Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

незнам дали тук трябва да пиша обаче имам въпрос някой имали проблем с емотиконите защото на мен от седмица не мога да ги ползвам.Извинявам се ако въпросът ми не е за тук ако има проблем махнете го.

Цитат от поста на Lindsey:

За да оправиш проблема:

1) Ако си с Mozilla Firefox:

- с бг меню: Следваш стъпките - меню "Инструменти" -> "Изчистване на историята" -> слагаш тикчета на "Бисквитки" и "Кеш", и натискаш "Изчистване сега"

- с английско меню: "Tools" -> "Clear Private Data" -> слага се тикче на "Cookies" и "Cache", и натискаш "Clear now"

2)Ако си с Internet Explorer 7 (Ако добре си спомням, ти си на Виста, така че би трябвало да си с IE7)

меню "Tools" -> "Delete Browsing History" -> натискаш "Delete files..." и "Delete cookies"

3)Ако случайно си с Internet Explorer 6 (Обикновено компютрите с XP са с тази версия)

меню "Tools" -> "Internet Options" -> "General" -> натискаш "Delete Cookies" и "Delete Files..."

Така би трябвало да проработят отново таговете и емотиконките, когато пишеш във форума. След процедурата ще ти се наложи да влезеш наново в сайта.

Тихи е по въпросите с емотиконите,трябва да си изтриеш нещо,но без указания и аз не се справям :P

П.П И продължавам да съм на мнение,че трябва да има тема където да се постват такива полезни неща като указанията на Тихи,ще ни е много по-лесно,особенно на мен :laughing5:

Не е лоша идеята, но за да не се отваря специално тема, мисля че Тихи може да постне това във темата за Технически проблеми, понеже в нея не се пише често и ще е лесно откриваемо. Но това е само предложение от моя страна.

Ако си непосрлушна ще ти махнат емотиконите като мярка за наказание :white flag:

Почвам да се замислям, че на някои хора трябва да им се въведе "защита срещу спам", та да не спамят за щяло и нещяло...

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

Благодарности за асистенцията, Гане. :shy11:

За мен няма да е проблем да пусна обясненията в темата за технически проблеми при скан/заснемане, но се съмнявам някой въобще да погледне там за решение на проблема си, след като не е пряко свързано със сканирането.

А в същото време нова тема едва ли ще бъде одобрена от модераторите /имам предвид в този подфорум/, тъй като става дума за различна от литературната сфера.

• Автор

Благодарности за асистенцията, Гане. :shy11:

За мен няма да е проблем да пусна обясненията в темата за технически проблеми при скан/заснемане, но се съмнявам някой въобще да погледне там за решение на проблема си, след като не е пряко свързано със сканирането.

А в същото време нова тема едва ли ще бъде одобрена от модераторите /имам предвид в този подфорум/, тъй като става дума за различна от литературната сфера.

За да не се случи подобно нещо, преименувах леко темата за "Проблемите". Мисля че настоящето заглавие е по-обобщено и би свършило работа.

Редактирано от Xesi (преглед на промените)

Имам въпросче за едно книжле, взех си го вчера, но чак днес се сетих да погледна резюмето, и то хич не ми допадна. Става въпрос за "Тексаската Лили", моля някой ако я е чел да сподели мнението си sad.gif

Отдавна съм чела книгата, Пете, но вкусът, който ми е останал е за интересен, вълнуващ любовен роман за Дивия Запад, роман за ранчо и каубои kiss.gif Всъщност резюмето й доста подвежда, т.к. книгата започва от момента, в който главната е вдовица на един месец или по-точно мъжът й е изчезнал безследно от един месец в прерията. При което работниците в ранчото започват да напускат,т.к. не желаят да работят за жена и тя спешно се нуждае от управител. Е, след като й препоръчват Кейд, който се оказва грамадански здравеняк-полуиндианец с малка, сладка русокоса дъщеричка, тя скоростерлно му отправя предложението си. Главната, освен за ранчото, трябва да се грижи и за 8 годишния си палав син, за който Кейд се превръща в кумир. В книгата (доколкото си спомням) имаше и един гадняр, дето се увиваше около главната, за да докопа земите й.... Толкоз успях да изсмуча от изкуфялата си кратуна :)Но романа е сред любимите ми за Дивия Запад и в графата "за препрочитане". c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif

Ели, благодаря за новокачените книги, мила kiss.gif Как си ги подкарала, май-май цялата библиотека ще изтипосаш през скенера ;)

Редактирано от bobych (преглед на промените)

Дами,трябва ми една книга на английски език,търсих я къде ли не и все не става,хич ме няма в тази работа,каквото и да търся никога не го намирам.Страшно ще ме зарадвате,ако успеете да я откриете,ще ви бъда много благодарна.

Заглавие: Hadassah:One night with the king

Автори: Tommy Tenney, Mark Andrew Olsen

Благодаря ви много за качените книги,страхотни сте!

Редактирано от The Duchess (преглед на промените)

Честит празник момичета!

