Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

От вчера като тегля някакъв торент,с отварянето на файла се отваря и прозореца на аваст за ъпгрейд на програмата.Някакви идеи от какво може да е.

• Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

От вчера като тегля някакъв торент,с отварянето на файла се отваря и прозореца на аваст за ъпгрейд на програмата.Някакви идеи от какво може да е.

Натиснете в аваст „игнорирай новите версии“.

Може ли малко помощ ?

Пробвайте с друг порт!

Сложете торент клиента в изключения на защитната стена.

Проблема може да е и от доставчика.

Дайте картинка от теста на порта.

Тествайте си скоростта:  http://www.speedtest.net/

Влезте в рутера и включете „UPnP“.

Редактирано от chochomen (преглед на промените)

Сега се оказва,че не само с Уторент се отваря аваст,ами като сваля някоя програма,след като завърши свалянето,пак се отваря прозореца на аваст.Преди 3 дни деинсталирах няколко програми и може би проблема идва от там,но не мога да го открия.Програмите са:

MyDefrag-v4.3.1

CCCP 17-01-2014 (kaldata.com)

unchecky_setup

Пуснах сканиране с MBAM,но при обновяване на дефинициите ми изписва,че не може да се свърже със сървъра.

Сега се оказва..........

Влезте в настройки=>инструменти=>софтуерен ъпдейт=>персонализирай, махнете отметката от „Обновяване на софтуер“,

потвърдете с „ок“.

Влезте в настройки=>инструменти=>софтуерен ъпдейт=>персонализирай, махнете отметката от „Обновяване на софтуер“,

потвърдете с „ок“.

Не мога да намеря никъде в настройки тази опция,но проблема се оправи като премахнах добавката в мозилата download status bar 10.1.0

Не мога да намеря никъде в настройки тази опция,но проблема се оправи като премахнах добавката в мозилата download status bar 10.1.0

Отваряш Avast-посочваш върху иструменти-плъзгаш върху първото(софтуерен ъпдейт)-намираш програмата в прозореца и цъкаш на нея за да се изпише игнорирай.

Публикувано изображение

Редактирано от KGKulata (преглед на промените)

Сложете торент клиента в изключения на защитната стена.

Проблема може да е и от доставчика.

Дайте картинка от теста на порта.

Тествайте си скоростта:  http://www.speedtest.net/

Влезте в рутера и включете „UPnP“.

Публикувано изображение Всичко, което се написал съм го направил, но пак не ще.

На снимката показва, че всичко е нормално. Смени от Белград-Сърбия, на Атина-Гърция (от снимката) и виж как е.

Говори ли с доставчика?

Дай по една снимка (настройки) от „connection“ и „bandwidth“.

Публикувано изображение Всичко, което се написал съм го направил, но пак не ще.

Защо не деинсталираш твоята версията от контрол панел заедно с настройките(постави отметката) и не пробваш с друга версия примерно на 3.1.3-26837 и да видиш дали ще работи?Аз ползвам тази версия от доста време и е много добра.Като я инсталираш рестартирай торент клиента.

На снимката показва, че всичко е нормално. Смени от Белград-Сърбия, на Атина-Гърция (от снимката) и виж как е.

Говори ли с доставчика?

Дай по една снимка (настройки) от „connection“ и „bandwidth“.

Това е снимката http://dox.bg/files/dw?a=ef2b70776e .Като дам на Атина-Гърция скоростта ми пада драстично. Пробвах с много от версиите и с BitTorrent, но пак нищо.

Отваряш Avast-посочваш върху иструменти-плъзгаш върху първото(софтуерен ъпдейт)-намираш програмата в прозореца и цъкаш на нея за да се изпише игнорирай.

Публикувано изображение

При мен този вторият прозорец липсва.

Стига си си играл с този съветник за конфигуриране-той ти ограничава настройките ако го запаметиш.В темата е писано много пъти какви горе-долу трябва да бъдат.Повтарям:Деинсталирай версията и настройките и инсталирай 3.1.3-26837.Направи настройките(ето примерни снимки) като в опцията връзки сложи порт между 50000 до 65000.Накрая рестартирай торент клиента.Недей да влизаш в съветник за конфигуриране!

Публикувано изображение

При мен този вторият прозорец липсва.

Като задържиш мишката върху инструменти без да цъкнеш вторият прозорец сам се показва и плъзгаш на първото-софтуерен ъпдейт.Намираш програмата и цъкаш върху "игнорирай новите версии"

А най-лесно и портативно е да си копираш uTorrent.exe в D:uTorrent, да си създадеш и една папка D:Торенти и в D:uTorrent папката с десен бутон на мишката щракваш на празно място->New->Text document да си създадеш един файл (New text document), когото да преименнуваш на settings.dat, да си направиш настройките по картинките по-горе (по KGKulata) и ще си имаш постоянно работещ клиент. И дори след преинсталацията на Windows, той, клиентът ще започва работа от там, където е спрял преди преинсталацията. От години тази система работи при мен и няма грешка. Ако случайно не ти харесва как работи utorrent и искаш да го нулираш до настройки по подразбиране, спираш клиента, изтриваш файла settings.dat и създаваш на същото място нов. И всичко е в начално състояние.Забележка: В папката D:uTorrent можеш да си свалиш няколко версии на uTorrent и ги преименуваш, за да разпознаваш коя версия са (примерно uTorrent_1.7.exe uTorrent_2.3.exe uTorrent_3.1.exe uTorrent_3.4.exe. И стартирайки ги самосоятелно да намериш твоя клиент.

