Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

Не ми е за продаване, но мога да я сканирам, ако искаш. :)

Благодаря ти мила,но в случая ми трябва на "оригинален" хартиен носител /ега ти израза дето вързах/.

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

"Двойна радост" е разказ и се намира в часта "Вълшебства". Там са събрани няколко разказа на Джудит Макнот и Джуд Деверо. Книгата я има в тракера, в поредицата за Уестморланд. :)

Май тук е момента да се опитам да изпрося някой да сканира Спомни си кога ;) , относно Съвършенство сутринта почнах да я сканирам и предполагам утре ще я пусна

Май тук е момента да се опитам да изпрося някой да сканира Спомни си кога :D , относно Съвършенство сутринта почнах да я сканирам и предполагам утре ще я пусна

Спомни си кога май я имам,но не съм сигурна,бъркам ги с Всеки мой дъх,ще проверя,проблемае обаче,че нямам скенер ако някой от Пловдив се навие да я сканира добре,но и друг път съм питала и няма желаещи,май ще чакаме.

П.П Да ви се похваля днес си купих книжката на Сандра Браун "Зад кадър"и една друга,която не съм чувала "Нужни са двама"на Барбара Делински и молбата ми е ако имза желаещи да им дам книжките да ги сканират,да им се порадват всички момичета :)

Благодаря за новите книжки!

Спомни си кога май я имам,но не съм сигурна,бъркам ги с Всеки мой дъх,ще проверя,проблемае обаче,че нямам скенер ако някой от Пловдив се навие да я сканира добре,но и друг път съм питала и няма желаещи,май ще чакаме.

дано, дано, дано !Много обичам авторката и това е единствената от издадените у нас нейни книги, която не съм чела :)

А ето и Джудит Макнот Съвършенство - приятно четене

Леле, Ели, ти кога спиш?! :lol6: Благодаря за книжките :beat::angry:

Аз също благодаря за книжките :angry: Съжалявам, че пак съм първата, която ще го каже, но липсват страници от Съвършенство на Макнот- сканирана е до страница 339, която определено не изглежда да е последната sad.gif

Редактирано от Il colombo (преглед на промените)

Аз също благодаря за книжките :angry: Съжалявам, че пак съм първата, която ще го каже, но липсват страници от Съвършенство на Макнот- сканирана е до страница 339, която определено не изглежда да е последната sad.gif

О, да - имам книгата и се състои от 440 страници. Ако на n0na екземпляра е повреден, мога утре да ви сканирам остатъка от книгата - 100 страници са все пак. И ще ви ги пусна.

Благодарско да кигите.

Как сте ги отпочнали цветните ще ги съберем всичките!

О, да - имам книгата и се състои от 440 страници. Ако на n0na екземпляра е повреден, мога утре да ви сканирам остатъка от книгата - 100 страници са все пак. И ще ви ги пусна.

:) tctc всъщност съм ги сканирала, но програмата с която сглобявам страничките прави много грешки и ми се налага да ги сглобявам поетапно....та в крайна сметка просто съм пропуснала да закача последните 100.След малко ще коригирам грешката :P

:) tctc всъщност съм ги сканирала, но програмата с която сглобявам страничките прави много грешки и ми се налага да ги сглобявам поетапно....та в крайна сметка просто съм пропуснала да закача последните 100.След малко ще коригирам грешката :P

Мила, аз също ги сканирах, и ако искаш мога да ги пусна...

Мила, аз също ги сканирах, и ако искаш мога да ги пусна...

и аз ги закрепих :cheers: , но ще те помоля ти да ги пуснеш ,защото уж тръгнах да редактирам торента ама направих едно мазало :go ahead: .... и ще те помоля ако можеш да метнеш едно око и на него (а книжката ако искаш мога да ти я пратя вече цяла). Много ти благодаря за помощта!

и аз ги закрепих :cheers: , но ще те помоля ти да ги пуснеш ,защото уж тръгнах да редактирам торента ама направих едно мазало :go ahead: .... и ще те помоля ако можеш да метнеш едно око и на него (а книжката ако искаш мога да ти я пратя вече цяла). Много ти благодаря за помощта!

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5652 - продължението

А на торента нищо му няма. Най-вероятно проблема е само при теб, защото след като си редактирала файла с книгата за да я допълниш, той вече не е същия файл, който си качила. Но тъй като има достатъчно хора, които вече са го свалили и сийдват, проблем няма. Вече могат да си свалят и продължението. А книгата в един файл, ще я имат след редакцията на следващата група по конвейера, когато се обърне в текст.

