Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

Само за информация! От известно време в uTorrent и BitTorrent могат да се инсталират само новите версии а при старите се появява прозореца Crash dump и инсталацията не може да стане.Ако някой има същият проблем нека пробва да инсталира стара версия с отворена начална страница на браузер.При мен единствено така се получи без проблем.Отворих началната страница на Internet Explorer и без да я затварям инсталирах по стара версия на uTorrent. :(

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Няма нужда да се инсталира. Изтегле се utorrent.exe, без значение коя версия. В папката, където ще работи utorrent се прави нов текстов файл, който после се преименува от New Text Document.txt на settings.dat. Стартира се utorrent.exe, правят се настройките на лиента и се забравя за неговото обслужване. Само се добавят/премахват торенти. Желателно е местоположението да не е в системния дял, т.е. да не е в C:, а примрено в D: -> D:\uTorrent. При това положение, дори и след преинсталация, заредените торенти се запазвати само се стартира utorrent.exe.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Няма нужда да се инсталира. Изтегле се utorrent.exe, без значение коя версия. В папката, където ще работи utorrent се прави нов текстов файл, който после се преименува от New Text Document.txt на settings.dat. Стартира се utorrent.exe, правят се настройките на лиента и се забравя за неговото обслужване. Само се добавят/премахват торенти. Желателно е местоположението да не е в системния дял, т.е. да не е в C:, а примрено в D: -> D:\uTorrent. При това положение, дори и след преинсталация, заредените торенти се запазвати само се стартира utorrent.exe.

Още не бях пробвал да деинсталирам uTorrent от контрол панел с всички настройки и почистване с CCleaner и после да го  изтегля и метна в някоя папка без инсталация и той да стартира.Определено ще пробвам.Поздрави!

Така работи моят повече от 3-4 години. Само поняога преименувам стара версия и изтеглям нова (да си имам няолко версии. Може да работят всичките (не едновртеменно) - пускаш/спираш едната, пуска/спираш друга, като правиш асоцииране на .torrent с дадения клиент.

От два-три дни като пусна µTorrent  ми изкача това прозорче от Malwarebytes Anti-Malwarе  post-208561-0-37412800-1415045420_thumb. :question:

Инфекция в торента ли е..?

Редактирано от Докс (преглед на промените)

От два-три дни като пусна µTorrent  ми изкача това прозорче от Malwarebytes Anti-Malwarе  attachicon.gifUntitled.jpg :question:

Инфекция в торента ли е..?

Malwarebytes  има данни за подозрителен уеб ресурс - някой, който се е закачил към uTorrent

Преинсталирах на ново торента, пуснах почистване с антивирусната и Malwarebytes, но пак същото. Може ли да ми дадете съвет как да се отърва от това?

Malwarebytes нали го блокира. какво повече. Някой някъде е дръпнал торен, чието съдържание споделяш, Докс. Трябва да го добавиш в ipfilter.dat, ако ползваш такъв.

Примерно така

Има множество източници на готови ipfilter.dat файлове за блокиране на определени (групи) IP адреси. Примерно:

http://emulepawcio.sourceforge.net/nieuwe_site/Ipfilter_fakes/ipfilter.dat

http://tbg.iblocklist.com/

IPFilter.dat Updater

Или блокирай адреса в стената на Windows:

netsh advfirewall firewall add rule name="Blockit" protocol=any dir=in action=block remoteip=XXX.XXX.XXX.XXX

netsh advfirewall firewall add rule name="Blockit" protocol=any dir=out action=block remoteip=XXX.XXX.XXX.XXX

където XXX.XXX.XXX.XXX въпросният IP адрес. Първият ред е за входящ, вторият за изходящ трафик.

Или ако са множество адреси, можеш да направиш един текстови файл blockit.txt, съдържащ всички IP адреси за блокиране и да ги дефинираш в стената:

@echo off

if "%1"=="list" (

netsh advfirewall firewall show rule Blockit | findstr RemoteIP

exit/b

)

:: Deleting existing block on ips

netsh advfirewall firewall delete rule name="Blockit"

:: Block new ips (while reading them from blockit.txt)

for /f %%i in (blockit.txt) do (

netsh advfirewall firewall add rule name="Blockit" protocol=any dir=in action=block remoteip=%%i

netsh advfirewall firewall add rule name="Blockit" protocol=any dir=out action=block remoteip=%%i

)

:: call this batch again with list to show the blocked IPs

call %0 list

Запиши горното като blockit.bat и стартирй като администратор

Източник на bat файла.

