Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента?

Featured Replies

Започвам да го чеша по муцуната - отпред :biggrin::baby:

...

П.С Ееее изоставаш ;) .. да те земем за актуализация, тъкмо наближават годишните медицински прегледи :P

Хммм...

Ти занеш ли откога драпам да се добера до място в структурата ? Тегля по една майна на цялата болница, здравни каси, цигани и мизерия и отивам директно под пагн без да се замисля.

Да, ама тук местата са кът и скоро няма да се освобождава...

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 84,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• youaremydesire
    youaremydesire

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уч

• Аз пък за тебе всяка сутрин се сещам, като ходя до тоалетна... айде на гилотината! Добре, че има поне един човек да ми следи фейсбук ъпдейтите Е тука вече нача

• Trichocephalus
    Trichocephalus

Ще предупредя нощната смяна да ме повика ако се изтърси гореописаната компания или да ви задържат в промивната зала до утре сутринта, когато ще съм на работа

Започвам да го чеша по муцуната - отпред :biggrin::baby:

Хммм...

Ти занеш ли откога драпам да се добера до място в структурата ? Тегля по една майна на цялата болница, здравни каси, цигани и мизерия и отивам директно под пагн без да се замисля.

дай ще освободим едно място - ей къде го Дунава :P

Започвам да го чеша по муцуната - отпред :P:baby:

Хммм...

Тарикат, почваш от муцунката направо laugh.gif ... няма ли за теб първо туй онуй , малко подготовка :biggrin:

А за запас, под секрет.. няма пари, действайте е работата ;)

Подготовка ? Туй-онуй ?

няма такива работи - "Как на фронте" :Шенеле, Шнеле, вундабар.... :biggrin::P

Бой по сурата, та да му строшиш главата на смока ;)

А той -няма пари действайте -съм се наслушал на него :down: Болницата тук от янураи месец получава съвсем официално само по 80 % от заработеното - тоест всеки месец работи на минус....

Представяш ли си - все едно си в магазин, всеки ден идват хора, купуват си неща, но накрая на всеки месец парите ти не излизат в 20 %.

Един месец -добре, втори месец - вече зле, трети месец : позле, а вече сме 5-тия месец при това положение.Фирмите са лекарства и консумативи вече отказват да зареждат аптеката.....

И това не е заради някакви "злоупотреби" или нещо друго.просто от София така е разпоредено. : да се изплзащ само по 80% от фактурите.

Дали и днес ще съм в преразход? :baby:

Със сигурност ;)

Подготовка ? Туй-онуй ?

няма такива работи - "Как на фронте" :Шенеле, Шнеле, вундабар.... :P:baby:

Бой по сурата, та да му строшиш главата на смока ;)

А той -няма пари действайте -съм се наслушал на него ;) Болницата тук от янураи месец получава съвсем официално само по 80 % от заработеното - тоест всеки месец работи на минус....

Представяш ли си - все едно си в магазин, всеки ден идват хора, купуват си неща, но накрая на всеки месец парите ти не излизат в 20 %.

Един месец -добре, втори месец - вече зле, трети месец : позле, а вече сме 5-тия месец при това положение.Фирмите са лекарства и консумативи вече отказват да зареждат аптеката.....

И това не е заради някакви "злоупотреби" или нещо друго.просто от София така е разпоредено. : да се изплзащ само по 80% от фактурите.

Мдаамм.. и при нас е така, режат като хирурзи, по парче, ( от парите за дейности и служба ), не че са нещо, но капка по капка, вира започва да се оформя.... Мислят и още да режат ....

А за другите неща, режат от кръста надолу, ако дадат дават по 20-30 % скачаме от щастие...

:biggrin: батак става пълен...

Мдаамм.. и при нас е така, режат като хирурзи, по парче, ( от парите за дейности и служба ), не че са нещо, но капка по капка, вира започва да се оформя.... Мислят и още да режат ....

А за другите неща, режат от кръста надолу, ако дадат дават по 20-30 % скачаме от щастие...

:biggrin: батак става пълен...

Виж сега - ако се вярва на някои хора в раздеа с мистиката - след 2 години всичко ще приключи :P

Дано да издържим дотогава, ама нали занеш -дупе знае две и двеста.....

Все ми се струва, че преди няколко години при вас имаше съкращения и "реформи" единствено заради това, та сега да няма кой да вдигне армията на крак.Помниш ли Джемал Гюрсел през 1960 година у съседите ?

На някои мижитурки там ( и тук, разбира се) все още им държи влага.....

Виж сега - ако се вярва на някои хора в раздеа с мистиката - след 2 години всичко ще приключи :blink:

Дано да издържим дотогава, ама нали занеш -дупе знае две и двеста.....

Все ми се струва, че преди няколко години при вас имаше съкращения и "реформи" единствено заради това, та сега да няма кой да вдигне армията на крак.Помниш ли Джемал Гюрсел през 1960 година у съседите ?

На някои мижитурки там ( и тук, разбира се) все още им държи влага.....

Сега се поразрових и разбрах кой е .. Но тука такива неща .. забрави, няма кой просто...

