych! Обожавам подобни романи - от настоящето в миналото и обратно :offtopic_s: Много забавни моменти има в подобни книги- надявам се и тази да е такава :)

Редактирано от Stefanika (преглед на промените)

Още един исторически любовен роман :biggrin:

Време да обичаш отново - Флора Спиър

Невероятен роман на мен страшно много ми харесва имам го в домашната библиотека и често си го препрочитам.Напомня малко на романна ''Графиня-Робиня'' на Вирджиния Хенли но само малко

Благодаря на всички,които се отзоваха за книгата "Калейдоскоп".Така като резюмирахте се усетих,че съм гледала филма,но не съм най-големия фен на Д.Стийл

Ооо, :down::eek: хубаво е ,че си имаме нови книжки!

Здравйте,

почнах да си пиша класацията на Джудит Макнот и с еоказа , че не се сещам за съдържанието на "Двойна радост". Моля , ако няой се сеща за какво става въпрос в тази книжка да пише.:::::wors:))))))

Явно съм много разсеяна, да отговоря сама на въпроса си- "Двойна радост" е част от книжката "Вълшебства" чак тази сутрин се сетих....

;)

Здравейте момичета. Първо огромно БЛАГОДАРЯ за всички книжки.

:);):wors: :wors: :wors: :wors: :wors: :wors: :wors:

Искам да ви попитам някой знае ли кои са другите книги от серията на Дара Джой "Легендарните любовници" и къде мога да ги намеря?

:);):wors: :wors: :wors: :wors: :wors: :wors: :wors:

Искам да ви попитам някой знае ли кои са другите книги от серията на Дара Джой "Легендарните любовници" и къде мога да ги намеря?

Поредицата е от няколко книги и Дара Джой е автор само на

"Тази нощ или никога", останалите книги преведини на български са:

Синьото острие - Линда Джойс

Пиратът - Кони Мейсън

Дъщерята на разбойнкиа - Ан Ейвъри

Принцът на разбойниците - Шарън Доусън

Забранена любов - Лори Ханделанд

ето я и поредицата на английски:

http://www.fantasticfiction.co.uk/series/legendary-lovers/

Редактирано от hol_back_girl (преглед на промените)

;):wors: :wors: :wors: :wors: :wors: :wors: :wors:

Това не е серия на Дара Джой, а серия, в която участват различни писателки. Ето и серията в моя блог, където има и линк към английската поредица:

Легендарни любовници

А иначе от шестте на бг имаме сканирани:

Пиратът

Синьото острие

Забранена любов

Дъщерята на разбойника

И Тази нощ или никога, разбира се. Липсва само Принцът на разбойниците :)

ПП: Пете, много са ти сръчни ръчичките, докато се назландисам...:)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Поредицата е от няколко книги и Дара Джой е автор само на

"Тази нощ или никога", останалите книги преведини на български са:

Синьото острие - Линда Дойс

Пиратът - Кони Мейсън

Дъщерята на разбойнкиа - Ан Ейвъри

Принцът на разбойниците - Шрън Доусън

Забранена любов - Лори Ханделанд

ето я и поредицата на английски:

http://www.fantasticfiction.co.uk/series/legendary-lovers/

[/quo

Благодаря за бързия отговор :wors: :wors: :wors::);) . Сега ги запо4вам.

Редактирано от reine (преглед на промените)

момичета, поразрових се малко и открих че новата книга за Малори That Perfect Someone ще излезе в Англия на 15 юни тази година.

момичета, поразрових се малко и открих че новата книга за Малори That Perfect Someone ще излезе в Англия на 15 юни тази година.

Мхм, главен герой е старият ни познайник Ричард от "В плен на моето желание", остава само да разберем коя ли ще е главната :)

ето това е цялото резюме на книгата...

Nine years ago Richard Allen fled England when his avaricious father, the Earl of Manford, betrothed him to Julia Miller, the young daughter of London's wealthiest merchant. Having seen how his father's ambition ruined his older brother's prospects for happiness with an arranged marriage, free-spirited Richard takes to the sea determined to live his own life. In the Caribbean, he joins a band of treasure-hunting pirates and adopts the persona of a Frenchman named Jean Paul. When he dares to slip back into England to carry out an urgent task for his captain, Richard falls in love with a married woman, Georgina Malory. Despite Georgina's indifference to him and her husband James Malory's threats to harm him, Richard is smitten. His next attempt to woo Georgina at a masked ball turns out to be a terrible mistake because it brings him face to face with another beautiful woman.

Grown-up and sophisticated, Julia Miller, a friend of Georgina's, is charmed by the masked Frenchman Jean Paul until she discovers he's really her detested fiancé! Julia has hired solicitors to have Richard declared dead so she can free herself from their betrothal and move on with her life. But when the Earl of Manford learns his son has returned and can fulfill the marriage contract, he sets in motion a chain of events that places Julia on the high seas with her fiancé who is not merely an irresponsible nobleman but a seductive, adventure-loving pirate!

нека по-компетентните лица да го преведат точно...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.