Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DefenseWALL HIPS 2.xx -настройки,мнения и препоръки

Featured Replies

Какво му е на заглавието?

@TNN съобразявай се със заглавието на темата!После да не се чудиш къде са ми постовете или пък преценката била грешна!

Поставих въпросите си и вече ще млъкна - дано съфорумците са конкретни.А и DefenseWALL HIPS едва ли е съвместима със сродни програми. Вероятно е още една алтернатива от тези на обещаващите 99-100% защита! Обаче на практика такива още няма. И аз пак ще я инсталирам - ако се убедя, че ще е интересно! Лека вечер!

• Отговори 496
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мда...."защитниците" скочиха..... Няма нищо общо Returnil! Вече няколко месеца са робитили заедно! Returnil не е причината....ни най-малко! Жалко, че не съобразих да направя снимки.....бях се шашнал..

• Нима? От това което днес успях да науча DefenseWALL е по скоро нещо от типът на Sandboxie. Защо мисля така? 1. Първо показвам дали е възможно да се ползва доживотният лиценз с българската

• Благодаря но според мене експерта е друг

Публикувани изображения

Да ама ми трябва помоща ти или просто преименувай тази :ph34r:

Тази няма как да се преименува,това означава да се подмени "шапката" изцяло!

Ако толкова много те мързи и не знаеш как се отваря нова тема,остави аз ще набавя необходимата информация.

Лека!

engineer

Такаааа....ето извадка от анализа направен от AVC:Значи тук виждаме едно доста витиевато,соломоновски написано обяснение...Хем имаме (съгласно теста) 100% защита, хем в реалността сме нямали 100%....Хем имаме (съгласно теста) 100% защита, хем видите ли трябва да ползваме и АВ програма....Е аз като абсолютен тъпанар, си задавам тъпашкити въпроси:ако програмата дава 100% защита и за нея плащам, защо да плащам и втори път за АВ програма, която ще върши същата?ако програмата наистина дава 100% защита, защо ще ме карат да слагам АВ програма?ако беше толкова лесно да се защитиш (както изглежда) защо има толкова много (и все повече стават) АВ компании? ако беше толкова лесно да се защитиш (както изглежда) защо чаак сега се открива?Все въпроси, отговорите на които взаимно ще си противоречат!Ами да ни е честито! Открихме панацеята!Захвърляте всички АВ програми! Ура....Рабинович- милиардер!

Отговора е много прост.

Какво ще тестват AVC ако няма антивирусни програми,за момента там са големите пари.

Ти какво очакваш да режат клона на който седят ли ?

Вероятно от AVC са съжалили многократно че са тествали DW и за да се измъкнат ползват "Параграф 22" :ph34r:

Такаааа....ето извадка от анализа направен от AVC:

1525533u.jpg

Значи тук виждаме едно доста витиевато, "соломоновски" написано обяснение...

• Хем имаме (съгласно теста) 100% защита, хем в реалността сме нямали 100%....
  • Хем имаме (съгласно теста) 100% защита, хем видите ли трябва да ползваме и АВ програма....

Е аз като абсолютен тъпанар, си задавам тъпашкити въпроси:

• ако програмата дава 100% защита и за нея плащам, защо да плащам и втори път за АВ програма, която ще върши същата?
  • ако програмата наистина дава 100% защита, защо ще ме карат да слагам АВ програма?
  • ако беше толкова лесно да се защитиш (както изглежда) защо има толкова много (и все повече стават) АВ компании?
  • ако беше толкова лесно да се защитиш (както изглежда) защо чаак сега се открива?

Все въпроси, отговорите на които взаимно ще си противоречат!

Ами да ни е честито! Открихме панацеята! :ph34r: Захвърляте всички АВ програми!

Ура....Рабинович- милиардер! :begging:

:ph34r:

Здравей engineer

Мисля, че започна да не се усещаш и започна да се излагаш.

Извинявай ако съм малко остър в изказването си.

Мисля, че започна да не се усещаш и започна да се излагаш.

Свиквай! Аз понеже съм много прост и много често излагайки се, задавам тъпи въпроси....на които не намирам адекватни отговори!

И пак казвам- да ни е честито "вълшебното биле", "хапчето на безсмъртието"- бутончето 1525671z.jpg

Чудя се как може за 25 години никой да не се сети за това велико бутонче! Хората блъскат дефиниции на всеки час, разработват евристики, даже облаци измислиха, на път са космически анализи да се правят....пък то кво излезе....истината била в едно едничко, нищожно бутонче! Един клик, всичко на всичко едно кликвине...и сме безсмъртни! Аз от утре си хвърлям антивируса! А вие?

Да ни е честито!

Свиквай! Аз понеже съм много прост и много често излагайки се, задавам тъпи въпроси....на които не намирам адекватни отговори!

И пак казвам- да ни е честито "вълшебното биле", "хапчето на безсмъртието"- бутончето 1525671z.jpg

Чудя се как може за 25 години никой да не се сети за това велико бутонче! Хората блъскат дефиниции на всеки час, разработват евристики, даже облаци измислиха, на път са космически анализи да се правят....пък то кво излезе....истината била в едно едничко, нищожно бутонче! Един клик, всичко на всичко едно кликвине...и сме безсмъртни! Аз от утре си хвърлям антивируса! А вие?

Да ни е честито!