Благодаря на всички за труда, който полагате за да ни радвате:::cool:)))

Миа, за съжаление аз не намирам нищо, дано някой може да помогне :rolleyes:

Отдавна съм чела книгата, Пете, но вкусът, който ми е останал е за интересен, вълнуващ любовен роман за Дивия Запад, роман за ранчо и каубои kiss.gif Всъщност резюмето й доста подвежда, т.к. книгата започва от момента, в който главната е вдовица на един месец или по-точно мъжът й е изчезнал безследно от един месец в прерията. При което работниците в ранчото започват да напускат,т.к. не желаят да работят за жена и тя спешно се нуждае от управител. Е, след като й препоръчват Кейд, който се оказва грамадански здравеняк-полуиндианец с малка, сладка русокоса дъщеричка, тя скоростерлно му отправя предложението си. Главната, освен за ранчото, трябва да се грижи и за 8 годишния си палав син, за който Кейд се превръща в кумир. В книгата (доколкото си спомням) имаше и един гадняр, дето се увиваше около главната, за да докопа земите й.... Толкоз успях да изсмуча от изкуфялата си кратуна :clap:Но романа е сред любимите ми за Дивия Запад и в графата "за препрочитане". c4993e31cf749afb121e1f1728c48255.gif

Ох, Боби отдъхнах си, благодаря че сподели мнението си kiss.gif , защото аз я бях запратила в графата "едва ли ще те прочета", наистина резюмето е адски подвеждащо!

Ели голямо благодаря и на теб за книжките kiss.gif , като те гледам и направо ми избиха угризения, знаейки че имам доста солиден списък за сканиране, а хич не съм си дала зор :rolleyes:

Миа, за съжаление аз не намирам нищо, дано някой може да помогне :jumping11:

Все пак ти благодаря,че се опита,Гане. kiss.gif Надявам се някога да я намеря тази книжка.

Все пак ти благодаря,че се опита,Гане. kiss.gif Надявам се някога да я намеря тази книжка.

Преди няколко месеца попаднах на филм със същото заглавие,преди малко го проверих и се оказа, че е правен по въпросната книга.Не знам дали ще ти е от полза, но ето линка замунда

Благодаря за новите книжки.

Преди години щях да плача от радост,а сега..... Не, че не се радвам ама кога да ги чета кажете?!

Втората книжка за Трите сестри е готова,но сменям памперс и тогава ще пусна линк.

За бързащите-вече е качена в Мастерс.

Преди няколко месеца попаднах на филм със същото заглавие,преди малко го проверих и се оказа, че е правен по въпросната книга.Не знам дали ще ти е от полза, но ето линка замунда

Благодаря ти,но вече знам за този филм...От къде мислиш,разбрах за книгата? :hush: Филмът много ми хареса и се реших да търся и книгата,но уви...май само с търсенето ще си остана sad.gif

Благодаря ти,но вече знам за този филм...От къде мислиш,разбрах за книгата? :nono: Филмът много ми хареса и се реших да търся и книгата,но уви...май само с търсенето ще си остана sad.gif

Докато търсих, на доста места можеше да се свали като аудио книга, но мисля, че това не би те задоволило. Само на едно място можеше да се свали като текст, но иска регистрация и платено членство, а според мен не си струва... :hush:

Докато търсих, на доста места можеше да се свали като аудио книга, но мисля, че това не би те задоволило. Само на едно място можеше да се свали като текст, но иска регистрация и платено членство, а според мен не си струва... :baby:

Аз също забелязах,че искаха регистрация и парички,затова и все още нямам книгата :blink:

Ето и една книжка от мен - "Къщата в Амалфи" от Елизабет Адлър:Къщата в Амалфи

Романът е много интересен и увлекателен.Има си от всичко по малко - романтика,драма,екшън,мистерия,освен това е много леко и неангажиращо четиво,препоръчвам ви го,ако харесвате подобни книги.

Ето и последната книжка за остров Три сестри:

Нора Робъртс-Три сестри:Среща с огъня

Някой да има "Гарванът" на Елизабет Лоуел?А и възможността да я качи?!:lol6:

Благодарности за новите книжки.

Ето и Небе и замя на Нора във Фанагория:

http://fanagoria-bg....ils.php?id=5441

Като изтегля и другата, ще кача и нея :baby:

Пепи, тази, за която питаш, да не е Песента на гарвана (свързана с Жена без лъжи) или е някоя, дето не я знам? ;)

Редактирано от ganinka (преглед на промените)

Пепи, тази, за която питаш, да не е Песента на гарвана (свързана с Жена без лъжи) или е някоя, дето не я знам? :baby:

Аха,тя е.Забравила съм вече как се казва.

Тея дни съм на вълна ЕЛоуел,та се сетих за нея.Много хубави спомени имам.

Аха,тя е.Забравила съм вече как се казва.

Тея дни съм на вълна ЕЛоуел,та се сетих за нея.Много хубави спомени имам.

Аха, ясно. Тогава ще я имаш сканирана тия дни :cool:

Ето и Среща с огъня във Фанагория:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5444

Може ли да помоля за страница 20-21 от "Тексаската Лили".Извинявам се,ако някъде по-назад са давани,но не мога да ги намеря.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.