Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

7be0e2d4photopodborka00.jpg

И аз не знам какво е, май е някакъв хай-тек вид оръжие :D

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

bulgariapnew-2leva-2005-donatediv_f.jpg

Пий сиромашка кръв.

Къде е Федора да дава нейния дан,че да не си легна само аз прецакана. :D

Оха, слагам в касичката да сбирам, че миналата седмица 800 лева отидоха по колата ми...а трябва за бански да събирам...като добавим на федора и доктора левчетата, като си пребъркам всички джобове и хайде събрах за долната част на банският.. :blink:

Мислим си за това как попаднах на водата паднала от небето върху асфалта. Мислим си че кола със задно требе да се кара с особено внимание в завой на мокър път. Мислим си к'во ли си е мислил бакшиша докато е гледал нескопосания ми дрифт.

днес трябва

да намеря обор за 10 елитни крави

да намеря тристаен апартамент с гледка към Дунава за един елитен син

да занеса една камара документи, които първо трябва да разпечатами попълня, на една нотариуска

да си дам показанията за тока

да платя на майстора за колата

Редактирано от emmi (преглед на промените)

Ох, днес имам да осекюрвам 20-тина сървъра... добре че работат е за до края на седмицата

И аз не знам какво е, май е някакъв хай-тек вид оръжие :cool:

Мадона, ти от кога си фен на стиймпънк?

Ох, днес имам да осекюрвам 20-тина сървъра... добре че работат е за до края на седмицата

осекюрвай, осекюрвай....

аз отивам да уредя елитните крави :cool:

• Автор

Елитна крава да си в днешно време... :cool:

Оха, слагам в касичката да сбирам, че миналата седмица 800 лева отидоха по колата ми...а трябва за бански да събирам...като добавим на федора и доктора левчетата, като си пребъркам всички джобове и хайде събрах за долната част на банският.. :)

Амм,тя за толкова парички,много ще да е оскъдна тая долничка :cool:

Добро утро :)

Някой от мъка,други от радост,Алгор от сутринта. :)

Клин, клин избива :)

Аз си мисля за снощи :cool:

днес трябва

да намеря обор за 10 елитни крави

да намеря тристаен апартамент с гледка към Дунава за един елитен син

да занеса една камара документи, които първо трябва да разпечатами попълня, на една нотариуска

да си дам показанията за тока

да платя на майстора за колата

Намираш апартамента за елитния син, и го настаняваш вътре заедно с десетте крави.

Документите предаваш като стара хартия и с парите плащаш на майстора за колата.

След това сядаш на брега на Дунава с нотариуската, и като algor отваряте една бутилка руска водка и се наслаждавате на деня :cool:

:cool:

Азиатците много раннобудни бе!

Изтапанчи се един от Токио, барабар с един Фернандо (дето така и не разбрах за какво се бори), да обсъждаме едни къщи, които ще публикуваме в списанието.

Японеца извади някаква перверзна смесица между английски, с японска интуналност и леки примеси на италиански диалект... :cheers:

И тва в няма и 10 часа сутринта.

Тея сладури ми подействаха по-добре от две кафета и ред бул взети заедно баси...

Клин, клин избива :cool:

Аз си мисля за снощи ;)

ягоди ли яде и ти? :baby:

Свърших с първия етап.

Доволен съм от себе си :)

гътна ли ги всичките?

За Йоана Буковска. Нисичко девойче, което срамежливо гледа в пода, прикривайки със спуснатата си коса хубавото си лице. Този образ ми е сто пъти по-симпатичен. Нищо общо с мита за намаханата Буковска, ама нищо.

Как се готви жив рак? :)

И Федора да снася двата кинта!

Их, тъкмо си мислех, че ми се размина бъркането в джобовете... ама няма. То това над мене не забравя, ше му се не види и паметливото ;)

Може ли да мина с две билетчета за градски транспорт, щото тъй и тъй си ми стоят в портмонето? :cool:

Ти сериозно ли питаш за рака? Слагаш го в тенджера със студена вода и после на котлона.... и чакаш въоръжена с обувка висок ток да изпълзи от тенджерата. Така ще имаш оправдание защо си му светила маслото :baby:

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Ааа,НЕ :down: Аз сън не съм спала,щото съм набутана,ти с два билета,ми дай старата винетка. :mad:

Срам нямат някой хора!

;)

Их, тъкмо си мислех, че ми се размина бъркането в джобовете... ама няма. То това над мене не забравя, ше му се не види и паметливото :cool:

Може ли да мина с две билетчета за градски транспорт, щото тъй и тъй си ми стоят в портмонето? :baby:

Ти сериозно ли питаш за рака? Слагаш го в тенджера със студена вода и после на котлона.... и чакаш въоръжена с обувка висок ток да изпълзи от тенджерата. Така ще имаш оправдание защо си му светила маслото :)

Айде де,жив ли се вари?Аз си мислех,че се майтапят с мен.Аз докато мърда,няма как да го сваря. :eek:

Е, тези два билета са много по-ценни от два лева. Защо? Първо, защото аз ги давам хахах, второ, защото нали все пак трябва да се придвижи до магазините, за да си купи жадувания нов бански, трето - амортизациите, бензинът, нервите, които ще изхаби с колата, ако я ползва като превозно средство излизат прекалено скъпо в шоплъка. Но ако не се оценява достатъчно ползата от тези два, все още неизмачкани билета, може и да мина на вариант Б) пакетче дъвки - няма нищо по-секси от мляскваща дъвка млада госпожица по бански хихихи

Опс, госпожа, лекинко се обърках

Айде де,жив ли се вари?Аз си мислех,че се майтапят с мен.Аз докато мърда,няма как да го сваря. ;)

Само по филмите съм гледала - но си мисля, че трябва във вряща вода, макар че и в двата случая си е истински садизъм за мен това.

Който ти го донесъл да иде той да бере грехове в кухнята, ама-ха

Редактирано от fedora (преглед на промените)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.