Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DefenseWALL HIPS 2.xx -настройки,мнения и препоръки

Featured Replies

Stefanvalja , точно тази програма е направена за ненапреднали потребители.

Трябва да поставиш 2-3 отметки за да може всичко което идва от нета,флаш памет или CD/DVD-та да бъде автоматично поставян в списъка с недоверените ето тук

6433d02548e4dff5.jpg

Целта е да затвориш входните точки за зловредния код,но тъй като DW не прави разлика между зловредни и безвредни в този списък ще попадат и инсталационните файлове на програмите които сваляш за да инсталираш.За да можеш да ги инсталираш просто трябва да премахнеш файла/овете които си свалил от списъка на недоверените където съм показал на снимката.

В противен случай въпросния файл няма да получи достъп до ОС до второто пришествие :)

Моята 3 версия не изглежда така и да аКо си с версия 2.56 послушай колегата :cool:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 496
  • Прегледи 31,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мда...."защитниците" скочиха..... Няма нищо общо Returnil! Вече няколко месеца са робитили заедно! Returnil не е причината....ни най-малко! Жалко, че не съобразих да направя снимки.....бях се шашнал..

• Нима? От това което днес успях да науча DefenseWALL е по скоро нещо от типът на Sandboxie. Защо мисля така? 1. Първо показвам дали е възможно да се ползва доживотният лиценз с българската

• Благодаря но според мене експерта е друг

Публикувани изображения

Трябва да поставиш 2-3 отметки......

Би ли показал кой са те.

Здравей engineer

DW СЕ ПРОПУКА!!!

Снощи се правех тестове с файлчета от MDL....По едно време рекох да погледна какви процеси имам...и хоп...гледам, че в Trusted processes са се намъдърдали два поцеса: e.exe и m.exe....или нещо от този сорт...не помня точно, защото в суматохата забравих да направя снимки! Бях страшно изненадан когато видях тези процеси в зоната на доверените!!! Как са се намърдали там не ми е ясно! Очевидно е, че DW се е пропукало! :mad: Доверието ми към програмата падна! :down:

Ще я оставя все още, НО ще имам вече едно на ум! Добре, че съм предвидлив и се бях подсигурил двойно- Returnil беше пуснат...иначе да съм изгорял! :mad:

При експерименти- Подсигурявайте се поне двойно.... това е моят съвет!

Колкото и да не ти се вярва, аз следя до колкото ми е възможно твойте статистическите данни и изводи.

Но в горното ти изказване не виждам никаква статистика.

Все едно някой да каже че след като го е пазила панда или някоя друга програма, е видял нещо, схващаш ли. Така всеки може да каже нещо и то за всяка програма.

Ако е възможно, дай линк към тея MDL файлчета.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Здравей engineer

Колкото и да не ти се вярва, аз следя до колкото ми е възможно твойте статистическите данни и изводи.

Но в горното ти изказване не виждам никаква статистика.

Все едно някой да каже че след като го е пазила панда или някоя друга програма, е видял нещо, схващаш ли. Така всеки може да каже нещо и то за всяка програма.

Ако е възможно, дай линк към тея MDL файлчета.

Считай, че лъжа тогава!

Точка на разговора!

Считай, че лъжа тогава!

Точка на разговора!

Защо да лъжеш - в други форуми има и доста по-фрапиращи констатации. Който се интересува да си ги търси - четох някои от тях и сега прехвалената програмка просто не ми е интересна.На който му харесва, нека продължава да си я ползва... Почти не съм я ползвал лично за да съм по-конкретен - редно е Вие да я преценявате по-детайлно.И не очаквайте да са Ви еднакви впечатленията и констатациите - при всеки нещата са индивидуално особени... Поздрави

Защо да лъжеш - в други форуми има и доста по-фрапиращи констатации.

Човека е предубеден....както и други....вярват във Светия Граал, а аз наистина няма с какво да докажа, че DW снощи се пропука...В този случай, единственият му вариант остава да приеме, че лъжа! А аз нямам навика да убеждавам насила! Това е...

Човека е предубеден....както и други....вярват във Светия Граал, а аз наистина няма с какво да докажа, че DW снощи се пропука...В този случай, единственият му вариант остава да приеме, че лъжа! А аз нямам навика да убеждавам насила! Това е...

Познато усещане :)

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Здравей engineer

Целта ми не беше да се заяждам.

engineer

В този случай, единственият му вариант остава да приеме, че лъжа!

Какво ще кажеш, за варианта, че си допуснал грешка.

Едва ли ме познаваш за да знаеш, че варианта който ми остава е само като твоя, да си мисля че някой ме лъже.

Това усещане едва ли ти е познато :) .

Излезе трета версия на DefenseWall http://www.softsphere.com/

DefenseWall Personal Firewall - the world's first sandboxing-style personal firewall solution * No learning modes (as seen with firewall and HIPS programs).

* Mininimal popups.

* Compatible with third-party security software and programs.

* No need to configure ports and sockets.

* No application checksum re-calculations.

