Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

DefenseWALL HIPS 3.xx -настройки,мнения и препоръки

Featured Replies

Не съм я сложил още,чакам все още неканени гости при KAV WKS,ама при питбул влиза ли се? :cool:

Ще изтече доживотния лиценз на DW докато се наканя :wors:

Влиза се с мезе ,но при Терминатора няма влизане -той мачка ли мачка :P Михнев много хубав подпис имаш ;) Искам го на плакат тоя подпис мале колко :computer2:

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Отговори 502
  • Прегледи 40k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не съм я сложил още,чакам все още неканени гости при KAV WKS,ама при питбул влиза ли се?  :computer2:

Ще изтече доживотния лиценз на DW докато се наканя  :cool:

KAV WKS наистина ми е една от любимите защитни програми , но не може да се сравнява с Бултериера DW   http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/dog50.gif пробвал съм ги.gl

С версия 3.02 заплахата KHOBE си отива, а как са вашите антивирусни? :computer2:

PatchGuard-а му е виновен на шефа и за това няма 64 битова подръжка -така ми отговори :)

URIEL

Да тогава бях пристрастен ама сега не съм и пратих клип на Иля как DW пропуска и той още нищо не е направил по въпроса та и затова си подарих лиценза за който съм дал пари приятелю

Когато откриеш защитна програма която да устои на това което е устояла DW при теб може да бъдеш недоволен.

Когато откриеш защитна програма която да устои на това което е устояла DW при теб може да бъдеш недоволен.

Съгласен съм че програмата е добра и да устояла е там където другите се дънят но писах да си направят White List -ама няма кой да чуе :yanim:

според вас може ли от DW 3.01 имам инсталирана да ми се рестартира компа ,това почна да става от два дена някъде или е от някаква настройка в програмата ,не е вирус сканирам МБАМ всичко е ок.

според вас може ли от DW 3.01 имам инсталирана да ми се рестартира компа ,това почна да става от два дена някъде или е от някаква настройка в програмата ,не е вирус сканирам МБАМ всичко е ок.

Дай шот или по точно описание какво се случва а MBAM не е антивирусна :ph34r:

оказа се ,че нямам зараза според колегите ,а според теб може ли да е от DW ... да не би някаква настройка да съм прецакал???

Ако не си пипал нищо -няма и какво да прецакаш -дай шотове на настройките и ще ти кажа -така само гадая ;) А и знаеш ли как се запазват насройките във файл ако знаеш ми го качи някъде ;)

kramany

Ако рестартите са започнали след като си инсталирал DW , е възможно да има несъвместимост с антивирусната която ползваш Avira Antivir. Деинсталирай DW и кажи дали рестартите продължават.

Редактирано от Mohican. (преглед на промените)

Няма такъв филм единствената несъвместимост е с антивирусната на майкрософт :ph34r:

URIEL

Няма такъв филм единствената несъвместимост е с антивирусната на майкрософт  :ph34r:

Нека пробва това което предлагам и ще разберем истината.

Нека пробва това което предлагам и ще разберем истината.

Аз го знам от Иля това а и съм ги комбинирал така че на мен истината ми е ясна :ph34r:

деинсталирах DW и спряха рестартите ...ама се сетих ,че пипах нещо по настройките май нещо по портовете ако не се лъжа беше и от там съм прецакал работата според мене и незнам дали казах даваше ми грешка ; Event ID 55 !!!!!

деинсталирах DW и спряха рестартите ...ама се сетих ,че пипах нещо по настройките май нещо по портовете ако не се лъжа беше и от там съм прецакал работата според мене и незнам дали казах даваше ми грешка ; Event ID 55 !!!!!

И сега искам да те питам с лиценз ли я ползваше или по другия начин? И кажи още нещо дай лог или шот че така не мога да ти помогна ако искаш да я ползваш пак :)

по другият начин , бях споменал в друг коментар ..ако не се лъжа ама не в тая тема !!!

Е така сам се прецакваш и няма какво друго да очакваш освен рестарти :) Аз съм бил с твоята комбинация и всичко си беше наред Погледни си личните съобщения :P

Kramany , нито настройките нито ресетъра е причина за рестартите , просто не трябва да я комбинираш с Авира.

Деинсталирай Авира и инсталирай само DW като ползваш ресетъра , кажи резултата.

kramany ти знаеш ли какво е лично съобщение и аз кракнати програми за защита не ползвам :PНе ползвай този ресетър -това е съвет от мен -колегата говори през главата си :)

Че гледам че програмата е стартирана и работи :rolleyes: Че гледам че програмата е стартирана и работи :angry: Връзка няма май така ли е ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.