Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

:cool: Ти за два лева,колко вариянта измисли,добре че снощи не каза 5,че тогава ...

Ти си ги дай,пък тя и пеша може да отиде да си ги купи.

Само по филмите съм гледала - но си мисля, че трябва във вряща вода, макар че и в двата случая си е истински садизъм за мен това.

Който ти го донесъл да иде той да бере грехове в кухнята, ама-ха

Аха ще го донесе някой,няма да посмеят.Аз в магазина ги видях,и щото умувах на глас.Та продавачката ми се хили.Ми щял да си умре,като го свариш. ;)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

:cool: Ти за два лева,колко вариянта измисли,добре че снощи не каза 5,че тогава ...

Ти си ги дай,пък тя и пеша може да отиде да си ги купи.

И после ще реве, че иска нови обувки ;) хайде, от мен да мине - отивам да ги заработя тия две лева и ще й ги пусна посве в касичката... ако "не забравя"

И после ще реве, че иска нови обувки :blink: хайде, от мен да мине - отивам да ги заработя тия две лева и ще й ги пусна посве в касичката... ако "не забравя"

Няма да забравиш,аз ще стоя като твоята будна съвест. :P

• Автор

Ако толкова не ти се иска да го вариш жив, може да го убиеш предварително, как ти звучи? Сама си избери начина... :blink:

Оха, слагам в касичката да сбирам, че миналата седмица 800 лева отидоха по колата ми...а трябва за бански да събирам...като добавим на федора и доктора левчетата, като си пребъркам всички джобове и хайде събрах за долната част на банският.. :P

Ето защо не искам кола.

Като се знам и какъв съм шофьор, съвсем ще се разоря от ремонти всеки месец :blink:

П.П: Слушай сега кака ти да те научи - взимаш един акордеон и една пластмасова чашка и айде - на Пиротска :lol: То верно, че няма да имаш кои знае какви приходи, ама и разходи няма да имаш :blink:

Ако толкова не ти се иска да го вариш жив, може да го убиеш предварително, как ти звучи? Сама си избери начина... :blink:

Като първи стъпки във вегетарианството.

Само по филмите съм гледала - но си мисля, че трябва във вряща вода, макар че и в двата случая си е истински садизъм за мен това.

Който ти го донесъл да иде той да бере грехове в кухнята, ама-ха

В студена се слага - така свиква с температурата и не усеща че се сварява.

през 2-рата Световна Война немците са прави подобни опити и с хора и ефектът е поразителен -ако пъхнеш човек в казан със студена вода, и започнеш постепенно да за загряваш той не усеща промяната в температурата и се сварява жив.

Мда.

И с раците е така - винаги съм ги варил в студена вода.Вкусно нещо са щипките им.

баси -да ми падне телефонът в тенджерата с боб :lock: и това ако е късмет....

В студена се слага - така свиква с температурата и не усеща че се сварява.

през 2-рата Световна Война немците са прави подобни опити и с хора и ефектът е поразителен -ако пъхнеш човек в казан със студена вода, и започнеш постепенно да за загряваш той не усеща промяната в температурата и се сварява жив.

Мда.

И с раците е така - винаги съм ги варил в студена вода.Вкусно нещо са щипките им.

:lock::):lol6: Извинявай,ама... :lol6:

толкова ли не намери па ти някоя тенджера с телешко варено поне?

Колко ме мързи,ходи ме на плаж, па много духа.Мисля си и за думата ПРОСТА на български и ПРОСТА на полски

Колко ме мързи,ходи ме на плаж, па много духа.Мисля си и за думата ПРОСТА на български и ПРОСТА на полски

и? кво измисли?

Ейде познай как реагирах, когато я чух на полски( в един диалог между поляци ставаше дума за мен добре ,че ми дойде първо на якъла да питам какво означава)На полски ПРОСТА означавало направо,точно у десятката.

Ейде познай как реагирах, когато я чух на полски( в един диалог между поляци ставаше дума за мен добре ,че ми дойде първо на якъла да питам какво означава)На полски ПРОСТА означавало направо,точно у десятката.

викаш, направо у десятката те оцениха? :lock:

викаш, направо у десятката те оцениха? :lock:

ъхъ,получих предложение за брак :lol6: ,направо ме уцели.Изобщо тези поляци като се напия само главоболия ми създават :)

Няма да забравиш,аз ще стоя като твоята будна съвест. :lol6:

Тази будна съвест дали мога да я приспя с чашка ледено студена водка и порция сельодка? spying2.gif Макар че по-скъпо ще ми излезе от това да извадя въпросните два лева...

