Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Абе хора, темата е поредица от бисери, влезте да се разведрите малко :lol6:

Както изкоментира брат ми след първите няколко коментара - абе тоя от къде хваща wi-fi в 16-ти век ;)

Разгледах и минусите и плюсвете - гледам го, че след 14 регистриран профил, вече е започнал да изнемогва по отношение на идеи за нови регистрации :yanim:

Хахахахах - ужас.

Пуснах го и на колегите да четат - голяма смях пада в момента. Сега се подхвърлят само разни лафове, какви сме грешници из офиса...ауеуе-мауе.

ей тоя http://www.kaldata.com/forums/index.php?showuser=266914 най- ме кефи

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

• Автор

Мисля си, че Еми ме води с минусите - върховото и постижение е -13, а моето -12 :yanim:

Мисля си, че Еми ме води с минусите - върховото и постижение е -13, а моето -12 :yanim:

защото съм по-хубава :P

п.п. Разбрах ти намека - шъ почерпя ;):lol6:

Спокойно, ще се изравните хахаха

И мене ;)

Това вече е креативност :yanim:

даже си мислех да му се запиша в списъка с приятели ама Михев може да се обиди...................

Спокойно, ще се изравните хахаха

оп - тогава ще изчакам с почерпката хахахаха

• Автор

защото съм по-хубава :P

п.п. Разбрах ти намека - шъ почерпя ;):lol6:

Права си и в двете си твърдения :yanim:

с особено чувство на задоволство отбелязвам, че половината петък вече мина. И то без някакви сериозни сътресения :P

с особено чувство на задоволство отбелязвам, че половината петък вече мина. И то без някакви сериозни сътресения :P

иска ми се да кажа същото sad.gif

иска ми се да кажа същото sad.gif

ти нали щеше да закусваш? какво сътресително има в една закуска? :speak:

даже си мислех да му се запиша в списъка с приятели ама Михнев може да се обиди...................

Еми,отдавна не обръщам внимание на подобни глупости,оставих ги в далечното си детство.

Липсата на възпитане в първите 7 годинки.

Ей това си мисля аз/ :speak:

Закупих, а след това и пренесох в къщи баластра, пясък и цимент.В чувалчета.По 20 кг.

Чудих се какво да ги правя, та рекох да ги полея с вода ....ПОляh ги аз, и взех та си направих бетон.

С него пък покрих мръсния канал и целия под до нивото на замазката - демек отгоре ще могат директно да се лепят плочки.

До тук съм доволен от себе си.

Остана да видя какво е направил майсторът с колата ми, защото ненадейно аварирах - горката Баба Мазда толкова била изгнила, че ми се откъсна бомбето на единия заден амортисьор - сутринта стърчеше в дупката си като члена на Leonardo :speak: и закарах колата до майтор да я изкърпи.

Пия кафенцето и изчезвам.

Еми,отдавна не обръщам внимание на подобни глупости,оставих ги в далечното си детство.

Липсата на възпитане в първите 7 годинки.

Ей това си мисля аз/ :blink:

сутринта доста се посмях :speak:

Вали

Ти затова искаш да идеш в Сиатъл, нали? :)

Ти затова искаш да идеш в Сиатъл, нали? :clap:

Обичам дъжда. :clap:

Сега да изврънкаме и Амадеа да ни вземе.

Чудя се от кое боли повече от самото разочарование или от факта ,че преценката ни е била погрешна. sad.gif

Обичам дъжда. :)

О, аз на самолет вече не се качвам, а с кораб толкова дълго да пътувам - нтц, мерси. Ще чакам да се пресуши океана :) и ще дойда с колУлотУ.

О, аз на самолет вече не се качвам, а с кораб толкова дълго да пътувам - нтц, мерси. Ще чакам да се пресуши океана :) и ще дойда с колУлотУ.

Ако те огънем в някой куфар,хич няма да разбереш къде сме те качили. :)

Обичам дъжда. :)

Зимам ви бе :)

Тъкмо ще тестваме на Федора готварските умения и ще разберем доколко фотошопа е играл :)

Въртиме гуми мой, мирише ми на гуми мой....

Зимам ви бе :yanim:

Тъкмо ще тестваме на Федора готварските умения и ще разберем доколко фотошопа е играл :)

Тя би отбой.Страх я било.

Зимам ви бе :)

Тъкмо ще тестваме на Федора готварските умения и ще разберем доколко фотошопа е играл :ass:

Ммм, екстра, навих се, тъкмо ще има кой да се престраши да ми яде манджите :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.