Еngineer някога да съм се заяждал с теб -никого не карам да си захвърли антивируса ...Всеки сам си преценява как да си защитава компютъра а аз какво съм виновен че на програмата са и присъдили 100 процента успеваемост не съм ги правил тези тестове аз ...Ползвай си Аваст и това е :ph34r:

engineer

Свиквай! Аз понеже съм много прост и много често излагайки се, задавам тъпи въпроси....на които не намирам адекватни отговори!И пак казвам- да ни е честито вълшебното биле,хапчето на безсмъртието- бутончето Чудя се как може за 25 години никой да не се сети за това велико бутонче! Хората блъскат дефиниции на всеки час, разработват евристики, даже облаци измислиха, на път са космически анализи да се правят....пък то кво излезе....истината била в едно едничко, нищожно бутонче! Един клик, всичко на всичко едно кликвине...и сме безсмъртни! Аз от утре си хвърлям антивируса! А вие?

Да ни е честито!

Гениалните идеи са много прости не всеки може да ги види.Не 25 години някои цял живот се напъват да се досетят за нещо толкова просто,но не им се получава :ph34r: въпрос на мозъчни възможности / капацитет.

Когато преди 25-30 години Бил Гейтс заявява че вижда компютър във всеки дом са го сметнали за луд.

изтеглих си DefenseWall_HIPS_v2_56 на български излезе на маймумица как да се премахне това

792cdef7c1ab5ba8.png

• 2 седмици по-късно...

Някои който има ехе файла на DefenseWALL HIPS 2.56 от промоцията може ли да го качи някъде да го сваля,че днес като пуснах компютъра програмата даде някакава грешка на драйвера и ми показа съобщение да я махна и инсталирам на ново,но се оказа че съм запазил само регистрациония файл.Свалих от едно място DefenseWALL HIPS 2.56 но се оказа че не може да се регистрира,явно програмата трябва да е същата от промоцията.Благодаря.

Някои който има ехе файла на  DefenseWALL HIPS 2.56 от промоцията може ли да го качи някъде да го сваля,че днес като пуснах компютъра програмата даде някакава грешка на драйвера и ми показа съобщение да я махна и инсталирам на ново,но се оказа че съм запазил само регистрациония файл.Свалих от едно място  DefenseWALL HIPS 2.56  но се оказа че не може да се регистрира,явно програмата трябва да е същата от промоцията.Благодаря.

Това е инсталационния файл + ключа от 100 годишната промоция :whist:

http://www.2shared.com/file/9CRybXzq/gizmos-freeware-dwall-promo.html

Това е инсталационния файл + ключа от 100 годишната промоция :)

http://www.2shared.com/file/9CRybXzq/gizmos-freeware-dwall-promo.html

DefenseWALL HIPS 2.56 от тази промоция /до 2110-та година/ и аз най-после я инсталирах, при НОД 32 - стана. Защо трябва да се проверява за валидни издатели и цифрови подписи, като може и хич да не се проверява... Хи-хи-хи - събрал съм си сега заедно инсталирани две програми обещаващи ми по 100 % защитеност....Общият им резултат към около колко процента да го очаквам? Друга защитна стена засега няма да им слагам. Antirootkits-програмите ми нещо заскучаха напоследък с тези май нищо непропускащи азиатци - сега ще проверяват какво се случва "зад кадър"... Естествено - всичко ще им разреша отново, нали все ги ползвам и си ги познавам. Горе-долу имам идея и какво ще се случи... Mersi beaucoup, Mohican.

DefenseWALL HIPS 2.56 от тази промоция /до 2110-та година/ и аз най-после я инсталирах, при НОД 32 - стана. Защо трябва да се проверява за валидни издатели и цифрови подписи, като може и хич да не се проверява... Хи-хи-хи - събрал съм си сега заедно инсталирани две програми обещаващи ми по 100 % защитеност....Общият им резултат към около колко процента да го очаквам? Друга защитна стена засега няма да им слагам. Antirootkits-програмите ми нещо заскучаха напоследък с тези май нищо непропускащи азиатци - сега ще проверяват какво се случва "зад кадър"... Естествено - всичко ще им разреша отново, нали все ги ползвам и си ги познавам. Горе-долу имам идея и какво ще се случи... Mersi beaucoup, Mohican.

Mersi beaucoup, Mohican.

Merci ...Mochican

DefenseWALL HIPS 2.56 /от тази промоция с ключ за 100 години/ не може ли да се ползва безплатно и напълно самостоятелно? Единствено с вградената защитна стена на Win. Някои пробвали ли са поне за 1-2 месеца?

DefenseWALL HIPS 2.56 /от тази промоция с ключ за 100 години/ не може ли да се ползва безплатно и напълно самостоятелно? Единствено с вградената защитна стена на Win. Някои пробвали ли са поне за 1-2 месеца?

Мали недей с тея въпроси, че сега ще стане една ...

Извинявай че не ти отговарям по темата

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Би могло и самостоятелно,но пак зависи от културата на юзъра,без антивирусна няма да има кой да проверява файловете които сваляш(поне не в реално време),на първо време инсталирай в компанията на лек безплатен антивирус от типа на Avast5,Avira. :cool:

На слаб компютър от 2005 година с RAM 256 не искам да инсталирам повече от една при възможност безплатна защитна програма, а тази ми се струва и най-леката. Имам и безплатните MBAM и a-squared Free. Затова попитах. И ще пробвам.

На слаб компютър от 2005 година с RAM 256 не искам да инсталирам повече от една при възможност безплатна защитна програма, а тази ми се струва и най-леката. Имам и безплатните MBAM и a-squared Free. Затова попитах. И ще пробвам.

Още 512MB и ще живне :cool:

Няма проблем

Просто бъди внимателен/внимателна

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.