И с какво примерно е по-добра от доказани IDS/HIPS-решения при COMODO,PC TOOLS, Online Armor? И Mamutu 2.0 + PrivateFirewall 7.0 е по-труднопреодолима, според мен, защита спрямо тази програма - ама нали всеки лично трябва да се доубеждава... При толкова впечатляващ безплатен спектър от отлични възможности с какво програмата е по-добра, та да бъде и закупувана. Моля - ако някой нещо конкретизира, нека да няма показвания на руски псевдотестове...Та тя и с KIS 2010 по абсолютно нищо не може да бъде сравнявана... Поздрави

И с какво примерно е по-добра от доказани IDS/HIPS-решения при COMODO,PC TOOLS, Online Armor? И Mamutu 2.0 + PrivateFirewall 7.0 е по-труднопреодолима, според мен, защита спрямо тази програма - ама нали всеки лично трябва да се доубеждава... При толкова впечатляващ безплатен спектър от отлични възможности с какво програмата е по-добра, та да бъде и закупувана. Моля - ако някой нещо конкретизира, нека да няма показвания на руски псевдотестове...Та тя и с KIS 2010 по абсолютно нищо не може да бъде сравнявана... Поздрави

AV-Comparatives измислени ли са а ? :)

И кога в тяхните тестове е участвала DW, че нещо не си спомням?

Ако имаш да питаш или казваш нещо конкретно за програмата, давай, иначе замълчи!

От AV-Comparatives

f4d183a9d6b37a9d.JPG

Разбира се. Споменах конкретни програми не за да създавам заяждания в темата и без цел да злепоставям програмата на Иля Рабинович. На мен наистина ми е интересно точно в какво е по-добра. Поздрави

Редактирано от TNN (преглед на промените)

Разбира се. Споменах конкретни програми не за да създавам заяждания в темата и без цел да злепоставям програмата на Иля Рабинович. На мен наистина ми е интересно точно в какво е по-добра. Поздрави

То твоето отричане на всичко какво да донесе освен конфликти - :ph34r:

Разбира се. Споменах конкретни програни не за да създавам заяждания в темата и без цел да злепоставям програмата на Иля Рабинович. На мен наистина ми е интересно точно в какво е по-добра. Поздрави

Абе човек, езика ли си чесаш.

Ако имаш проблем с програмата, питай.

Ако нещо не разбираш на програмата питай.

Ако имаш нещо ново да споделиш за програмата, давай.

Ако искаш да се запознаеш с програмата, почни да четеш от начало http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=151565

То твоето отричане на всичко какво да донесе освен конфликти - :ph34r:

Причината е във възможностите на вредоносните творения - не е в мен. Нищо не отричам - с нещичко по-скоро всички програми ми харесват! Наистина - опитайте се да маркирате силните страни на програмата на база свои впечатления. Че цялата защита на ползвателя пропада, ако бъде той отново излъган дори само веднъж - това са "подробности"...

Да помоля Михнев да актуализира заглавието Благодаря :ph34r:

Да помоля Михнев да актуализира заглавието Благодаря :ph34r:

Какво му е на заглавието?

@TNN съобразявай се със заглавието на темата!После да не се чудиш къде са ми постовете или пък преценката била грешна!

Какво му е на заглавието?

Вече е 3 версията

Че цялата защита на ползвателя пропада, ако бъде той отново излъган ...

Тогава какво значение има, коя е по-добра.

И се спри, за да не спамя и аз.

Линк съм дал ей ама няма кой да го види 100 процента защита :clap:

Такаааа....ето извадка от анализа направен от AVC:

1525533u.jpg

Значи тук виждаме едно доста витиевато, "соломоновски" написано обяснение...

• Хем имаме (съгласно теста) 100% защита, хем в реалността сме нямали 100%....
  • Хем имаме (съгласно теста) 100% защита, хем видите ли трябва да ползваме и АВ програма....

Е аз като абсолютен тъпанар, си задавам тъпашкити въпроси:

• ако програмата дава 100% защита и за нея плащам, защо да плащам и втори път за АВ програма, която ще върши същата?
  • ако програмата наистина дава 100% защита, защо ще ме карат да слагам АВ програма?
  • ако беше толкова лесно да се защитиш (както изглежда) защо има толкова много (и все повече стават) АВ компании?
  • ако беше толкова лесно да се защитиш (както изглежда) защо чаак сега се открива?

Все въпроси, отговорите на които взаимно ще си противоречат!

Ами да ни е честито! Открихме панацеята! :ph34r: Захвърляте всички АВ програми!

Ура....Рабинович- милиардер! :begging:

:ph34r:

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Вече е 3 версията

Нова тема!

Примерно заглавие: DefenseWALL HIPS 3.xx -настройки,мнения и препоръки ,феновете, вие сте хората,аз ще допълвам информацията с актуална такава! :ph34r:

Нова тема!

Примерно заглавие: DefenseWALL HIPS 3.xx -настройки,мнения и препоръки ,феновете, вие сте хората,аз ще допълвам информацията с актуална такава! :begging:

Да ама ми трябва помоща ти или просто преименувай тази :ph34r:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.