Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Ако оживея утре и вдругиден, няма да се отървете лесно от мене :rolleyes:

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

Ако оживея утре и вдругиден, няма да се отървете лесно от мене :)

ДДС-то ли те мъчи? :lol6:

ДДС-то ли те мъчи? :lol6:

Страх я е от операция "Лапачите" :)

Страх я е от операция "Лапачите" :biggrin:

Което ме подсеща как аджеба им ги раждат кратуните тези имена?! Мен ме е страх от операция "Копачите" :biggrin:

ДДС-то ли те мъчи? :biggrin:

Тцъ...тия дето ту го плащат, ту си го искат и накрая...ма що ми е толкова данъка :biggrin:

Страх я е от операция "Лапачите" :lol6:

Страх я е нея....от сянката и вече :)

Моля другарко може ли аз да кажа?

Ама айде нема да казвам.

Кажи си па ти...белким ти олекне :)

Моля другарко може ли аз да кажа?

Ама айде нема да казвам.

Имаш разрешение от баш шефката хихи, давай... бирата (хм, от кога не съм пила, дали да не си налея една чашка и да се трупясам в легълцето?!)

Тцъ...тия дето ту го плащат, ту си го искат и накрая...ма що ми е толкова данъка :biggrin:

Щото не са крили качествено, те за това хахаха

• Автор

както не веднъж съм отбелязвала в природата се наблюдава равновесие. Та поради тази причина след гнусния понеДЕЛНИК последва една готина и весела понеделнишка сбирка по случай ЧРД-то на комшията. + и - са на 0 и мога спокойно да се упъщам към покоите си :biggrin:

Имаш разрешение от баш шефката хихи, давай... бирата (хм, от кога не съм пила, дали да не си налея една чашка и да се трупясам в легълцето?!)

А бе пусто нали съм дискретен...

както не веднъж съм отбелязвала в природата се наблюдава равновесие. Та поради тази причина след гнусния понеДЕЛНИК последва една готина и весела понеделнишка сбирка по случай ЧРД-то на комшията. + и - са на 0 и мога спокойно да се упъщам към покоите си :)

Извини тъпотата ми, ама какво ще да означава туй? Нещо като упътвам ли? Или запътвам?

• Автор

А бе пусто нали съм дискретен...

Извини тъпотата ми, ама какво ще да означава туй? Нещо като упътвам ли? Или запътвам?

тове е нещо като да се завлачваш с бавна стъпка, прозявайки се и така нататък :)

извинен си :)

тове е нещо като да се завлачваш с бавна стъпка, прозявайки се и така нататък :)

:beer11: Представих си картинката...

Вторникът започна учудващо добре blink.gif, като най-ме учуди факта, че от "Била" до болницата са 6 светофара -и всички ми светеха "зелено" .Това не ми се беше случвало може би от година насам....

Какво ли ще ми сервира денят по-нататък е въпросът, влияещ мислите ми в момента.

В 10:30 трябва да съм в съда - отново по някое алкохолно дело предполагам, а след това ще видим....

Вторникът започна учудващо добре blink.gif, като най-ме учуди факта, че от "Била" до болницата са 6 светофара -и всички ми светеха "зелено" .Това не ми се беше случвало може би от година насам....

Какво ли ще ми сервира денят по-нататък е въпросът, влияещ мислите ми в момента.

В 10:30 трябва да съм в съда - отново по някое алкохолно дело предполагам, а след това ще видим....

Ето ти няколко закончета на Мърфи:

Постулат на Боулинг

„Ако се чувствате добре, не се безпокойте — ще го преодолеете.“

Втори закон на Чизхолм

„Ако нещата се подобряват — нещо ще се влоши.“

Следствия:

1. Ако нещата в момента не могат да се влошат, то в бъдеще ще успеят.

2. Ако изглежда, че нещата се подобряват, значи нещо не сте сте видяли.

Първи закон на Скот

„Когато нещата изглеждат добре — бъдете нащрек. Те неминуемо ще се влошат.“

:beer11:

• Автор

:) Представих си картинката...

нали? :beer11:

п.п. краката задължително трябва да са обути с домашни чехли и да се влачат по пода ;)

п.п.2 Хич не ми харесва тая работа със зелените сфетофари............. ама хич :mad:

Мисля си дали да ида след работа до "Три уши" да си купя боички или да не ида и да спестя някой лев :beer11:

• Автор

Мисля си дали да ида след работа до "Три уши" да си купя боички или да не ида и да спестя някой лев :cool:

ако отидеш ги питай къде е четвъртото ухо :nono:

Първи закон на Скот

„Когато нещата изглеждат добре — бъдете нащрек. Те неминуемо ще се влошат.“

Защо ли не ми го каза по-рано ?

