Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Ходихме на разходка с кучето, играхме паневритмия в градската градина, возихме се на "flight-simulator" ( за 4 лв), блъскахме се с колички ( за 2 лв), скачахме на батут ( 3 лв), купихме си дружно сладолед ( общо 10 лв) , пихме кафета , колички и сокчета ( общо 7 лв) и с опразнени джобове се прибрахме да поспим.

Че не спиш,не спиш,ама този отчет защо го даде?Да не те метнем да черпиш за празника на Плевен,ли? :baby:

Споко,Амадеа те отсрами.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Ходихме на разходка с кучето, играхме паневритмия в градската градина, возихме се на "flight-simulator" ( за 4 лв), блъскахме се с колички ( за 2 лв), скачахме на батут ( 3 лв), купихме си дружно сладолед ( общо 10 лв) , пихме кафета , колички и сокчета ( общо 7 лв) и с опразнени джобове се прибрахме да поспим.

от сега нататук държим да се информираме със снимков материал за живота на Джулия :down:

Моля, моля...тя е новата руса звезда - не ме карай да пращам папараци по петите ви :baby: Предлагам ти доброволно да се предадеш и да публикуваш снимки на сладураната :baby:

Споко,Амадеа те отсрами.

Всичките плевенчани ви отрасмих в тоя форум!

Тцтц - да се излагаме така пред морските, бива ли? :baby:

Моля, да се чете от хора с чувство за хумор:

Каква е приликата между Twitter и Kaldata?

Знаеш кои са последователите ти.

Моля, да се чете от хора с чувство за хумор:

Каква е приликата между Twitter и Kaldata?

Знаеш кои са последователите ти.

Модел 30, но знаеш, че съм двуличник, нали ?

Никакво черпене.

Ти каза ли ми какво стана ? Не ми каза.

Сърдит съм.

:P

Хич не се измъквай!

Всичките плевенчани ви отрасмих в тоя форум!

Тцтц - да се излагаме така пред морските, бива ли? :ph34r:

А ние със заря да ви приветстваме.Тц..тццц..

Той ей сегичка всичко ще си признае,само да се появи. :rolleyes:

абе, не мога такива работи да правя cz53.gif

аз още си я харесвам cz48.gif, просто нямахме шанс, заради разстоянията

ама и аз си ги крия хубаво, трия ЛС-тата, коментарите... Оставиме като ми четеше кореспонденцията и беше се подвел, че имам нещо с Инфито, такива ти ми работи cz17.gif

Страх ме е от светкавици!weather4.gif

Модел 30, но знаеш, че съм двуличник, нали ?

Отличен избор т.е. съвпадащ с моя.

и си взех една щайга ягоди.

Цял следобед се чудя:всичко ли изяде или направи компотче?

Цял следобед се чудя:всичко ли изяде или направи компотче?

Брех, те златни ще излязат тези компоти, бре :)

Мисля си за огромния балон...

Не бе, не за форумния балон, а на предна дясна гума. Както и си мисля, че гумите ми (доколкото си спомням) струваха към 3 бона, баси. И ако тоз балон не става за лекуване, ще трябва да се купуват нови летни гуми.

Всъщност на това се вика "предизвикана съдба". Измрънках си няколко пъти, че тия Мишелин-и не стават за нищо и колата е като шейна с тях...и ето как връхлетях вчера с двете десни гуми в дупката на "Арсеналски"...

Е, поне опитах да изкарам лятото с тях.

Кеф, баси.

Това вече не е само мисъл, баси...

322332.jpg

Мисля си, че този ураган навън и следобедния сън ми отнесоха главата някъде си ...

Сега трябва да се справям първосигнално, което ще рече време е или да направя салатката, или да извадя от фризера кутията със сладолед ...

Малиии Ал, аз имам същия на задна лява гума :)

Малиии Ал, аз имам същия на задна лява гума ;)

Да ти кажа ли една тайна?

Това при мен не подлежи на оправяне.

А на задната имам също един, но по-малък, защото вчера минах през ямата с двете десни. Така издрънча предницата, че помислих "Е от това кола не става вече...".

Явно това, че е голяма и минах по-бързо не даде по-лоши отражения.

Знам ли...

Да ти кажа ли една тайна?

Това при мен не подлежи на оправяне.

