Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Оправих кумичката си.

хубавото е, че се обадиха и за гърнето, че е дошло и следобед ще ми го сменят :ph34r:

^ това го чета така

"оправих" кумичката си.

обадиха че, след обяд ще ми сменят нощното гърне

:speak:
  • Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

• Автор

^ това го чета така

:speak:

интересно какво точно има предвид под "оправил" :ph34r:

МИсля си, че в неделя имам изпт и нищо няма да направя :/

имаш още време - марш да зубкаш!

интересно какво точно има предвид под "оправил" :speak:

имаш още време - марш да зубкаш!

Писна ми вече. От 9 до 12:30 съм учил

Писна ми от мамини синчета с претенции , които вместо да гледат пациентите само за егото и си за научните си трудове мислят :P

Мисля си за медицински случай номер 1.... Абе докторе, чел съм за разни откачалки които като чуят за дадена болест(по екзотична по възможност) и ги хваща параноята че ще се разболеят от нея и след време започват да (си въобразяват че) развиват симптомите. Как се казва това?

Мисля си за медицински случай номер 1.... Абе докторе, чел съм за разни откачалки които като чуят за дадена болест(по екзотична по възможност) и ги хваща параноята че ще се разболеят от нея и след време започват да (си въобразяват че) развиват симптомите. Как се казва това?

Това го имаше във Fringe..само дето там не се разболяваха, а направо се убиваха :P

Хипохондрия

Мерси док cool.gif

Често хипохондрията е съпътствана от други психически разстройства.

Като хлопане на оградата и целият двор...

Мисля си че от много мислене доста често боли глава.... за пореден път....

Мисля да нахлякам + на любимците си (да не ми отиде на вятъра полагащата ми се днешна доза) :) и да спинкам спокойно

Мисля си какво значи,нахлякам :blink:

Превод от федоровски точен няма, но нещо като да ги бушонираш в зеленичко може да го тълкуваш

Редактирано от fedora (преглед на промените)

За констипацията на детето си мисля, за кашлицата, температурата и другите гадории.

че съм притеснена

много се смях днес, цял ден, това не е на добре - утре може и да плача

Превод от федоровски точен няма, но нещо като да ги бушонираш в зеленичко може да го тълкуваш

С две думи,с ритници по леглата. :blink:

За констипацията на детето си мисля, за кашлицата, температурата и другите гадории.

Ох, като ги чуя тия думи и ми се изправя косата. Ние още не сме оздравели съвсем. Пуснах го за 2 дни на ясла и вече беше готов - хреми, кашлици, температури... запек нямахме, ала го тъпка все с течни храни.

че съм притеснена

Няма, давност има. Усмихни се и си налей една чашка с градус :wors:

Ох, като ги чуя тия думи и ми се изправя косата. Ние още не сме оздравели съвсем. Пуснах го за 2 дни на ясла и вече беше готов - хреми, кашлици, температури... запек нямахме, ала го тъпка все с течни храни.

Тук четвърти ден и нощ продължават тези екстри...

С две думи,с ритници по леглата. :wors:

Може и така да се каже... :) Хайде и аз да се "опъвам" с кокошките, че днес почивка, ала утре работа ме чака.

Тук четвърти ден и нощ продължават тези екстри...

Ами дано скоро да оздравеете, че ние сме от 4 март болни. Навивах си през час през нощите часовника, за да му меря температурата... абе тревоги са си. Позната история. Пак дано да оздравявате по-скоро, че и за вас притесненията не са малки.

че съм притеснена

това се нарича равновесие в природата

аз си търся умна, красива, забавна и чаровна дама :wors:

това се нарича равновесие в природата

аз си търся умна, красива, забавна и чаровна дама :)

това като доказателство за своята глупост ли го пробутваш :wors: глупаво е от твоя страна да остроумничиш :)

пп: благодаря за муз.поздрав

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

това като доказателство за своята глупост ли го пробутваш :wors:

и не само, и не само... :)

случайни неща няма, казвал съм ти го, има само случайни хора

Тая Марина е голямо диване, от 9.30 стои облечена с яке, шапка и ботуши и това е ;) ;) ;)

Oooo нееее... днес имам четири часа английски... т.е. четири часа ще стоя до тоя пуфтящ идиот, вонящ на цигари :x Ooo... а онзи другия ще си пише 10000 пъти името с химикал по чина ми.... ;[ А приятелчетата на китариста пак ще го блъскат в мен.. уффф очертава се единственото хубаво нещо на деня да бъдат уроците ми по хандбал от Йо...

И как може при положение, че вчера всяко междучасие стоях на отворения прозорец да не съм изстиналаааа ;(

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.