Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да повикаме демон

Featured Replies

:wors: Въпросът ми е прост ще се надявам да получа адекватни отговори :eek: Как да повикаме демон да го привлечем на наша страна и да черпим знания и защита от него :) Ще се радвам ако някой ми отговори на тези въпроси. Иначе пускам темата от интерес,дано да има хора тук,които да разбират от нещо подобно sad.gif

:wors: Въпросът ми е прост ще се надявам да получа адекватни отговори :eek:

На такъв въпрос не може да получиш адекватни отговори.

Иначе пускам темата от интерес,дано да има хора тук,които да разбират от нещо подобно sad.gif

Ако някой разбира, със сигурност няма да ти заобяснява във форума, съжалявам, че те разочаровам sad.gif

:wors: Въпросът ми е прост ще се надявам да получа адекватни отговори :eek: Как да повикаме демон да го привлечем на наша страна и да черпим знания и защита от него :) Ще се радвам ако някой ми отговори на тези въпроси. Иначе пускам темата от интерес,дано да има хора тук,които да разбират от нещо подобно  sad.gif

Ти осъзнаваш ли какво искаш? Защо направо не си забиеш нож в гърлото, за да черпиш от твърдостта на стоманата?!

Марк 5:2-5

И като излезе от ладията, на часа Го срещна от гробищата човек с нечист дух.

Той живееше в гробищата, и никой вече не можеше да го върже нито с верига;

защото много пъти бяха го връзвали с окови и с вериги; но той бе разкъсвал веригите и счупвал оковите; и никой нямаше сила да го укроти.

И всякога, нощем и денем, в гробищата и по бърдата, той викаше и се изпосичаше с камъни.

Ето един от примерите какво правят демоните като влязат в човека.

• Автор

Не съм вещица и това не е спам,защото се вмества в темата на секцията... освен това казах че питам от интерес... има ли още някой с "адекватен" отговор като тези на останалите. Или някой ще погледне сериозно на въпроса ми и ще каже какво знае....

Редактирано от lillyto (преглед на промените)

Не съм вещица и това не е спам,защото се вмества в темата на секцията... освен това казах че питам от интерес... има ли още някой с "адекватен" отговор като тези на останалите. Или някой ще погледне сериозно на въпроса ми и ще каже какво знае....

За жалост, няма да можеш, ако не си вещица.

Това са, нечисти духове, които обладават хората. Някой хора (които служат на злото и са продали душата си на него), могат да ги викат, но често те самите биват обладани. Нужна е голяма сила за да не бъдеш обладан. Но разбира се, ако си вещица.

Разбира се, че е спам. Нито в Религия, нито в Мистика, нито в Езотерика се вмества темата.

• Автор

За жалост, няма да можеш, ако не си вещица.

Това са, нечисти духове, които обладават хората. Някой хора (които служат на злото и са продали душата си на него), могат да ги викат, но често те самите биват обладани. Нужна е голяма сила за да не бъдеш обладан. Но разбира се, ако си вещица.

Разбира се, че е спам. Нито в Религия, нито в Мистика, нито в Езотерика се вмества темата.

Напротив вписва се в Мистика :wors:

Интересуваш се от евокация ?

Като за начало можеш да започнеш с “Призоваване на духове” на Константинос, но по-добре първоначално все пак си избистри какво искаш да призовеш....

Имай предвид, че понятието "демон" е доста разтегливо.

не ми се иска да вярвам, че желаеш от сърце да се запознаеш с Баел, например ;)

Като понапредеш - намери си екземпляр от "Malleus Maleficarum" или “Лемегетон”

Напротив вписва се в Мистика ;)

Може ли да ни кажеш на колко си години и защо искаш да си усложняваш живота?

Писна ми да вися в тази тема и да я чистя от спама Ви, дами и господа :speak:

Ако обичате -ако няма какво да кажете по темата, или ви се струва маловажна, или пък според вярванията Ви и разбиранията - неадекватна , по-добре не се опитвайте да оригиналчите като ръсите мозъците си наляво и надясно , а просто отминете.

Като виждате всеки Ваш пост бива преценен и изтрит след това.

Още няколко такива поста като се съберат на определен потребител ще бъдат налагани административни санкции !

Ти лесно ще го повикаш рогатия - въпроса е как ще се спасиш после

:speak:

И как според теб става "лесно" ?

Познавам такъв,който си е направил тоя експеримент.

Преди години,преди да се запознаем,се влюбва в едно момиче от селото му.Тя обаче не го иска.Той взема едно бурканче от пюре и вътре слага листче с надпис: "Продавам душата си на дявола,но искам трите К - Катя,къща и кола".И го закопава в градината.

