Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DefenseWALL HIPS 3.xx -настройки,мнения и препоръки

Featured Replies

Китайската XueTr 0.33 май някои се страхуват да я пробват - дори тя ми е по-интересна от творенията на Иля. По темата вече ще пиша, ако изобщо отново реша да инсталирам прехвалената руска програма. И защо да му търся пропуските? Поздрави

Я дай линк и ти изкарвам резултатите на момента от тая прослувута китайска програма :cool:
  • Отговори 502
  • Прегледи 40k
  • Създадено
  • Последен отговор

Е мой ред е ето шотове от теста на AV-Comparatives как са пробвали дали DW ще пречи на инсталацията на легитимни програми въпреки че са недоверени

Ако си забелязал- някой легитимни са се инсталирали, някои- не! При мен до сега нищо легитимно не е успявало да се инсталира!, ако е било "недоверено". Нищо! ръчно съм го местил в "доверени" и тогава е ставала инсталацията. Забележи- тук говорим за легитимни приложения и то пак не всички са тръгвали.

А какво остава за нелегитимни:

• Те не тръгват!
  • Потребителя ги мести в "доверени" за да ги подкара
  • Инсталацията протича успешно и....
  • Буммммм.....

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Я дай линк и ти изкарвам резултатите на момента от тая прослувута китайска програма :cool:

http://www.skatafka.com/download.php?file=1ff9fdc60de26fe3b81a254f98ef2ade Това ползвам аз - пробвай да го намериш из китайските сайтове и ще се убедиш дали е лесно. Twister безпроблемно я приема - разпознава си я като своя. Поздрави

Ако си забелязал- някой легитимни са се инсталирали, някои- не! При мен до сега нищо легитимно не е успявало да се инсталира!, ако е било "недоверено". Нищо! ръчно съм го местил в "доверени" и тогава е ставала инсталацията. Забележи- тук говорим за легитимни приложения и то пак не всички са тръгвали.

А какво остава за нелегитимни:

• Те не тръгват!
  • Потребителя ги мести в "доверени" за да ги подкара
  • Инсталацията протича успешно и....
  • Буммммм.....
Питам те само ти видя ли ми видеото как си инсталирах програма като недоверена -работеше ли работеше е явно и това не ти стига от тук нататък оставям потребителите сами да избират и да решат кой е прав и кой е крив и дали ще видят края на антивирусните вече се чуствам като Галилео Галилей който e е казал И все пак Земята се върти! :cool:

Не бих нарекъл с думата "грешка" преместването на "неизвестно" приложение в зоната на "доверните".

Нямах това предвид.

Грешка е ако дори тръгнеш да сваляш такова приложение, "неизвестно", и от неизвестно место, ане в последствие да го местиш в доверени.

Каквото ми трябва вече го имам, плеар, браузър и т.н., а дори и да ми потрябва то няма да е неизвистно приложение и няма да дръгна да го дърпам от неизвестно место. Казах ти, интернет не предлага само вируси и заразени сайтове. Избий си го от главата.

Казах ти, цъкаш ли на всякъде и АВ няма да те спаси. Ще попаднеш на приложение от Подпомагане на АВ програмите с дефиниции,откриване на нови заплахи за което и АВ няма как да ти каже какво седи пред теб, тогава какво праввим, ооо да ние знаем че е от темата за вируси.

Дай ми една основателна причина да сваля и инсталирам което и да е приложение от тая темата, при полужение, че не ми трябва и любопитството ми не наделява.

Човек спазва ли някои правила всяка една защитна програма ще му върши добра работа.

А ние си мерим мускулите, коя по-добра била.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

Аман от догми -антивирус та антивирус... Вижда им се края то коя ли програма вече няма сандък даже и Аваст нали :cool:

Аман от догми -антивирус та антивирус...

