Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

1.Изкапаха ми дрехите от простира! Баси вятъра...

2.Доктора да не го грабна вълната? Баси дъжда при тях...

Днес Плевен имал празник.Не почерпи.Бойко Борисов бил там.Кой го знае какви кебапчета мези някъде.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Снощи го питах моя "Кога ще ходим на опера?" Отговорът бе някакъв много странен звук, който ако трябва да го оприлича на нещо, то най-точно ще пасне цвилене :cool: Откога го врънкам да идем, той ме праща да вървя с майка му :blink:

Това с лаптопа няма да е утре, така се оказа. То освен за презентации нейде и зад граница, въобще не се виждам да го ползвам иначе.

аре, идвай - ще те водя. Има няколко много добри постановки. Вървят едни елитарни филми дето не са мен /не се усещам чак толкова възвишена/, днес приключи едно грандиозно изложение на уикенд-туризма и съм се награбила с една торба брошурки и визитки, а всичко тепърва започва...............

Намазала съм си очите с черен молив и като мигам се развяват пердетата, окачила съм си култов гердан, дънки, разкопчана риза и гуменките, взех и фотото да снимам /за да ви дразня после/:ph34r:

Днес Плевен имал празник.Не почерпи.

Ще му го натякна при първия удобен момент!

Скоростта с която се движа из магазините е 200 лева в час!

Интересен подпис имаш, Бели :cool:

Аз се движа с повече, особено ако магазините са за обувки :ph34r::blink: :blink:

Интересен подпис имаш, Бели :cool:

Аз се движа с повече, особено ако магазините са за обувки :ph34r::blink: :blink:

Напоследък намалям скоростта!

Днес Плевен имал празник.Не почерпи.Бойко Борисов бил там.Кой го знае какви кебапчета мези някъде.

Тренира, че ще го разпъваме на кръст хаха

аре, идвай - ще те водя. Има няколко много добри постановки. Вървят едни елитарни филми дето не са мен /не се усещам чак толкова възвишена/, днес приключи едно грандиозно изложение на уикенд-туризма и съм се награбила с една торба брошурки и визитки, а всичко тепърва започва...............

Намазала съм си очите с черен молив и като мигам се развяват пердетата, окачила съм си култов гердан, дънки, разкопчана риза и гуменките, взех и фотото да снимам /за да ви дразня после/:ph34r:

О, за първи път гледах опера именно в Русе. Много ми хареса - сигурно, защото войникът, който се бе покачил на най-високото стъпало на нещо като пирамида, се изтърколи с все ламарина по себе си хаха (лапешка история)

Абе не знам за пердетата, но гледай да не ти се спраскат копчетата на ризката :blink:

Добре, че получих смс от обшина Плевен да честитят празника, защото аз го бях забравила. *оглежда се гузно за разярени плевенчани*

Добре, че получих смс от обшина Плевен да честитят празника, защото аз го бях забравила. *оглежда се гузно за разярени плевенчани*

Фадъкова да има късмет сега да не ми прати честитка за 17 септември... отсега почвам да прехвърлям възможните наказателни мерки, които да предприема хахах

Нали знаеш лафа на Трихо,"Толкоз то от тебе".

Ама и той какво се ослушва,къде са напитките,никой не разбра.

А колежки, вие защо не сигнализирахте, че Борисов бил у Плевен, а?

Можехме да организираме един кръстоносен поход :blink:

П.П: Иначе, Амбър - толкоз то от мене. Барем поне да ви почерпя, да си откупя греха :ph34r:

А,дойдохме си на думата.Амадеа,черпи.

Защо беше зарята във Варна,сега да каже някой. :ph34r:

А,дойдохме си на думата.Амадеа,черпи.

Защо беше зарята във Варна,сега да каже някой. :blink:

Заради празника на Плевен :ass:

Утре очаквайте вино и пържоли от пилешки бут.

То в тая криза друго не ни остана, освен да се почерпим :ph34r:

Заради празника на Плевен :ass:

Утре очаквайте вино и пържоли от пилешки бут.

То в тая криза друго не ни остана, освен да се почерпим :ph34r:

:blink::ass:

Ще ти бъдем много сърдечно благодарни!Някой да го отсрами този празник.Щото,няма как да чакате само на една заря.

Тренира, че ще го разпъваме на кръст хаха

Дали стой с разперени ръце? :lol6:

лелей, една мацка от форума която беше влюбена в мен, че не съм парче за изпускане, ми е слагала минусчета наскоро

не ми слагайте минусчета thumbsdownsmileyanim.gif, не ми е високо егото, просто ми е добре наредена ДНК-та rolleyes.gif

лелей, една мацка от форума която беше влюбена в мен, че не съм парче за изпускане, ми е слагала минусчета наскоро

не ми слагайте минусчета thumbsdownsmileyanim.gif, не ми е високо егото, просто ми е добре наредена ДНК-та rolleyes.gif

Казвай коя е,че няма време да проверяваме минусите. :blink:

Казвай коя е,че няма време да проверяваме минусите. :blink:

Ти отпадаш, защото още си влюбена в него. 3d9def568606f830aa781be7d10b8439.gif

пп. Вместо минусите по-лесно е да видиш кореспонденциите с коментари в профилите. Голямата любов там се лее - трейд марк, ръииши. 473a067f78baf660840c36381d9b877b.gif

Казвай коя е,че няма време да проверяваме минусите. :wors:

А и дори да решим да го направим, може списъка със заподозрени да излезе толкова дълъг, че доста да ни затрудни. :blink:

А и дори да решим да го направим, може списъка със заподозрени да излезе толкова дълъг, че доста да ни затрудни. :wors:

Той ей сегичка всичко ще си признае,само да се появи. :blink:

Ти отпадаш, защото още си влюбена в него. 3d9def568606f830aa781be7d10b8439.gif

:wors: Таман се зарових в медицивския му картон,да видя каква кръвна група е.

Мисля си за огромния балон...

Не бе, не за форумния балон, а на предна дясна гума. Както и си мисля, че гумите ми (доколкото си спомням) струваха към 3 бона, баси. И ако тоз балон не става за лекуване, ще трябва да се купуват нови летни гуми.

Всъщност на това се вика "предизвикана съдба". Измрънках си няколко пъти, че тия Мишелин-и не стават за нищо и колата е като шейна с тях...и ето как връхлетях вчера с двете десни гуми в дупката на "Арсеналски"...

Е, поне опитах да изкарам лятото с тях.

Кеф, баси.

IP-тата са измислица на Micro$oft, взимайте си Apple, те са с mac- адреси ;)

на мене видиокартата не ми подържа ip адрес и затова съм с статично ip

Като го прочетох го прочетох още веднъж. После се похилих малко и така.

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Сега видях от прозореца, че съседката ми отива на плаж.

Мисля, че е време за обяд и следобедна, неделна дрямка :biggrin:

А така, дойдохме си на думата. След половин ден активен спам, време е за заслужена порция храна и още поне три часа излежаване.

аз пък си дойдох вкъщи след цяла сутрин прекарана да садя китки и да буча колове на доматите. Пътем минах през магазина и си взех една щайга ягоди. Защо? Защото го заслужавам.

п.п. И като бонус се оказа, че народа не е вкъщи :baby:

Ходихме на разходка с кучето, играхме паневритмия в градската градина, возихме се на "flight-simulator" ( за 4 лв), блъскахме се с колички ( за 2 лв), скачахме на батут ( 3 лв), купихме си дружно сладолед ( общо 10 лв) , пихме кафета , колички и сокчета ( общо 7 лв) и с опразнени джобове се прибрахме да поспим.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.