Катя не го иска и той прави опит да се обеси в плевнята,добре че брат му го спасил.Писали и в "Нощен труд" за това.Катя вече е щастливо женена за добро момче,имат си бебче.

Къща ли-ами една пристройка до къщата на техните ако е къща.

Колите пък постоянно му се трошат.

Та така с трите К-та - нещо дявола май му взел душата,ама не изпълнява желанията му...

• 14 години по-късно...

Добре да дам адекватен отговор. Има много видове демони и духове. Всички те са лоши. Но ако ги третираш с уважение могат да ти помогнат. Трябват ти няколко неща, за да призовеш такава сила и ето какви са те.

1 трябва да знаеш кой точно дух/демон искаш да призовеш. Защото всеки има неговите особености и прави различни неща( в случая трябва наистина да знаеш какво искаш да направиш).

2 трябв ча да знаеш печата на този демон. Всеки демон има печат и трябва да го знаеш за да можеш да го повикаш. 
3 знай че това е връзка с нечистота душа, която може да ти навреди много. 

нарисувай знака на демона на чист лист хартия . Трябва да е нощ защото ако си начинаещ в това не трябва да има нещо което те разконцентрира и е добре да си сам. Когато го нарисуваш е хубаво да вземеш свещ. Черна или синя. Запали в сложи този лист с печата до свещта и започни да казваш следните неща.

първо трябва да искаш позволение от сатаната в своя молитва към него защото той командва всички легиони и трябва да разбере че искаш да вдъхновиш някой от неговите слуги.

повтаряй името на ум и визуализирай знака в съзнанието си колкото по добре толкова по лесно става. Първоначална преди да имаш добра връзка с демона ще го виждаш в огледалото или в дим или ше усещаш неговото присъствие. После с медитации и ако си силно чувствителна личност ако духът реши ложе да се материализира пред теб във неговата форма. Всеки дух има собствена форма. 
това е пожелавам ти успех. 
едно нещо не забравяй 

за да имаш полза от него трябва да предложиш нещо в замяна на което духът е съгласен. Съветът ми е да не се съгласяваш за цена, която не можеш да платиш или не можеш да удържиш.

всички печати можеш да намериш в книгата малкият ключ на Соломон . И да разбереш кой демон какво прави. Не призовавай Баел никога на никаква основа. При него иска човешка саможертва предупреждавам те защото всички от ЕЛИТА и известните личности продуценти музиканти го правят а все нещо в животите им се случва необратимо. 

преди 7 часа, Димитър Белов написа:

Добре да дам адекватен отговор

Да.Да.Особено адекватен си  е отговора. Просто малко е закъснял.Но нека гледаме позитивно на нещата. Какво са обаче едни 14г. за  интересната възможност да привикаш някой дявол барабар с печата му.

И най после във форума се появи специалист по призоваване на тъмните сили.

Авторката на темата и тя не се е мяркала тъдява, от 2010г, но отговора, уверен съм, ще я застигне.

на 23.03.2010 г. в 14:41, lillyto написа:

Как да повикаме демон да го привлечем на наша страна и да черпим знания и защита от него :)

Принципно демони не се викат, а се призовават, т.е. няма как демон да те припознае теб, че си годен за негово дело. Демонът не изпълнява твои желания, а се вселява в хора които по своята същност за без воля. 

Образно: Твоята воля демон да ти се подчини е утопия! Защото целта на всеки демон е ти да си му подчинен, а не обратното! = Той Демонът ще те привлече на негова страна, а не обратното!

Аз казах!

Демон се вселява в човек по подобие на както се вселява Светия дух, но не става по твоята свободна воля, а по желание на самия демон.

Повиквайки го да те защити, то по-скоро ще ти прати друг който ще те нападне и ще те подчини теб. 

Демонът също така не е съпричастен към човек, т.е. няма как той да те защити, а напротив, ще унижи твоята воля и ще те подчини на неговата. 

Отделно, демонът не дава знание, а се възползва от твоята наивност и по-вероятно е да те унищожи, а в по-лек вариант е да те унижи, т.е. ти да станеш за присмех на другите и да те тикни към асоциалното. 

Принципно демонът не е социално ориентиран, т.е. той избира свръх егоисти, които целта им е да контролират социуми и ги подчиняват към угодата на демона, а не в угода на човечеството. Определено демонът избира психично слаби хора с ограничени възприятия за света. Самият демон не е за човек да придобие знание, а човек да му е слуга. 

Затова и за да те припознае демона, то първо трябва да премахнеш своята воля и не да го повикаш, а да го предизвикаш, т.е. в момента в който ти му се противопоставиш, то той ще прати човек, който по един или друг начин ще махне твоята воля и в момента в който ти се отчаеш, то той ще се влели в теб, но не по твоя воля, а изцяло по негово желание и си до там, т.е. ти вече не ще живееш и не ще се радваш на този свят, а ще вършиш неговото дело, което не ще е за благото на човечеството. 