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Като задържиш мишката върху инструменти без да цъкнеш вторият прозорец сам се показва и плъзгаш на първото-софтуерен ъпдейт.Намираш програмата и цъкаш върху "игнорирай новите версии"

Вероятно има нещо в аваста защото изобщо не стигам до този прозорец.При задържане на мишката върху инструменти се показват 4 опции

Сигурна линия

Чистач на браузери

Достъп отвсякъде

Спасителен диск

Други опции няма.Може да е някакъв бъг,но много пъти аваста ми блокира "опасни страници" според него,засичал е заплахи,изобщо мисля,че работи добре.Но тези програми в компа на снимката ти,при мен не излизат.

post-230958-0-70618700-1406489775_thumb.

Редактирано от hristo58 (преглед на промените)

Вероятно има нещо в аваста защото изобщо не стигам до този прозорец.При задържане на мишката върху инструменти се показват 4 опции

Сигурна линия

Чистач на браузери

Достъп отвсякъде

Спасителен диск

Други опции няма.Може да е някакъв бъг,но много пъти аваста ми блокира "опасни страници" според него,засичал е заплахи,изобщо мисля,че работи добре.Но тези програми в компа на снимката ти,при мен не излизат.

На правилното място си цъкнал и софтуерен ъпдейт трябваше да ти е най отгоре.Не знам защо тази опция ти липсва.Ако ти се занимава защо не пробваш да влезеш по надолу в настройки-обновяване-обнови и да видиш като обновиш дали ще ти се появи софтуерен ъпдейт.Другият вариан според мен е да деинсталираш антивирусната заедно с настройките от контрол панел и  да я инсталираш отново от официалният сайт. Avast -от трите варианта най  лявото е безплатно.Направи си и регистрацията за една година в безплатната версия.

п.пТази иконка долу в дясно за силата на сигнала на интернета защо ти е така?-все едно го нямаш.

п.пТази иконка долу в дясно за силата на сигнала на интернета защо ти е така?-все едно го нямаш.

версия.

Интернета ми е доста бърз,компютъра е настолен,FTP е кабела,директно от кутията в компа

Аваста съм го регистрирал за 1 година,безплатната версия,свалял съм го от Avast.com

Обновява се автоматично,през определено време изскачат прозорци,които съобщават,че програмата и дефинициите са обновени.Смятам да го оставя така,той си работи добре.По-важното е,че намерих проблема с отварянето на прозореца на аваст,когато теглех нещо,програма,торент или друго нещо.Може би аваст ъкаунта (дето го нямам) оказва някакво влияние за повечето опции,които ги има при теб,а при мен липсват.

Да допълня,преди малко свалих аваст от посочения линк,инсталирах го и сега показва опцията за софтуерен ъпдейт

post-230958-0-21461800-1406540592_thumb.

post-230958-0-60789200-1406540966_thumb.

Редактирано от hristo58 (преглед на промените)

Стига си си играл с този съветник за конфигуриране-той ти ограничава настройките ако го запаметиш.В темата е писано много пъти какви горе-долу трябва да бъдат.Повтарям:Деинсталирай версията и настройките и инсталирай 3.1.3-26837.Направи настройките(ето примерни снимки) като в опцията връзки сложи порт между 50000 до 65000.Накрая рестартирай торент клиента.Недей да влизаш в съветник за конфигуриране!

Направих всичко което каза ама без ефект. Като се прикачи някой "Пиър" всичко е ОК, но това става много рядко (качва на ден 16-20МБ). Защо? 

post-87740-0-00238900-1406542960_thumb.p

Редактирано от GERMANY (преглед на промените)

Направих всичко което каза ама без ефект. Като се прикачи някой "Пиър" всичко е ОК, но това става много рядко (качва на ден 16-20МБ). Защо? 

Ако си направил настройките от снимките и не се получава може проблема да бъде и в рутера.Можеш ли сам да си го настройваш?Някои имат опция възстанови заводските настройки а други се рестартират с reset-отзад има дупчица-изключваш кабела на интернета и с клечка за зъби натискаш леко бутона отзад като го задържаш натиснат около половин минута и махаш клечката.Тази гимнастика се прави само при положение че после можеш да си нагласиш настройките на рутера-какъв модел е той?Ти дейнсталира ли настройките от старият торент клиент преди да инсталираш новият?Много пъти жълтият триъгълник седи когато няма сийдване.Ако си по голям от 18 год.издебни 2-3 нови торента от Замунда от тия с каките който са качени през последните 20-30 мин.и като ги дръпнеш и нямат сийд а жълтият триъгълник не стане зелено кръгче то тогава може да си погледнеш и рутера.Пробва ли като изключиш рутера от контакта за 1-2 минути и пак го включиш.

Ако си направил настройките от снимките и не се получава може проблема да бъде и в рутера.Можеш ли сам да си го настройваш?Някои имат опция възстанови заводските настройки а други се рестартират с reset-отзад има дупчица-изключваш кабела на интернета и с клечка за зъби натискаш леко бутона отзад като го задържаш натиснат около половин минута и махаш клечката.Тази гимнастика се прави само при положение че после можеш да си нагласиш настройките на рутера-какъв модел е той?Ти дейнсталира ли настройките от старият торент клиент преди да инсталираш новият?Много пъти жълтият триъгълник седи когато няма сийдване.Ако си по голям от 18 год.издебни 2-3 нови торента от Замунда от тия с каките който са качени през последните 20-30 мин.и като ги дръпнеш и нямат сийд а жълтият триъгълник не стане зелено кръгче то тогава може да си погледнеш и рутера.Пробвай ли като изключиш рутера от контакта за 1-2 минути и пак го включиш.

Проблема не е в рутера, защото съм пробвал всичко това и няма разлика. А възможно ли е да е от доставчика, при мен да го има този проблем, а при др. на същия доставчик да липсват.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.