Нещата се сговнясаха толкова бързо, че чак не можах да разбера.

Още в 9 часа ми сервираха новината, че трима лекари ще бъдат съкратени още от 1-ви април...Баси -сега как да ги повикам и да им кажа, че от вдругиден не са на работа ? като гръм от ясно небе идва тази новина.

на всичкото отгоре и графика не мога да направя.

представяте ли си - викат те на работа и ти казват -Събирай си багажа, след три дни вече няма да работиш при нас.

И то не, че нещо са сгрешили - напротив.

Просто било най-лесно, защото са на "изпитателен срок". и болницата няма да дължи нито предизвестия, нито някакви неустойки по договорите.Хоп - че било най-лесно - и на тримата им режат главите.

Току-що говорих с едната колежка - тя ви отива в Македония за празниците.

Познайте колко приятно и стана и как ще празнува ?

Другата беше нощна смяна.Сутринта си приказвахме, обсъждахме как ще работи другия месец.Сега си е изключила телефона и трябва утре да и заявя, че няма да работи вече.

p.s. само делото в съда мина горе-долу добре.

пак ще ходя - адвокатът се прави на луд.

• Автор

Защо ли не ми го каза по-рано ?

Нещата се сговнясаха толкова бързо, че чак не можах да разбера.

а преди няколко месеца си търсеше лекари ...........

а преди няколко месеца си търсеше лекари ...........

Да - тъкмо си намерих sad.gif

Не че са нещо особено или че са големи специалисти....Просто лекари, които седяха тук и приемаха пациентите.

Сега директно съкращават щата им - тоест няма да има по двама лекари на смяна да посрещат и приемат пациентите.

от тук следва :

1.)недоволство в оставащите - ще поемат двойно повече работа

2.)невъзможност за ползване на отпуските

3.)недоволство в пациентите - ще висят в часове пред отделението с надежда някой да ги прегледа, а такъв просто няма да има

4.)сговнясване на всичко.

И това се нарича "антикризисна мярка" .

За какво качество на медицинското обслужване ще говорим, след като един лекар ще трябва на час да преглежда по 10-15 човека ?! Та той няма да може и имената им да попълни в листа, камо ли статуса и т.н. ?!

Надявах се миналата седмица по старата поговорка "Като ще е толкова дълъг-поне да не е дебел", ама той се оказа не само, че е дълъг, ами и доста дебел sad.gif

Кучетата лаят, кервана си върви......сноб(п)овете и те.

Кучетата лаят, кервана си върви......сноб(п)овете и те.

Понеже Бели я няма (мисля, че голям бой пада след снощната родителска среща :top secret2:), пък и нещо ме сърбят ръцете да тренирам да пиша на БДС (нали било важен критерий при избор на модератори хахаха), а и нещо ми се драка с някого хахаха, та да кажа - не е керванА, а е керванЪТ.

Тъй... сега излизам, а ТИ, другарю ГергИ, да си вземеш бележка и се надявам да ме впишеш в регистрите на чакащите бъдещи модератори за 1 април.

сОс здраве: Инка-Глогинка

Понеже Бели я няма (мисля, че голям бой пада след снощната родителска среща :biggrin:), пък и нещо ме сърбят ръцете да тренирам да пиша на БДС (нали било важен критерий при избор на модератори хахаха), а и нещо ми се драка с някого хахаха, та да кажа - не е керванА, а е керванЪТ.

Тъй... сега излизам, а ТИ, другарю ГергИ, да си вземеш бележка и се надявам да ме впишеш в регистрите на чакащите бъдещи модератори за 1 април.

сОс здраве: Инка-Глогинка

УжасТ!!! Ужастен ужаст..... Как ще спя сега, не знам, след като целият форум видя липсата ми на елементарна правописна култура :speak:

Сосчето бело или червенко е?

Язе съм си малку ниграмотен с тия членове - пълни, празни...и със запетайките се караме кога се встречим. Не е много за хвалене, но си е факт. Някога ги оправях, но уви, кой направи грешката да ме срещне с компютър?????

• Автор

на мен пък не ми се драка. И изобщо съм една такава добра...... Зяпам си през прозореца и чакам да стане четири часа, че имам една среща.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.