Илюзия е да се счита, че демонът ще ти донесе знание! По-голяма илюзия е, че ще те защити и ще те направи по-мъдър. 

Аз казах!

преди 12 часа, badr написа:

някой дявол

Дявола не е ли един?! Отделно, той божествен ли е? 

На мен лично не ми е известно, че е изначален. От тази гледна точка, то не смятам, че дявола си има свои последователи. Той е против социализацията, т.е. всеки социум му е противен. По-предпочита той да контролира посредством неволеви човек група или общност от хора, а е известно, че и сред атеистите се обосноват група, общност, социум с общи цели и/или ценности. 

Религия в името на Дявола не е само абсурд, а е утопия на хора които нямат воля за живот. Сам по себе си Дявола се себе-унищожава. Не мисля, че има достатъчно волеви хора които отново и отново да си унищожават живота, т.е. такава религия по своята същност се себе-разрушава и не е в състояние да се разпростира  сред населението в рамките на столетия или хилядолетия. По-скоро такъв вид религия е в рамките на месеци, т.е. докато поклонниците не се себе-погубят включително с техния си лидер. 

Праведният човек не се нуждае от демон, който да го защитава и/или да му даде знание. Той ще изнамери способ да разбере истината и да я приложи в действителността, което определено не ще е "по вкуса" на демона. 

Затова и който както и да ви убеждава, че може да повиква, привиква тъмни сили и прочие е шарлатанин, т.е. измамник!

Ба, ако овладее Демона на Максуел, ще стане царя на хладилната и отоплителната техника и на ВЕИ, та хич няма да му трябват други.
А ако навърви неколко последователно, може да стигне Абсолютната нула или хилядамильон градуса.

П.П. Демонът на Максуел е прост: отваря вратата пред молекулите на газа, които са с висока скорост, и затваря пред тези с ниска. Може и обратното, се тая.

Не знам как да повикаме демон, но знам как се лови заек:

Скриваш се в някой храст --> издаваш звук на морков --> заекът сам идва при теб

Сигурно може да се ползва някаква подобна методология и за демон :speak:

Когато извършваш това с което демонът е свързан, той е там. Няма нужда да го викаш. Същото е и със светлите сили. Принудата е невъзможна за човека. Никакви формули и печати не дават такава власт. Отделно подобна принуда е прегрешение. Достатъчно е осъзнаване, че човек не е сам в постъпките си и съзнателната връзка със съответните същества усилва действията му. Но без принуда, а по силата на общото желание.

преди 2 минути, 16562 написа:

Когато извършваш това с което демонът е свързан, той е там. Няма нужда да го викаш. Същото е и със светлите сили. Принудата е невъзможна за човека. Никакви формули и печати не дават такава власт. Отделно подобна принуда е прегрешение. Достатъчно е осъзнаване, че човек не е сам в постъпките си и съзнателната връзка със съответните същества усилва действията му. Но без принуда, а по силата на общото желание.

Много ми е трудно да разбера по смисъл нещото, което се опита да кажеш тук. Първо, какво е демон? Дяволче с блещукащи в синьо червено огънче очи, което се вселява в хората и ги подтиква да вършат пакости ли? Обвиняването на приказни създания за престъпленията на човечеството и личните прегрешения е много изгодно за извършителите. Чудя се дали в средновековието, ако си казвал "бях обладан от зъл дух" е можело да ти се размине прсъда за убийство.

преди 23 минути, 16562 написа:

Принудата е невъзможна за човека.

Това е лъжа! Човек е зависим! Най-малкото от физиологията си! 

Затова е речено: Който се страхува от мечка да не ходи в гората! 

От тази гледна точка, то множество от човеците постъпват като твар. Именно такива дебне Дявола и ги превръща в демони! => Което ще рече, посегни към човек който постъпва като твар и ще видиш жив демон! Той обаче ще защити себе си, но не и теб, т.е. към теб ще бъде безпощаден! 

преди 24 минути, Гoст написа:

Първо, какво е демон?

Човек който постъпва като твар! 

преди 2 часа, Гoст написа:

Чудя се дали в средновековието, ако си казвал "бях обладан от зъл дух" е можело да ти се размине прсъда за убийство.

Напротив. Гарантирало я е. Чонекът сам е отговорен за делата си. А иначе демоните са най-често просто духове на умрели хора с нисши страсти. Има някои изключения на черни адепти, но тях съвсем човек не може да контролира. По-скоро те ще го завлекат.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.