Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 750/800 лева

Featured Replies

Дъно: GIGABYTE EP35-DS3L, P35, DDR II 1200/1066/800/667, SATA II, GLAN, LGA775

Процесор: INTEL PIV CORE 2 DUO 2.33GHz CONROE E6550, 4M, 1333, BOX, Dual Core

Тея хора нека запазят мнениета си за тях!Бива ли такова нещо.Просто искат да ти пробутат доброто , но вече старо дъно със сокет , който залязва.Процесорът просто няма шанс срещу новото АМД 620.И паметта се връщаме на ДДР2 , а вече сме на ДДР3!Моето мнение е да не се правят промени.

• Отговори 54
  • Прегледи 5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Процесор:AMD Athlon II X4 620 2.6GHz 2MB L2 Box http://q-trade.bg/product_info.php?cPath=38&products_id=915 180лв Дъно:GIGABYTE 770T-USB3 http://sky.bg/Details.aspx?ID=15017 150лв Памет:ADATA 2G

• Реших да взема от жар.Излиза ми с 20 лева по-скъпо,и съм включил записвачка Моля вижте прикачения файл,за да видите да не съм объркал нещо. И пак-много благодаря за съветите защото много ми помогнох

• Мерси че ми каза за харддиска,не бях обърнал внимание.Но нали дъното е съвместимо с другите компоненти?

Публикувани изображения

Няколко души ми предлагат да направя следната промяна по системата на Deardevil_666.Съвсем се обърках с тези процесори,дъна и прочее,моля за съвет.

Дъно: GIGABYTE 770T-USB3, AMD 770, DDR III 1666(O.C)/1333/1066, SATA II, RAID, USB 3.0, 1394, GLAN, AM3

Процесор: AMD Athlon II X4 Quad Core 620, 2.60GHz, 2MB, BOX, AM3

За:

Дъно: GIGABYTE EP35-DS3L, P35, DDR II 1200/1066/800/667, SATA II, GLAN, LGA775

Процесор: INTEL PIV CORE 2 DUO 2.33GHz CONROE E6550, 4M, 1333, BOX, Dual Core

Проблемът е следния.

Хората ми казват,че за парите,които ще дам за AMD базираната система мога да си взема INTEL-ска такава защото цялостната работа на системата ще е по-добра.Впуснаха се в обяснения за 2МB с/у 4MB шина на процесори (нищо не ми говори),както и да е.Като сметнах интелските дъно и процесор,скачат малко над 450 лева,докато при амд процесор и дъно излизат малко по-евтино.Има ли смисъл да взема интелската система,от колкото да предпочета AMD системата.Искам да знам в случая,кое е по-добро.Ясно,че AMD е по-изгодно,но стурва ли си да дам още малко от горе за двуядреният интел и дъно?

6550 е супер стар процесор, който с години им е залежавал по прашасалите складове, безмислено е в него да се влагат средства, изключая ъпгрейд на някоя стара щайга и то само ако е предложен на много ниска цена!

Нищо няма да ти препоръчам :hush: За тази цена! Никой интел Core 2 не става! По ред причини :P Главното, че ще ти се наложи да вземеш комп, който след няма и 2-3 месеца нищо няма да става от него ;) Докато при предложеното AMD вече имаш възможности за бъдещи Ъпгрейдвания :P

Е как така няма да става за нищо след 2-3 месеца... Аз сега като съм с такъв (E8400), след 2-3 месеца да взема да го хвърля, а, какво ще ме посъветваш? Освен това не знаех, че като излязат нови процесори на Intel, старите спират да работят...

Не мога да разбера тези сметки които правите, че като вземеш компютър, нещо ще наложи да си сменяте процесорите през три месеца, че чак да мислите за ъпгрейди за години напред. Аз когато ъпгрейдвам, сменям процесор и дъно в комплект.

п.п. Ако сега се наложи да купувам нов компютър, не бих взел Core 2 Duo, но поне още година не мисля да сменям нищо.

Редактирано от djagi (преглед на промените)

Ясно.Имах някои съмнения,но вече съм напълно сигурен.Тази система ще е,надявам се до две седмици да я взема.Ще пиша после как се държи и тн.

Благодаря ви още веднъж. :)

Е как така няма да става за нищо след 2-3 месеца... Аз сега като съм с такъв (E8400), след 2-3 месеца да взема да го хвърля, а, какво ще ме посъветваш? Освен това не знаех, че като излязат нови процесори на Intel, старите спират да работят...

Не мога да разбера тези сметки които правите, че като вземеш компютър, нещо ще наложи да си сменяте процесорите през три месеца, че чак да мислите за ъпгрейди за години напред. Аз когато ъпгрейдвам, сменям процесор и дъно в комплект.

п.п. Ако сега се наложи да купувам нов компютър, не бих взел Core 2 Duo, но поне още година не мисля да сменям нищо.

Ехо чакай малко! Ти си то имаш вече тоя комп и то сигурно от доста време. Тук говориме за нещо ново и не мисля че има смисъл да си хвърля парите. А не е зле също така да мислиш за вбъдеще. И също така не, че спират да работят просто с тях става същото като при AMD. 775 ще умре както и AM2! Само дето AMD извадиха по-сносни и по-ефтини процесори за сметка на мошните интели, които са и безбожно скъпи. А и друго! Викаш сменяш дъно и процесор, а рама пишеш ли го защото силно ме съмняваш да си с DDR3-ка!

Редактирано от radislav (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.