Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

• Автор

Водя ти с 2:1 :)

не количеството е важно, а качеството...... ;)

преди малко ставам от сън :P

• Отговори 2,2k
  • Прегледи 98,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля да ти кажа "Добре дошъл".

• Не е по инерция па ти. Онази треснатата мис, наречена линда, за два дни се амбицира да ми докаже колко е "голяма" и бичи минуси през акаунтите си, бичи, че и щяла да ме хапе бяс да ми причинява...

• Мисля си за Линда горката, как вместо да си празнува един от най-светлите празници през годината, тя милата седи да ми цъка на мен минусчета, а на нея плюсчета... Но явно колкото повече реве за тая р

не количеството е важно, а качеството...... ;)

преди малко ставам от сън :P

Правя кратка ретроспекция на деня си : свършил съм количество полезна работа 0 (нула), завърших една книга, започнах втора, изядох един шоколад, един чипс, порция пълнени чушки, порция мусака, изпих 1.5 литра кола, изпуших 0 цигари, и пролежах 4-5 часа на леглото с книга в ръка. След това кратко форумно отклонение бързам да се върна в леглото, книгата ме чака с нетърпеливо разтворени корици :)

изядох един шоколад, един чипс, порция пълнени чушки, порция мусака, изпих 1.5 литра кола, изпуших 0 цигари,

Баси, колко си си навредил днеска!!!

п.п. Засях босилек за мезето на Емито, ще берем урожай юли месец...

• Автор

Правя кратка ретроспекция на деня си : свършил съм количество полезна работа 0 (нула), завърших една книга, започнах втора, изядох един шоколад, един чипс, порция пълнени чушки, порция мусака, изпих 1.5 литра кола, изпуших 0 цигари, и пролежах 4-5 часа на леглото с книга в ръка. След това кратко форумно отклонение бързам да се върна в леглото, книгата ме чака с нетърпеливо разтворени корици :)

хм, аз спах, после четох, после пак спах...... А, да - разхождах куче.

Баси, колко си си навредил днеска!!!

п.п. Засях босилек за мезето на Емито, ще берем урожай юли месец...

а, такаааааааа ;)

изядох един шоколад, един чипс, порция пълнени чушки, порция мусака, изпих 1.5 литра кола

това всичкото ядене и пиене къде го побра :)

Мисля си за круиз до екзотични страни,...мммм,как хубаво би ми се отразило подобно пътуване:(

това всичкото ядене и пиене къде го побра :(

Откакто спрях цигарите, имам вълчи апетит. Обаче не наддавам видимо, поне засега...

дали някой ще ми качи това в тубата :(

Откакто спрях цигарите, имам вълчи апетит. Обаче не наддавам видимо, поне засега...

да, нормално, обаче повечето наддават до към 10кг за 2-3 месеца,

което е ужасно sad.gif

за теб не знам, може да си слаб по природа, и на не качиш, но добре, че

си махнал тая отрова :cool:

дали някой ще ми качи това в тубата :wors:

благодаря, Би :wors:

да ви се похваля- на мен пък ми дадоха бебешки течни кашички да пия :baby:

• Автор

да ви се похваля- на мен пък ми дадоха бебешки течни кашички да пия :)

пфффф, уреждачка такава....

Така. До тук имаме:

прегрял телефон от откачени позвънявания на шефа

един-часов разговор с натурални англичани от Англия и оглед на апартамента им. Изненадващо ги разбирам и още по-изненадващо и те ме разбират :baby:

стана ясно, че днес вече ще трябва да взема преписката да я чета. Баси, десет папки......

а все още не е даже обед.........

Спи ми се! Искам една сутрин поне да се наспя, а да не ставам рано за работа. От колко време вече, няма събота, няма неделя. Казвам си сутрин, че като се върна и ще си дремна... ахЪ, все ми е на ума, ама така се успокоявам малко. А сърцето ми хлопа ли, хлопа... то и дъската ми хлопа, ама съм й свикнала на нея.

Някой ден със сигурност ако не инфаркт, то поне рак ще си докарам от изпушените цигари и ядовете, които ги имам в това скапано отделение ! То няма нещо дето да върви като света!

algor e много прав в темата за средната класа, че никой не иска да си върши работата, ами само гледа в паничката на другия и злобее.Ама не само злобее, ами я и дърпа за да я разлее.Не гледа как да си напълни своята, ами как да разлее чуждата !

Баси !

че ми гръмна главата....

Отивам на родителска среща (чудя се какъв емотикон да сложа...това kiss.gif или това :)като се върна)

Отивам на родителска среща

Те пък намериха кога да направят сбирка с родителското тяло - гаднярско изпълнение, точно преди празниците :go ahead:

Тия не са добре! Може ли човек да си взема отпуска, за да виси по опашки, за да си поднови документите. И после как да не употребиш израза "българска работа", а?

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Мисля си, че понеделникът беще прилично откачен... Сега съм се размазал на фотьойла и ям шоколад, уж съдържал хормона на щастието... :rolleyes:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.