Редактирано от NELG (преглед на промените)

Момичета, да споделя една информацийка с вас и да получа потвърждение, ако има възможност. Става въпрос за книгите на Маги Дейвис - Кристално сърце и Очите на любовта. Исках да видя дали Кристално сърце не е в поредица и проверих първо във Фикчъна. Оказа се, че писателката пише и под псевдонима Катрин Дьовил. Както и че двете книги на инглиш са писани под псевдонима. После ми направи впечатление, че и в двете книги главния се казва Фитцджулиън - в "сърцето" е Нийл, а в "очите" е Магнус. Тъй като съм ги чела преди доста време, нямам ясни спомени. Прерових само първата и доколкото разбрах главната има син Магнус. Да не говорим, че авторката е издадена на бг и с псевдонима си - книгата Аметистова корона. Та като нищо може и тя да е свързана. Вие какво ще кажете по въпроса? :go ahead:

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5652 - продължението

А на торента нищо му няма. Най-вероятно проблема е само при теб, защото след като си редактирала файла с книгата за да я допълниш, той вече не е същия файл, който си качила. Но тъй като има достатъчно хора, които вече са го свалили и сийдват, проблем няма. Вече могат да си свалят и продължението. А книгата в един файл, ще я имат след редакцията на следващата група по конвейера, когато се обърне в текст.

Oще един път мерси и се извинявам за грешката , а пък ако някой иска книгата на един файл да пише едно лс и ще му я изпратя.

Гане, във http://www.fantasticfiction.co.uk/d/maggie-davis/ за маги дейвис няма споменати поредици. http://www.fantasticfiction.co.uk/d/katherine-deauxville/. Тоест - водят се отделни новели. А и аз също съм от тези, които са ги чели много отдавна.

Гане, във http://www.fantastic...d/maggie-davis/ за маги дейвис няма споменати поредици. http://www.fantastic...ne-deauxville/. Тоест - водят се отделни новели. А и аз също съм от тези, които са ги чели много отдавна.

Дам, Ели, аз ползвам основно Фикчъна, но вече доста пъти е доказал, че има грешно инфо. Така че не му се доверявам на 100 %. Поглеждам чат-пат и във fictiondb, понеже има доста резюмета, които липсват във Фикчъна. Освен това разлистих и Аметистова корона и ми се мерна името Магнус дьо Бокаж. Главния във "Daggers of Gold" се казва Саймън дьо Бокаж. Освен това главния във "Blood Red Roses" се казва Фулк де Юборг и във Аметистова корона се споменава, че е дядо на главната Констанс де Юборг, мисля че беше на 159стр. от книгата. Така че има доста съвпадения, над които човек да се замисли. Затова попитах, в смисъл ако някой ги е чел неотдавна и нещата са му пресни в главата, ако може да поясни. :go ahead:

Дам, Ели, аз ползвам основно Фикчъна, но вече доста пъти е доказал, че има грешно инфо. Така че не му се доверявам на 100 %. Поглеждам чат-пат и във fictiondb, понеже има доста резюмета, които липсват във Фикчъна. Освен това разлистих и Аметистова корона и ми се мерна името Магнус дьо Бокаж. Главния във "Daggers of Gold" се казва Саймън дьо Бокаж. Освен това главния във "Blood Red Roses" се казва Фулк де Юборг и във Аметистова корона се споменава, че е дядо на главната Констанс де Юборг, мисля че беше на 159стр. от книгата. Така че има доста съвпадения, над които човек да се замисли. Затова попитах, в смисъл ако някой ги е чел неотдавна и нещата са му пресни в главата, ако може да поясни. :)

Книгите са в поредица от пет романа.

1.Blood Red Roses

2.Daggers of Gold

3.The Amethyst Crown / Аметистова корона

4.The Crystal Heart / Кристално сърце

5.Eyes of Love / Очите на любовта

Редактирано от geneviev (преглед на промените)

Книгите са в поредица от пет романа.

1.Blood Red Roses

2.Daggers of Gold

3.The Amethyst Crown / Аметистова корона

4.The Crystal Heart / Кристално сърце

5.Eyes of Love / Очите на любовта

А браво! :);)

Благогаря за качените книжки, момичета, и особено за "Съвършенство". :rolleyes:

А сега ако може малко помощ.

Имаше две книги, за които споменахме в първата част на темата. Разказва се за две братовчедки, които си разменяха местата. Едната, която предложи размяната, е високопоставена личност и много нахакана. Тя трябваше да се омъжи за един дето не го харесваше /или нещо такова/ и прати при него братовчедка си. Тя пък беше много срамежлива и притеснителна.

Само това помня, дано да не бъркам нещо историята.

Та въпросът ми е кои са тези книги и коя е авторката?

Моля, помагайте!

Благогаря за качените книжки, момичета, и особено за "Съвършенство". :rolleyes:

А сега ако може малко помощ.

Имаше две книги, за които споменахме в първата част на темата. Разказва се за две братовчедки, които си разменяха местата. Едната, която предложи размяната, е високопоставена личност и много нахакана. Тя трябваше да се омъжи за един дето не го харесваше /или нещо такова/ и прати при него братовчедка си. Тя пък беше много срамежлива и притеснителна.

Само това помня, дано да не бъркам нещо историята.

Та въпросът ми е кои са тези книги и коя е авторката?

Моля, помагайте!

Може би имаш пред вид книгите на Кристина Дод - Твоята целувка и Още един скандал :angry:

Редактирано от bobych (преглед на промените)

И според мен са тези книги на Кристина Дод. За други незнам с подобен сюжет. :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.