баси -да ми падне телефонът в тенджерата с боб  :lol6:  и това ако е късмет....

Ох, прекрасна новина - това е отмъщението на сварените раци от теб, да знаеш

На мен пък ми падна миналата година в тоалетната на поликлиниката, май вече ви казах. Как хубаво издрънча и се чу как се движи по тръбата... А след няколко дни заминавах зад граница. На другия телефон нямах и все още нямам активиран роуминг. Отделно, всички телефонни номера ми бяха вътре и още повече ми пилиха на главата, че не съм си ги прехвърлила на компютъра. Оная пък от мобилтел ми искаше да й кажа три телефонни номера, които съм или са ме търсили, за да ми издадат нова карта със същия номер. "АлУ, булка, аз освен моя номер, че и него чат-пат забравям, друг не знам". Все пак уцелих номера на мъжлето, та свърших работа.

ъхъ,получих предложение за брак :) ,направо ме уцели.Изобщо тези поляци като се напия само главоболия ми създават :lock:

Колко анулирани брака навъртя досега? spying2.gif

Смейте се вие, смейте се.....

Не му върви на това LG.За три години, от както сме заедно това май му е последното падане в нещо.падал е в :

1.)в тоалетната в къщи ( тук беше лесно - бръкнах и го извадих.изсуших го и след това проработи)

2.)в тоалетната в болницата (това падане беше проблем, тъй като трябваше майторите да го вадят от камениновите тръби в мазата)

3.)в аквариума с костенурките ( също без проблем -бръкнах и го извадих, а след това суших )

4.)днес в тенджерата с боба.

Все още съхне.

Ама малко се е поразтопил sad.gif

Дано да проработи, защото и всички номера са вътре в телефона, а не в картата.

Имам едно резервно копие на компютъра, но не съм, го обновявал от миналата година.....

Федорке,все още не съм "клекнала" :lock:

Спокойно, скоро и ще легнеш и ще вържиш... две близнета (звездите ми го говорят)

Ух, голямо звънене, голямо нещо...

Смейте се вие, смейте се.....

Не му върви на това LG.За три години, от както сме заедно това май му е последното падане в нещо.падал е в :

1.)в тоалетната в къщи ( тук беше лесно - бръкнах и го извадих.изсуших го и след това проработи)

2.)в тоалетната в болницата (това падане беше проблем, тъй като трябваше майторите да го вадят от камениновите тръби в мазата)

3.)в аквариума с костенурките ( също без проблем -бръкнах и го извадих, а след това суших )

4.)днес в тенджерата с боба.

Все още съхне.

Ама малко се е поразтопил sad.gif

Дано да проработи, защото и всички номера са вътре в телефона, а не в картата.

Имам едно резервно копие на компютъра, но не съм, го обновявал от миналата година.....

Е, дано проработи, че то толкоз ароматизиран телефон лесно се не прежалва laugh.gif

тъй като трябваше майторите да го вадят от камениновите тръби в мазата)

Това не трябваше да го казваш. Сега се чувствам още по-прецакана...

Док,съчувстваме ти,ама представяш ли си какво му е на рака? :)

Ух, голямо звънене, голямо нещо...

Поне имаш какво да ти звъни. :nono:

Мисля, че съм шампион..за един ден успях да изхабя двойна принтерна глава с черно мастило.. :popcorn2:

Чудя се защо не ми се публикува коментара в блога на Бианка?

Чудя се защо не ми се публикува коментара в блога на Бианка?

И на мен ми се случи вчера! В блога на Емката...

И на мен ми се случи вчера! В блога на Емката...

Аз освен това имам и проблем с изображения и те не ми се визуализират. Ще пробвам да копирам някой код и да пробвам пак... в моя си блог. На всичкото отгоре си играя и да пиша таг br за всеки нов ред - все повече и повече се засилва кошмара - явно, калдата вече не ме ще хахаха

Ха, излезе. Странно, или има някаква опция за одобрение на коментарите, или страшно забавяне се получава?

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Мисля си, че 6-те чифта обувки ми бяха крайно недостатъчни, след като се прибрах със седми. Зелени. И чанта. Пак зелена :rolleyes:

Мисля си, че 6-те чифта обувки ми бяха крайно недостатъчни, след като се прибрах със седми. Зелени. И чанта. Пак зелена  :ph34r:

Засрами се, колко крака имаш вече? ;) Съвсем му отпусна края.

Честито! Ще ти ходят на цвета на очите. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.