Вижда им се края то коя ли програма вече няма сандък даже и Аваст нали :cool:

Jiangmin е със сандък от 2007-ма година и никъде никой нищо не пише да е станал нещо кой знае какво... Защото и тях също ги преодоляват и авторите им отлично си го знаят! Rising през 2008-ма бе виртуален - и какво от това? Замислете се. Кой кого догонва си е ясно...

Jiangmin е със сандък от 2007-ма година и никъде никой нищо не пише да е станал нещо кой знае какво... Защото и тях също ги преодоляват и авторите им отлично си го знаят! Rising през 2008-ма бе виртуален - и какво от това? Замислете се. Кой кого догонва си е ясно...

DefenseWall има резултати от 2006 Публикувано изображениеКой кого догонва а :cool:

Само не ми казвай, че потребителя е длъжен сам да се пази, като не сваля неизвестни приложения, от неизвестни сайтове! Това звучи добре, но е далеч от живия живот! А и ако някой наистина спазва това, и се придържа към правилото да се "движи само в стерилна среда", то той изобщо може да мине без защитна програма. Така, че това "условие", меко казано не звучи сериозно!

Такова животно нема, вервайми.

Не се ли пази и сваля ли от щело и нещело такива приложения, накрая масовия потребител винаги пропищява, ча тая антивирусна му била виновна, а оная такава, и веднага се праща в темата Премахване на зловреден софтуер - HiJackThis логове.

Редактирано от nicicom (преглед на промените)

"DefenseWall 2.56 победил Kaspersky Internet Security 2010? -Этот тест отображает реакцию на навейшие угрозы. А не защиту компа в целом." Въпрос и отговор -ясно и кратко.

"DefenseWall 2.56 победил Kaspersky Internet Security 2010?

-Этот тест отображает реакцию на навейшие угрозы. А не защиту компа в целом." Въпрос и отговор -ясно и кратко.

Пиши на български и дай линк от къде го намери това че пак повтарям тук говорим за версия 3 на DefenseWall а за DefenseWall 2.56 има друга тема :clap:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Пиши на български и дай линк от къде го намери това че пак повтарям тук говорим за версия 3 на DefenseWall а за DefenseWall 2.56 има друга тема :clap:

Това е от форум - не очаквай руска програма да те пусне там. Какво стана с XueTr 0.33?

Това е от форум - не очаквай руска програма да те пусне там. Какво стана с XueTr 0.33?

Еми това стана жалък опит да инсталира драйвер

Бял екран приятел :baby:

На китайските програми им казвам само чао :baby:

http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=XueTr+0.33&btnG=Google+%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=697b7c0256e83f5 XueTr 0.33 как да работи без драйвер? Разрешил съм го естествено - нали целта е втори цялостен контрол! Чудото на Иля не разграничава полезно от вредно - а Вие ми го хвалите. Не, Мерси... XueTr 0.33 също е един от безплатните бисери и е оценена достоверно в доста форуми. Поздрави

http://www.google.bg/#hl=bg&source=hp&q=XueTr+0.33&btnG=Google+%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5&meta=&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=697b7c0256e83f5 XueTr 0.33 как да работи без драйвер? Разрешил съм го естествено - нали целта е втори цялостен контрол! Чудото на Иля не разграничава полезно от вредно - а Вие ми го хвалите. Не, Мерси... XueTr 0.33 също е един от безплатните бисери и е оценена достоверно в доста форуми. Поздрави

Аз такива измислени програми не допускам до компютъра си и да не си ехо на друг твой колега че станахте за смях хора осъзнайте се вече :baby:

Аз такива измислени програми не допускам до компютъра си и да не си ехо на друг твой колега че станахте за смях хора осъзнайте се вече :baby:

Нещо смешно ли съм казал - напълно сериозен съм. Аз ли да правя китайската проверка - за програма, която не ползвам. Опитвам се да ти съдействам за по-обективна преценка - плашиш ли се? Авторът на XueTr 0.33 не е знаел друг език освен родния си - той е китаец. Има достатъчно информация в мрежата. Поздрави

При default KIS 2010 има отворени портове...това го знае всяко хлапе.

