Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

два слънчеви дни.......... много подозрително.....

Хахахахаххаха - взе ми мислите от главата :cool:

Да се надяваме, че утре няма да се събудим в 1 метър сняг.

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

• Автор

Хахахахаххаха - взе ми мислите от главата :)

Да се надяваме, че утре няма да се събудим в 1 метър сняг.

няма - при мен нещата се балансираха с един пирон в предна лява гума :cool: Гумаджията направо ми взе акъла - за две минути я направи и ми прибра 4 кинта хахахахахахах

къде се запиля Лина m197.gif

Би-то има аватар трепач m121.gif

Съмнявам се че Tabula rasa знае неприлични думи ;) още по-малко да използва такива.

Което ми припомни за един потребител с аграрна култура, и колко мирен и тих за мен е този форум вече няколко месеца.

Ех, че хубав понеделник :cool:

Само да не ми се плицикаше снощното вино в тумбака.

Току-що ми се обадиха от сервиза-гърнето ми все още не е дошло от Варна.Нищо де - ще си карам така , без гърне.По която и улица да мина, след мен се включват всички аларми на спрелите коли.Кеф :)

ходи ми се някъде, ама и аз не знам къде :cool:

така да ме заведат (щот съм малка хахах) на някое хубаво местенца (нямам предвид градската русенска тоалетна хахах) не бих отказала

Съмнявам се че Tabula rasa знае неприлични думи :cool: още по-малко да използва такива.

Което ми припомни за един потребител с аграрна култура, и колко мирен и тих за мен е този форум вече няколко месеца.

Тя е заета с практика sleep.gif

ходи ми се някъде, ама и аз не знам къде :)

Не кацай по чуждите клони tongue_ss.gif

Съмнявам се че Tabula rasa знае неприлични думи ;) още по-малко да използва такива.

Кхъ-кхъ... :)

Наскоро аз и брат ми обсъждахме тази тема с майка ни - ако нещо ни се случи, бихме си дарили органите.

Както бихме дарили тези и на майка ми (опази боже) в подобна ситуация - не виждам смисъл иначе здрави органи, които могат да спасят човешки живот да прогниват в земята.

Аз на твоите отдавна съм хвърлил око dirol.gif

Влизайки в Общината останах с впечатление, че съм в Кафе бар.....

Влизайки в Общината останах с впечатление, че съм в Кафе бар.....

Пак си добре - аз като отидох за първи път в съда тук си помислих, че съм на нещо средно между модно ревю и стриптийз бар :ph34r:

Пак си добре - аз като отидох за първи път в съда тук си помислих, че съм на нещо средно между модно ревю и стриптийз бар :whist:

Познал си, точно това е....

П.С М/у другото черпят опит от парламента ..

Редактирано от deymoss (преглед на промените)

не знам, ама такава катастрофам като тази сега не бях отдавна виждал -рейс блъсн линейка на разклона на Гривица... :whist:

Преди малко ми докараха пациентката от линейката една бабичка-разбойничка с ЧМТ и шофьорът на линейката.

Баси ударът дето е бил....

не знам, ама такава катастрофам като тази сега не бях отдавна виждал -рейс блъсн линейка на разклона на Гривица... :whist:

Преди малко ми докараха пациентката от линейката една бабичка-разбойничка с ЧМТ и шофьорът на линейката.

Баси ударът дето е бил....

Ами за бабичката ясно, костите ( всичките ) и вече са омекнали ( станали крехки ) с възрастта.... дано поне шофьора се оправи

• Автор

започвам да си мисля, че всички просто си умират /почти в прекия смисъл/ да попаднат при теб :whist:

какво стана с оня младеж от предната катастрофа? румънците

и отново Гривица....

Редактирано от emmi (преглед на промените)

започвам да си мисля, че всички просто си умират /почти в прекия смисъл/ да попаднат при теб :speak:

какво стана с оня младеж от предната катастрофа? румънците

и отново Гривица....

все още е в "изкуствена кома" в реанимация.

бере душа с две думи...

Да, само , че днешната е малко по-насам, към Плевен от румънците.

Шофьорът от "бърза помощ" разравя, че пострадалата линейка е буквално разполовена - рейсът е бил на "Юнион-Ивкони".

Изпратих бабичката и пострадалият шофьор сега по изследвания и на скенер, та мога да почна малко.

p.s. само ти , shefkata, fedora и amadea не искате да попаднете при мен май :blink:

не че пък аз ви искам на парчета де - целички ми трябвате, целички .... :blink:

• Автор

p.s. само ти , shefkata, fedora и amadea не искате да попаднете при мен май :blink:

внимавай какво си пожелаваш хихихихи /хиля се леко злобничко и потривам ръчички/

внимавай какво си пожелаваш хихихихи /хиля се леко злобничко и потривам ръчички/

внимавам аз, внимавам :blink:

:speak:

кошмари ще започна да сънувам вече с тебе...

п.п; абе тая катастрофа кога е станала? че аз по Юнион-Ивкони пратих една декларация днес...

Мисля си тия двамата отгоре кога ше сфършат, баси...

Когато тогава.. :blink: .. Оважението преди всичко :blink:

А аз си мисля кой филм да си сваля ... или да изгледам тази вечер отново Епизоди 1,2 и 3 на Star Wars ...

И се чудя, защо от вчера нещо ми ги няма емотките, и бутоните за редакция не работят.... хм, явно нещо в моя телевизор пак се е прецакало...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.