Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Дискусии: Любовни романи (Част 2)

Featured Replies

• Автор

Сканирам я... и ще сканиралм докато Хеси каже "Спри!" :beat:

...

Бе аз "Стига" няма да кажа, ама кажи ми ти в кой пост на темата "Линкове.." да ги набутам тези поредици "Промени" и "Колежа.."? :ph34r:

• Отговори 2k
  • Прегледи 262,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Ако тръгна да правя превод няма да е фен а никой не работи за без пари особено както е криза

• Знам, че се включвам малко късно, но просто не можах да се въздържа!!! Не го познавам този "никой", който не работи за без пари, но със сигурност познавам доста от хората тук, които наистина рабо

• Не мога да разбера как очаквате книги, които сте сканирали и сте качили да се теглят свободно в нет-а, да си останат само във вашето си "кътче", а още по-странно ми е, че се сърдите, че не са ви били

Публикувани изображения

съвременни - нейде там дето са мъжете, жените, розовите, зелените ... А така и така ще едитваш поста, тури в него и това момче:

Джордж

Редактирано от NELG (преглед на промените)

съвременни - нейде там дето са мъжете, жените, розовите, зелените ... А така и така ще едитваш поста, тури в него и това момче:

Джордж

А забравих кажа и че е порозовяла. Хеси ти що не поправяш с моливта?

Здравейте, отскоро започнах да чета любовни романи и то съвсем случайно. Просто ровех из интернет и си търсех книги online. Така попаднах на сайта www.chitanka.info Там има качен огромен обем от книги, така че каквото и да търсите е много вероятно да го намерите именно в този сайт. :ph34r: Аз му станах голяма фенка.

Здравейте, отскоро започнах да чета любовни романи и то съвсем случайно. Просто ровех из интернет и си търсех книги online. Така попаднах на сайта www.chitanka.info Там има качен огромен обем от книги, така че каквото и да търсите е много вероятно да го намерите именно в този сайт. :) Аз му станах голяма фенка.

Браво за откритието! Ще се възползваме от него.

Здрасти.Това за читанката си го знаем.Свързани сме един вид.

Не че нещо момичета, ама там са качени именнот от членове на нащо форумче. В смисъл, тям ще намерите същото което и тук, по простата причина, че имама работни пчелички, които качват книжките от този форум в други сайтове :)

Ами по морето ще ми пердоставят ли такива яки партньори за снимките?

Това ме изкефи!!! Браво, и аз искам такива партньори, ама знаеш ли - най-добре е ти да си доведеш някой сладур :)))

Здравейте, отскоро започнах да чета любовни романи и то съвсем случайно. Просто ровех из интернет и си търсех книги online. Така попаднах на сайта www.chitanka.info Там има качен огромен обем от книги, така че каквото и да търсите е много вероятно да го намерите именно в този сайт. :) Аз му станах голяма фенка.

Ава благодаря ти за желанието да ни помогнеш с полезна информация. Винаги сме с отворени уши и очи за нещо ново, но точно любимата читанка няма как да е новост за нас и ако върнеш постовете една две страници назад ще се убедиш сама.

Забавно ви е днес, :crying10: айде още малко смях, само че тоя път на книжленце...

Вицове за артисти

Утре очаквайте - Вицове за студенти. :)

Здравейте, сладурки! (hug) от известно време се опитвам да разбера за една книга как се казва и на коя авторка е...чела съм я преди доста години, на кратко си спомянм това: Главната има дарба да вижда в бъдещето и я обявяват за вещица, когато искат да я изгорят на кладата главния я спасява и се любят, а тя естествено забременява. След това се разделят, а тя по стечение на обстоятелствата се омъжва за брат му (близнак или страшно много си приличаха), представяйки се за годеницата му, която умира. После главния се връща...абе много объркано май стана...помня, че тя помяташе, а накрая се омъжваше за главния, като отново я представяха за друга жена...

Ако някой е разбрал сложните ми обяснения и знае коя е книгата ще съм много благодарна да ми каже...

Благодаря предварително!!!

Здравейте, сладурки! (hug) от известно време се опитвам да разбера за една книга как се казва и на коя авторка е...чела съм я преди доста години, на кратко си спомянм това: Главната има дарба да вижда в бъдещето и я обявяват за вещица, когато искат да я изгорят на кладата главния я спасява и се любят, а тя естествено забременява. След това се разделят, а тя по стечение на обстоятелствата се омъжва за брат му (близнак или страшно много си приличаха), представяйки се за годеницата му, която умира. После главния се връща...абе много объркано май стана...помня, че тя помяташе, а накрая се омъжваше за главния, като отново я представяха за друга жена...