А 2 години за сегашните, са достатъчни да направят и 2000 , но ще издържим, де ще идем

Добре,че шефовете не могат да четат мисли.

Какво щяха да прочетат ако можеха :blink:

П.С Опитай се да им споделиш ;)

Писна ми от комплексари, писна ми от тъпо отношение, писна ми от ограничено мислене, писна ми от снобари с коли, писна ми от частния бизнес и неговата "криза", писна ми да нямам работа, писна ми да уча теории, а да не мога да практикувам, писна ми от щастливи хора, писна ми от нещастията в живота ми, писна ми да бъда силна,

искам и аз подкрепа, искам някой да ме обича, искам старият си начин на живот, искам добро отношение, искам работа, която заслужавам, искам секс с човек, за който си заслужава, искам да уча неща, които ме кефят и ме правят щастлива, искам отново човека, който си замина,

не искам да бъда наивна глупачка, не искам да вярвам в неща, които не съществуват

АЗ ЩЕ УСПЕЯ!

Ето затова си мисля в момента!

1.)Боклукът е изринат

2.)ГМО-то е прибрано от рожденния ден и сложено в кревата да спи.

остават : тържеството за завършването на 1-ви клас довечера под мотото "Аз съм вече грамотен", и почивка за моето боди с проследяването на поредната серия на "Старгейт:Атлантис" ;)

Мисля си, че се търкалям по земята от смях, след като едно приятелче ми сподели следния реален цитат на някаква пияница в бара:

I'm not Jewish enough to go to synagogue, I'm only Jewish enough to go to the gas chamber.

;)

Пича е барман в Сиатъл - част от работата му е да се наслушва на подобни бисери всяка вечер ;)

Мисля си, че се търкалям по земята от смях, след като едно приятелче ми сподели следния реален цитат на някаква пияница в бара:

I'm not Jewish enough to go to synagogue, I'm only Jewish enough to go to the gas chamber.

;)

Пича е барман в Сиатъл - част от работата му е да се наслушва на подобни бисери всяка вечер ;)

как си с руския да ти пратя нещо култово да се похилиш?

как си с руския да ти пратя нещо култово да се похилиш?

Ядвам.

нали бившия ми, с който живях беше руснак ;)

П.П: Е това колежката ми го прати туко-що:

- Знаеш ли, че според статистиката над 30% от жените изневеряват на мъжете си?

- Статистика, статистика ... За какво ми е на мене тая статистика? Дай имена, адреси, телефони .

Ядвам.

нали бившия ми, с който живях беше руснак ;)

П.П: Е това колежката ми го прати туко-що:

- Знаеш ли, че според статистиката над 30% от жените изневеряват на мъжете си?

- Статистика, статистика ... За какво ми е на мене тая статистика? Дай имена, адреси, телефони .

дай мейл

п.п.аз от вчера го чета на порции щото не издйржам а толкова хил

дай мейл

п.п.аз от вчера го чета на порции щото не издйржам а толкова хил

Словосъчетанията, в които фигурира думата за мъжки полов орган ли ще и пратиш ? ;)

Словосъчетанията, в които фигурира думата за мъжки полов орган ли ще и пратиш ? ;)

мхмммммммммммм ;)

остават : тържеството за завършването на 1-ви клас довечера под мотото "Аз съм вече грамотен",

...моето е под мотото "Готови сме за І клас"! От обяд майсторя и режа поканите за майките - станаха много хубави!

Сега ще почивам като му ударя един тегел по центъра, ако видя познати и кафенце ще пийна!

Не знаем какво правят в рая, но затова пък със сигурност знаем какво не правят : там не се женят и не се омъжват...

Е, за това си помислих и от къде да сме сигурни се питам :( ; - когато дойдох да изокам, че е крайно време да направя бастър копче, лангър машина и да напусна с мръсна газ работното място. :computer8:

• Автор

Не знаем какво правят в рая, но затова пък със сигурност знаем какво не правят : там не се женят и не се омъжват...

Аз не съм женен, следователно съм в рая. Знаех си... :devil2:

Ролан Гарос започна и аз си мисля за тенис,тенис и пак тенис. :cool:

P.S.И под секрет Рафа пак е с най-секси екипчето на турнира :devil2: .Найки са големи сладури,обличат го най-готино :P .Не че дрехите правят човека(в случая екипчето),пък Рафа и без дрехи....ъъъъ екипче си е супер,но факта си е факт. :hang: От дамите Ана Иванович е най-стилно облечена. :)

искам и аз подкрепа, искам някой да ме обича, искам старият си начин на живот, искам добро отношение, искам работа, която заслужавам, искам секс с човек, за който си заслужава, искам да уча неща, които ме кефят и ме правят щастлива, искам отново човека, който си замина,

не искам да бъда наивна глупачка, не искам да вярвам в неща, които не съществуват

АЗ ЩЕ УСПЕЯ!

Ето затова си мисля в момента!

Щом знаеш какво искаш ,значи си направила първата крачка за да го постигнеш :) .

Успех в следващите крачки.Пожелавам ти го от сърце. :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.