Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

НДСВ олепи София с "Пътят през кризата"

Featured Replies

НДСВ олепи София с "Пътят през кризата"

0000088161-article2.jpg

Царистите с 8 билборда : "Реформите – спирането забранено”

Навръх първа пролет НДСВ започва кампания “Пътят през кризата”, съобщиха от царската партия. С три основни послания на 8 билборда в София жълтите посочват най-важните според тях принципи за преминаването на България през кризата.

Трите царски послания са: “Икономиката, икономиката, господа!”, “Реформите – спирането забранено” и “Пазете работещите”.

С тези три послания НДСВ се надява да намери подкрепа от гражданите за това, че най-важният обществен въпрос сега е икономиката на страната и запазването на човешкия ресурс, посочват от пресцентъра на партията.

“Кампанията е необичайна по време, защото сега няма избори и НДСВ не се стреми да натрупа никакъв тясно политически актив.

НДСВ още веднъж проявява своята национално отговорна позиция и предлага експертния си и управленски опит на всички, които биха се вслушали в разума. За да минем всички през кризата възможно най-безболезнено”, посочват последователите на Симеон Сакскобургготски.

“Не забравяйте, че в кризата, ако не запазите икономиката и средната класа, после няма да има какво да управлявате! Платете на бизнеса просрочените му задължения. Връщайте ДДС в най-кратки срокове. Намалете, а не увеличавайте осигуровките и данъците”, призовават от НДСВ.

dnes.bg

бла-бла-бла....

Че нали Царят вече не е член на НДСВ ? :write a letter:

Какъв "Цар", ние сме в република? А освен това, не е бил никога коронясван...

Какъв "Цар", ние сме в република? А освен това, не е бил никога коронясван...

още през 1943г. и е управлявал чрез регенти.

царя ни е комунист, а аз не съм от кохортата на лакеите му

Редактирано от Стоби (преглед на промените)

Тези като ми пратиха визията за печатане на бордовете, навсякъде имаха правописни грешки. Примерно беше изписано "здавеопазването". :)

Друг е въпроса, че някои компании за външна реклама отказаха да им качат визиите. Явно ги е страх от премиера, че ще ги смачка после.

Или просто му се слагат, разбира се.

Жалка картинка...

Тия живи ли са още... Жалка история...

Бе -нека си отчитат дейност.

Мен единствено ме е яд, че използват името на Н.В. за да си правят политиката - и народът си мисли, че всичко, което лети се лапа...

Бе -нека си отчитат дейност.

Мен единствено ме е яд, че използват името на Н.В. за да си правят политиката - и народът си мисли, че всичко, което лети се лапа...

Ами, че то т.н."Н.В." е най-големият проблем, а НДСВ е отрочето му.

Ами, че то т.н."Н.В." е най-големият проблем, а НДСВ е отрочето му.

За теб проблем - за мен не.

Всеки с проблемите и вкусовете си glare.gif

За теб проблем - за мен не.

Всеки с проблемите и вкусовете си glare.gif

За лични симпатии ли говорим или "по делата им ще ги познаете"?

Трихо, май си от ГЕРБерите. Не ми пука кой ще ме управлява, само да получавам пари, които стигат за покриване на нормални човешки нужди. Те в Гърция какви пачки получават и протестират, пак тука и въздуха, който дишаме ще ни обложат с данни. :nono: Не може така.

Трихо, май си от ГЕРБерите. Не ми пука кой ще ме управлява, само да получавам пари, които стигат за покриване на нормални човешки нужди. Те в Гърция какви пачки получават и протестират, пак тука и въздуха, който дишаме ще ни обложат с данни. :nono: Не може така.

:) леле :)

Това за герберите не знам как да го приема - като обида ?!

Човече - та нали и аз искам точно това -да живея като американците -даже да не знам кой ми е президент в момента, стига да имам пари за нещата, които искам ?

:) леле :)

Това за герберите не знам как да го приема - като обида ?!

Човече - та нали и аз искам точно това -да живея като американците -даже да не знам кой ми е президент в момента, стига да имам пари за нещата, които искам ?

Споко, не съм искал да те засегна. :eek:

Дано го дожиеем това време да не знаем кой ни управлява и да ни дават, а не само да ни доят. :nono:

Дано го дожиеем това време да не знаем кой ни управлява и да ни дават, а не само да ни доят.

ех мечти ............ :):eek::nono::)

Сигурно всичките 800 членове на нещото,наречено НДСВ,са се напрегнали ,за да го измислят...! :nono:

Аве тия няма ли кой да ги доутрепе... бахти наглеците.

Да дават сградата на "Врабча" и "В. Левски" на АТАКА и да се покрият безславно, защото наровете ги чакат.

Той "царя" си плати с катастрофата на "престолонаследника". Ама така е, проклятието никога не можеш да избегнеш! :wors:

То Царя не беше най-виновен, най-много вреда нанесе неговото обкръжение с грешните си идеи и това васално отношение с ДПС. Не трябваше да правят и тройната коалиция, ама нямаха смелост, желанието за власт надделя и разбира се желанието за пари и имоти. Да ги взима, ама поне малко да беше пооправил Б-я. :wors:

Свалиха осемте билборда на НДСВ: "Пътят през кризата"

Жълтите твърдят, чиновничка от МО е разпоредила свалянето им

0000088502-article2.jpg

Жълтият Минчо Спасов обяви, че държавен служител е разпоредил свалянето на билбордовете, популяризиращи икономическите идеи на НДСВ.

Става въпрос за кампанията им "Пътят през кризата" в защита на икономиката, работещите и реформите.

Кампанията на царистите стартира преди седмица с поставянето на осем билборда в столицата.

Три бяха основните им послания - "Икономиката, икономиката, господа!", "Реформите - спирането забранено!" и "Пазете работещите!".

По думите на Спасов - Мария Димчева, директор на "Социални дейности" в Министерството на отбраната е заплашила частен стопански субект.

С нарочно писмо тя е уведомила фирмата, че трябва да премахне съоръженията, защото налагало политически идеи и не било реклама.

Случаят бе определен от Минчо Спасов, като "безпрецедентен случай на партизанщина". Според него кампанията е "про", а не "анти" правителствена.

dnes.bg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.