А на задната имам също един, но по-малък, защото вчера минах през ямата с двете десни. Така издрънча предницата, че помислих "Е от това кола не става вече...".

Явно това, че е голяма и минах по-бързо не даде по-лоши отражения.

Знам ли...

Аз си зная , че ми е от дупките, ще ес наложи да сменя задните летни, утешавам се, че са на прилична цена не като твоите безсрамници. ;)

Обачу за скороста си прав, при по-високата скорост сцеплението е по-малко и това води до по-малко щети, и по-малко друсане из тези ужасТни пътища. :)

Аз си зная , че ми е от дупките, ще ес наложи да сменя задните летни, утешавам се, че са на прилична цена не като твоите безсрамници. ;)

Обачу за скороста си прав, при по-високата скорост сцеплението е по-малко и това води до по-малко щети, и по-малко друсане из тези ужасТни пътища. :)

Проблема си е при мен...

Докато имаше дупки навсякъде бях внимателен, а уж ремонтираха из София и запълваха ямите и явно се успокоих.

А не трябваше...

Проблема си е при мен...

Докато имаше дупки навсякъде бях внимателен, а уж ремонтираха из София и запълваха ямите и явно се успокоих.

А не трябваше...

Мдаааммм вяpа повече на дупки нямам и на дъpветата също, наскоро едно невъзпитано дъpво ми счупи задното стъкло...

Еххх нещата не са такива, каквито бяха... едно време какви дървета имаше, а сега ... ;)

322332.jpg

:lol6: добре е, че презервативите не образуват такива балони :cool:

хахххах - кажи каква марка са, че повече никога да не се заглеждам по нея.Баси бузата дето ти се е отпрала :lol6:

..

Обачу за скороста си прав, при по-високата скорост сцеплението е по-малко и това води до по-малко щети, и по-малко друсане из тези ужасТни пътища. :cool:

По Дискавъри гледах как правят тест точно на тази "градска легенда" - митът беше разбит.

Просто по високата скорост не усещаш тръскането, защото всичко се слива в едно, но окачването и гумите ти усещат всичко - и то два пъти повече, от колкото ако минеш същото трасе по-бавно :hush:

322332.jpg

По Дискавъри гледах как правят тест точно на тази "градска легенда" - митът беше разбит.

Просто по високата скорост не усещаш тръскането, защото всичко се слива в едно, но окачването и гумите ти усещат всичко - и то два пъти повече, от колкото ако минеш същото трасе по-бавно :cool:

О - ле :lol6:

Мисля да зарежа вече спама и да отивам към приготвянето на салатката :cool:

Просто по високата скорост не усещаш тръскането, защото всичко се слива в едно, но окачването и гумите ти усещат всичко - и то два пъти повече, от колкото ако минеш същото трасе по-бавно :cool:

Зависи от размера на дупката. Ако тя е по-къса, преминаването с висока скорост няма да позволи пропадането в нея, за разлика от ниската скорост. Ако обаче дължината на въпросната дупка е голяма, то щетите за колата ще са по-големи, ако скоростта е висока.

Мисля си за огромния балон...

Не бе, не за форумния балон, а на предна дясна гума. Както и си мисля, че гумите ми (доколкото си спомням) струваха към 3 бона, баси. И ако тоз балон не става за лекуване, ще трябва да се купуват нови летни гуми.

Всъщност на това се вика "предизвикана съдба". Измрънках си няколко пъти, че тия Мишелин-и не стават за нищо и колата е като шейна с тях...и ето как връхлетях вчера с двете десни гуми в дупката на "Арсеналски"...

Е, поне опитах да изкарам лятото с тях.

Кеф, баси.

Купувай нова кола, мани ги тея нови летни гуми.

Аз съм на тоя прицнип :cool:

Редактирано от Amadea (преглед на промените)

Мисля си за откачената ми сестра, която ни подари телевизор, понеже аз и брат ми вкъщи си нямаме (ама и не искахме).

С новия подарък започнаха и разходите: прекарване на кабелна, купуване на масичка и т.н.

Преди систър правеше подаръците в кеш, веднъж да реши да купи нещо и да се окаже най-неподходящото :hush:

Мисля си, че великите музиканти си отиват един по един и може би ще мине четвърт век преди да започнат да се попълват дупките...

Даже ямите, бих казал.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.