Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

А аз си взех ГМО-то от училище :ph34r: Утре им е последният учебен ден и чувствам как работата ще излезе от контрол докато някоя баба се освободи и да поеме организъмчето

прати ми линка за котлите, че не мога да го намеря?

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Май написах каквото трябаше да напиша, сега да почвам следващото (ще експлоадирам, ако продължавам в същия дух).

Чудя се как Бианка ги пише тия дипломни работи за 2-3 часа.

Цял ден вчера писах една статия, при все че още преди това имах нахвърляни моменти.

Днес най-накрая свърших с докладчето, сега ще почвам други драсканици да творя.

Само, ако не се сърдиш -един съвет : отдавна трябваше да махнете металните ограничители на прелките.Ще издушите животинките бе sad.gif

Ще му кажа на бащата, ама не знам как ще се оправи със 100 кошера. Ще ме Фане аз да ги махам... сигурно. Предложих си услугите да участвам във ваденето на медец лятото като въртя питите. Да, ама тя била електрическа хахах. Спомям си като малка, че беше една, която бабаката завижваше с една ръчка. Голяма удоволствие ми доставяше аз да я връткам, но обикновено ме изгонваха... нямам спомени защо?

...за фанатиците

сигурно се живее трудно...

...за фанатиците

сигурно се живее трудно...

Взе ми мислите от съзнанието.

Съмнявам се, че те живеят трудно. По-скоро правят живота на другите по-труден (и историята много е изписала по въпроса).

Съмнявам се, че те живеят трудно. По-скоро правят живота на другите по-труден (и историята много е изписала по въпроса).

права си !!! ама много взеха да ми се пречкат...

Ще му кажа на бащата, ама не знам как ще се оправи със 100 кошера. Ще ме Фане аз да ги махам... сигурно. Предложих си услугите да участвам във ваденето на медец лятото като въртя питите. Да, ама тя била електрическа хахах. Спомям си като малка, че беше една, която бабаката завижваше с една ръчка. Голяма удоволствие ми доставяше аз да я връткам, но обикновено ме изгонваха... нямам спомени защо?

Хе-хе :)

Моята центрофуга е същата -с ръчка.

И аз като бях малък най-много обичах да я връткам и да ям "истинска дъвка" - мед с восък, от орязването на питите :angry:

Ъ-ъ-ъ...

След малко изчезвам от тук ...Може ли да ви помоля да наблюдавате въпросният субект, и ако отново нагази лука -да го докладвате, защото малко му остава.

Хе-хе :)

Моята центрофуга е същата -с ръчка.

И аз като бях малък най-много обичах да я връткам и да ям "истинска дъвка" - мед с восък, от орязването на питите :angry:

Ъ-ъ-ъ...

След малко изчезвам от тук ...Може ли да ви помоля да наблюдавате въпросният субект, и ако отново нагази лука -да го докладвате, защото малко му остава.

нищо не трийте преди да го прочета! и аз искам да се похиля :)

и аз искам да се похиля

Прати и към мен!

Ож, жива съм....прибрах се...blink.gif

Първо ще изпия една кутийка Бекс с две цигарки и тогава ще поема по гадния път към кухнята...sad.gif

Трябва ми компютърен разбойник.С коя програма се премахваше зловредния надтпис-уиндолса ви е незаконен? :angry:

Трябва ми компютърен разбойник.С коя програма се премахваше зловредния надтпис-уиндолса ви е незаконен? :)

И да го баннат ли помагача? :angry:

Прати и към мен!

Ож, жива съм....прибрах се...blink.gif

Първо ще изпия една кутийка Бекс с две цигарки и тогава ще поема по гадния път към кухнята...sad.gif

този път най- го мразя и аз sad.gif

И да го баннат ли помагача? :angry:

той ще действа инкогнито :)

той ще действа инкогнито :)

А... добре тогава... да го почакаме...

Трябва ми компютърен разбойник.С коя програма се премахваше зловредния надтпис-уиндолса ви е незаконен? :)

Ще ти кажа - с прогармата лицензиран windows :angry:

Виж тук нещоса коментирали разни разбойници

А... добре тогава... да го почакаме...

Ще ти кажа - с прогармата лицензиран windows :)

Виж тук нещоса коментирали разни разбойници

браво бе....

;)

Браво, я. Тези от калдата не са разбойници хихихи

/търсачката във форума никак не ми харесва. Изключително рядко се излъгвам да я ползвам, предпочитам чичко Гошко да ми каже какво има във форума, отколкото да търся със средствата на самия форум/

Изчезвам...тотално и безвъзвратно... за тази вечер.. :rolleyes:

Мисля си...какво ли мислил този образ по време на няколкосекундния си полет:

Дали изглежда добре летейки хохох

Браво, я. Тези от калдата не са разбойници хихихи

/търсачката във форума никак не ми харесва. Изключително рядко се излъгвам да я ползвам, предпочитам чичко Гошко да ми каже какво има във форума, отколкото да търся със средствата на самия форум/

Коя от търсачките не ти харесва - тази в съкратения или пълен режим?

Коя от търсачките не ти харесва - тази в съкратения или пълен режим?

Не говоря за визия, а за краен резултат. Преди време няколко пъти се излъгвах да я ползвам... ами резутатите нещо не ме задоволяваха. Еспериментирах със същите критерии и чичко Гошко веднага ми изкара първи в списъка точно това, което ме интересуваше от този форум. Сега може нещата да са се променили след направените промени, не съм опирала отдавна до услугите на въпросната тукашна търсачка - навик, Ко да правиш.

Мисля да ида се излегна и гледайки... ъъъ, слушайки телевизия да си чета "гениалните" писания. Демек, и аз изчезвам тотално за тази вечер.

Не говоря за визия, а за краен резултат. Преди време няколко пъти се излъгвах да я ползвам... ами резутатите нещо не ме задоволяваха. Еспериментирах със същите критерии и чичко Гошко веднага ми изкара първи в списъка точно това, което ме интересуваше от този форум. Сега може нещата да са се променили след направените промени, не съм опирала отдавна до услугите на въпросната тукашна търсачка - навик, Ко да правиш.

Ех, чичко Гошко си е чичко Гошко :yanim: Опасно жабарче е. Ето един свеж пример за това колко е опасен всъщност:

Примерен стринг за търсене:

"Your license code is:" ext:txt

Така, че ако потърсиш например голи снимки на Пешо с чичко Гошо (всякаква прилика с дейстителни лица е случайна) най-вероятно ще се покажат не само неговите, ами и на цялата му рода. Чичко Гошо е опасен :)

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.