Ако някой е разбрал сложните ми обяснения и знае коя е книгата ще съм много благодарна да ми каже...

Благодаря предварително!!!

Обясненията са си много ясни. Книгата е на Дженифър Хорсман- Целувка в нощта и помня че ме изненада... невероятно приятно. Интересна е и запомняща се.

Здравейте, хора! :biggrin: Преди няколко години ми бяха дали една книга от две части, която бях почнала да чета, но си спомням, че не успях да я превърша поради простата причина, че заминах за Испания. В книгата се разказваше за една жена, която се беше влюбила в един мъж и му беше родила дете ако не се лъжа. Тя май с времето полудя и той се опитваше да върне нормалното й състояние. Ще ви излъжа, но единственото нещо, в което съм сигурна е, че беше историческа. Мисля, че се казваше нещо от сорта на "Любов, страдание и лудост". Моля ви, кажете ми ако как се казваше и ако някой има възможност да я сканира. Благодаря ви предварително!

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Здравейте, хора! :super: Преди няколко години ми бяха дали една книга от две части, която бях почнала да чета, но си спомням, че не успях да я превърша поради простата причина, че заминах за Испания. В книгата се разказваше за една жена, която се беше влюбила в един мъж и му беше родила дете ако не се лъжа. Тя май с времето полудя и той се опитваше да върне нормалното й състояние. Ще ви излъжа, но единственото нещо, в което съм сигурна е, че беше историческа. Мисля, че се казваше нещо от сорта на "Любов, страдание и лудост". Моля ви, кажете ми ако как се казваше и ако някой има възможност да я сканира. Благодаря ви предварително!

Хм, не съм я чела, но вкъщи на библиотеката се мъдри "Любов, страдание и лудост" /3 тома/ - Пиер Декурсел от поредицата на Калпазанов "Знаменити романи". Притежание на майка ми, беше ми казала да ги изпродам нейните книги, но все не ми остава време.

Ако е тази, мога чак към Великден да я сканирам.

Хм, не съм я чела, но вкъщи на библиотеката се мъдри "Любов, страдание и лудост" /3 тома/ - Пиер Декурсел от поредицата на Калпазанов "Знаменити романи". Притежание на майка ми, беше ми казала да ги изпродам нейните книги, но все не ми остава време.

Ако е тази, мога чак към Великден да я сканирам.

Ще съм ти много благодарна, ако успееш да ми ги сканираш. Значи заглавието поне си спомням. Благодаря ти!

Ще съм ти много благодарна, ако успееш да ми ги сканираш. Значи заглавието поне си спомням. Благодаря ти!

Писах си я на сметката. :cool:

От вчера се измъчвам да се сетя за една книга, на която ревах като селска магарица.

Значи сюжета беше, една девойка осъдена от съд в Англия я изпращат на заточение в Америка. Там я купува един фермер. Междувременно тя си имаше един пирятел, който по-късно го убиха /и за него ревах много/. Този който я купи не и обръщаше внимание, после изчезна някъде. Тя спечели някакви пари, създаде си нещо като съвременните нощни клубове и точно и потръгна живота отново и оня се завърна. После се вземаха ама не помня как се казваше книгата.

Мерси много, Ели, че се отзова толкова бързо. :angry:

Моля, пак заповядай! На мен основния ми е проблем е, че мога да сканирам 5 книги по 100 страници и не се стряскам, обаче като видя 1 книга от 500 страници и ме мързи, почвам я и я зарязвам. А именно те са интересните. Но все пак ако някой приритва за нещо - знаете, че имам почти всичко излизало досега, тъй че свиркайте... :angry:

От вчера се измъчвам да се сетя за една книга, на която ревах като селска магарица.

Значи сюжета беше, една девойка осъдена от съд в Англия я изпращат на заточение в Америка. Там я купува един фермер. Междувременно тя си имаше един пирятел, който по-късно го убиха /и за него ревах много/. Този който я купи не и обръщаше внимание, после изчезна някъде. Тя спечели някакви пари, създаде си нещо като съвременните нощни клубове и точно и потръгна живота отново и оня се завърна. После се вземаха ама не помня как се казваше книгата.

Ъм аз не съм я чела :angry:

Eто ви ги теменужките...

http://fanagoria-bg.net/torrents-details.php?id=5326

Мерси и за Теменужките и за Вицовете мило kiss.gif

Книжката, която търсиш е "Сладкият бяс на любовта" - Дженифър Уайлд

:) за книжките

Редактирано от n0na (преглед на промените)

Книжката, която търсиш е "Сладкият бяс на любовта" - Дженифър Уайлд

:wow: за книжките

Ох боже :) Ужас ужассссссссссссссссссс:)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.