Това според тебе НЕ е с настройки по подразбиране ли?

Първото нещо което направих след настройките на правилата беше без да пипам настройките на стената да я тествам.

Стелт си е и торент клиента си бачка перфектно :baby:

@Lola Нещо много странно ми се вижда при мене да е така,пък при други да е различно.

Ползвам кабелен модем и никакви рутери само суич.

Стелт има при Kaspersky Anti-Virus for Windows Workstations

Снимката която си дал е от моя компютър,но преди доста време. Преди патча :clap:

Виж ми снимката сега Ники дали не съм стелт.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Нещо смешно ли съм казал - напълно сериозен съм. Аз ли да правя китайската проверка - за програма, която не ползвам. Опитвам се да ти съдействам за по-обективна преценка - плашиш ли се? Авторът на XueTr 0.33 не е знаел друг език освен родния си - той е китаец. Има достатъчно информация в мрежата. Поздрави

Има форум съдействай там аз не съм измислил DW и от какво трябва да ме е страх че доказах на всички и то ясно с видео и шотове че тази програма е нещо повече от прехвалените антивирусни ли ? :baby:

Има форум съдействай там аз не съм измислил DW и от какво трябва да ме е страх че доказах на всички и то ясно с видео и шотове че тази програма е нещо повече от прехвалените антивирусни ли ? :baby:

Нищо не си доказал - то не е и лесно. Дори безплатната XueTr 0.33 си е атракция - не искаш да я пробваш и преценката си е твоя. XueTr 0.33 обаче влезе в личната ми колекция - а чудото на Иля не зная дали ще го постигне същото. Нямам предубеждения и се опитвам да оценявам стойностното. Поздрави

Нищо не си доказал - то не е и лесно. Дори безплатната XueTr 0.33 си е атракция - не искаш да я пробваш и преценката си е твоя. XueTr 0.33 обаче влезе в личната ми колекция - а чудото на Иля не зная дали ще го постигне същото. Нямам предубеждения и се опитвам да оценявам стойностното. Поздрави

А ти не си гледал ли или и ти се правиш на сляп DW ще отвее Twister -давай да правим тестове :whist:

И стига празни приказки че се излагаш :blink:

Това според тебе НЕ е с настройки по подразбиране ли?

Снимката която си дал е от моя компютър,но преди доста време. Преди патча :whist:

Виж ми снимката сега Ники дали не съм стелт.

На снимката, определено си стелт.

Тази програма е по дефалт -покажи ми програма която също е така и давай да се пробваме защото на вас по друг начин не може да се докаже освен да я пробваме в тестове и да видим коя е по добра а? :whist:

А ти не си гледал ли или и ти се правиш на сляп DW ще отвее Twister -давай да правим тестове :whist:

И стига празни приказки че се излагаш :blink:

XueTr 0.33 беше погрешно и неправилно блокирана при теб - това ми е достатъчно за извод - примитивна програмка е. Никакъв шанс няма за сравнения с многомодулни антивируси. Предложи как и с какво друго да тестваме.

XueTr 0.33 беше погрешно и неправилно блокирана при теб - това ми е достатъчно за извод - примитивна програмка е. Никакъв шанс няма за сравнения с многомодулни антивируси. Предложи как и с какво друго да тестваме.

На реална машина с 20 вируса

Или 30 или до колкото можеш да броиш

Искам видео на реална машина

Не да ми дрънкаш глупости

Чудото на Иля не разграничава полезно от вредно - а Вие ми го хвалите.

Браво!!!! Изключително точно казано! Абсолютно точно! Програмата третира нещата по оста: познато-непознато, бял списък- черен списък!, но не вредно-невредно...тя няма "способността за преценка"!

Браво, Тодоре.... В едно изречение каза смисъла на цялата програма!!! :biggrin::ph34r::eek:

Редактирано от engineer (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.