Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

стига за днес трудови подвизи. Сега ще хапна и ще дремна и вечерта ще обикалям по мероприятия

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

стига за днес трудови подвизи. Сега ще хапна и ще дремна и вечерта ще обикалям по мероприятия

Еха... аз си харесах най-много това: "15.30 Аудио-визуална презентация „Стара Нитра" Университет Константин Философ, Нитра, Словакия Място: Исторически музей "

Май ще я проспиш.

Само при мен ли се налага да пиша br за всеки нов ред, enter-ът се игнорира?

• Автор

Мисля си докога ще ни държат на работа, само подпираме бюрата... Баси...

Ще ли се сдобия утре с лаптопче?

Днес си я прибрах в къщи. Насрочиха операцията за след 25.05

А докато мъкнех папката с документи и подтичвах след хирурга, успях да снимам с телефона си 'онова нещо'.

Свършил ми лимитът за позитивно гласуване. Върху кого да пробвам дали негативното и то е изчерпано? ;)

Свършил ми лимитът за позитивно гласуване. Върху кого да пробвам дали негативното и то е изчерпано? :clap:

;) Нещо трябва ли да се заяждам или и така става.

Става ;)

ЧЕкай да пробвам дали 5 бройки имам и за -, пък като ми "отпушат" +, ще последва действие от моя страна за неутрализиране... даже два, щото се жертваш :clap: в името на експеримента хахаха

Става :biggrin:  

ЧЕкай да пробвам дали 5 бройки имам и за -, пък като ми "отпушат" +, ще последва действие от моя страна за неутрализиране... даже два, щото се жертваш :biggrin: в името на експеримента хахаха

Опс, сори, изфрасках те. Хм, а аз досега си мислех, че 5 гласа имам само за деня... леле, колко минуси съм изпуснАла :biggrin:

Става ;)

ЧЕкай да пробвам дали 5 бройки имам и за -, пък като ми "отпушат" +, ще последва действие от моя страна за неутрализиране... даже два, щото се жертваш :clap: в името на експеримента хахаха

Опс, сори, изфрасках те. Хм, а аз досега си мислех, че 5 гласа имам само за деня... леле, колко минуси съм изпуснАла :biggrin:

:biggrin: :biggrin: :lol6: Охххх :lol6: :lol6: :lol6:

Злато си ти, злато... с перфектно чувство за хумор kiss.gif

Злато си ти, злато... с перфектно чувство за хумор kiss.gif

Днес и без това цял ден ми е лигаво,а ти ме довърши ;) Сега трябва да пуснем тема,за пропуснати ползи. :clap:

Гледам навън какво е мрачно и дъждовно и си мисля - днес е ден за излежаване, четене на книжка и дълга следобедна дрямка.

А не за писане на дипломна работа sad.gif

В момента проклинам, този дето ми открадна лаптопа, заедно с дипломната ми работа...сега си я пиша наново.

няма ли край тази работна събота !!!

При мен края дойде, пускам го към теб!wink.gif

Еха... аз си харесах най-много това: "15.30 Аудио-визуална презентация „Стара Нитра" Университет Константин Философ, Нитра, Словакия Място: Исторически музей "

Май ще я проспиш.

Само при мен ли се налага да пиша br за всеки нов ред, enter-ът се игнорира?

нищо - ще погледам двете инсталации и фото-изложбата, ще се помотаем в музея, после ще метнем едно очо на прическите и представлението пред музея.

Миналата година ходихме за пръв път. Има някакво особено очарование да се разхождаш нощем из музея............

Ще ли се сдобия утре с лаптопче?

ихааааааааааааа - дано!

Колегите от предпечатната обработка, верно направиха корицата в зеления цвят на шала ми :eek:

А аз си мислех, че само се бъзикаха с мен, когато ме викнаха до каталога с цветове, за да определят точно в кой нюанс на зеленото съм облечена.

Колегите от предпечатната обработка, верно направиха корицата в зеления цвят на шала ми ;)

А аз си мислех, че само се бъзикаха с мен, когато ме викнаха до каталога с цветове, за да определят точно в кой нюанс на зеленото съм облечена.

прати да видим :eek:

пека тука един кекс.................

Миналата година ходихме за пръв път. Има някакво особено очарование да се разхождаш нощем из музея............

Искам и аз!

пека тука един кекс.................

Престани да дразниш обществото! Някой ни мързи за подобни изяви.

Мисля си, от къде колегата algor си поръчва суши за вкъщи :rolleyes:

Мързи ни да ходим до центъра... :ph34r:

П.П: емми, чакай да влезем в печат уе :blink:

нищо - ще погледам двете инсталации и фото-изложбата, ще се помотаем в музея, после ще метнем едно очо на прическите и представлението пред музея.

ихааааааааааааа - дано!

Снощи го питах моя "Кога ще ходим на опера?" Отговорът бе някакъв много странен звук, който ако трябва да го оприлича на нещо, то най-точно ще пасне цвилене :blink: Откога го врънкам да идем, той ме праща да вървя с майка му ;)

Това с лаптопа няма да е утре, така се оказа. То освен за презентации нейде и зад граница, въобще не се виждам да го ползвам иначе.

Ох, какви коментари само слушам :) Дали все пак да не се прежаля за нещо от бизнес клас?

Редактирано от fedora (преглед на промените)

1.Изкапаха ми дрехите от простира! Баси вятъра...

2.Доктора да не го грабна вълната? Баси дъжда при тях...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.