Здравейте.

Днес преинсталирах  uTorrent  и  всички торенти  изчезнаха а сийдвах   около 500.

И  друг път съм преинсталирал клиента но това не се е случвало. 

Ще съм Ви благодарен за идеи за възстановяване.

Редактирано от ida_bg (преглед на промените)

Няма - сядаш и хашваш всичо отново. Провери в %apdata%\utorrent файлът settings.dat  с каква дата е. Ако е с датата на settings.dat.old запретвай ръкави.

За съжаление няма нищо.Не съм заредил никакъв торент  с надежда да си помогна но уви.  :(

В  C:\Users\USER\AppData\Roaming\uTorrent\uTorrent.exe

но всички файлове на програмата са с днешна дата.

Замених settings.dat с settings.dat.оld  не се получава.

Редактирано от ida_bg (преглед на промените)

За съжаление ще трябва да се хашва всичко наново.

@ida_bg:този проблем(за мен е проблем,поради който се отказах да ползвам програмата) е отдавна и стартирането на utorrent.exe от потребителската Ви папка всъщност цели единствено избягване обръщенията към UAC.Ако има повече от един потребител на компютъра,то неговите .torrent файлове и самите задачи може да са се запазили.

Здравейте прочетох доста въпроси и отговори, макар да признавам че не бяха всички и правих какво ли не за да реша своя проблем, а той е именно - не ми работи мторента.Като казвам, че не работи имам предвид, че нито се отваря, нито сваля и дори като го деинсталирах и свалих нова версия не стартира инсталацията. Като резулата от всичко това нито мога да свалям нито имам програма за това. Ще бъда благодарана на малко помощ

След като деинсталира uTorrent, почисти ли файлове/регистратура? Какво не прави като се стартира? Каква грешка има регистрирана в раздел Applications на eventvwr(Start->search->eventvwr->Щрак по иконата)?

След като деинсталира uTorrent, почисти ли файлове/регистратура? Какво не прави като се стартира? Каква грешка има регистрирана в раздел Applications на eventvwr(Start->search->eventvwr->Щрак по иконата)?

за почистване не съм ги почистила, но сега ще си сваля програма и ще го направя, обаче не дава никаква грешка - просто цъкаш на иконата врътка се кръгчето и това е .... нито се отваря нито показва грешка, пробвах през различните торенти като пусках да се сваля ама не само си цъкам и нищо. не показва никакви съобщения. преди време анти вирусната ми се включваше заради рекламните блокове в мторента, но тя си продължаваше да работи, затова пробвах и да изключа антивирусната и да пусна мторента ама пак същото...

Редактирано от jijerota (преглед на промените)

А в диспечра на задачи гледахте ли дали е там процесът utorrent.exe. Защото той може да си работи, но ако има проблем с показването на иконите в системната област, няма да се вижда тази икона. Ако е там - копирайте цитирания по-долу тест, отворете notepad и в него натиснете Ctrl+V. Сега щракнете на File->Save As->щракнете вляво на Desktop, сега изберете от падащото меню File type All files (*.*), щракнете в полето за име на файла и там напишете примерно tray.bat. Щракнете на иконата tray.bat. Проверете сега дали се вижда иконата на utorrent при часовника.

taskkill /im explorer.exe /f
reg delete "HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\TrayNotify" /v IconStreams /f
reg delete "HKCU\Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\TrayNotify" /v PastIconsStream /f
start "Shell Restarter" /d "%systemroot%" /i /normal explorer.exe
exit

А в диспечра на задачи гледахте ли дали е там процесът utorrent.exe. Защото той може да си работи, но ако има проблем с показването на иконите в системната област, няма да се вижда тази икона.

това го правех - не не го показва

ти това ли имаше предвид

защо обаче не иска и да започне инсталация на нов

Не там- в по-горния елемент windows logs като се разгърне, ще се появи Application. Щракнете на него.

Това не е диспеерът на задачи - до него се стига, као се щракне с десен бутон по лентата със задачи и се избере Start Task Manager, в раздел Processes щракнете на Image Name, така, че да се сортират в обратен ред.

Не там- в по-горния елемент windows logs като се разгърне, ще се появи Application. Щракнете на него.

Мхм и има само information, ма са доста. Трябва ли да гледам за нещо конкретно

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.