Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

µTorrent - въпроси, проблеми и дискусия (обединена)

Featured Replies

филтрирай ги да се показват само грешките и критичните грешки.

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 1,8k
  • Прегледи 335,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Проблемът ти е, че си използвал и друга програмка и сега юторента ти се е бъгнал. Деинсталирай го, за да може да възвърне обикновените си настройки

• Просто колегата се е притеснил и търси повече информация във форума.Няма нищо лошо в това-нали? 

• 1. Отидете в Hастройки --> Разширени и променете 2 от настройките:     · offers.left_rail_offer_enabled     · offers.sponsored_torrent_offer_enabled 2. Променете ги на FALSE и рестартирайте торе

Публикувани изображения

Здравейте, от ден-два изникна проблем със магнитното сваляне от *амунда. Ползвам uTorrent 3.4.2 и като цъкна на магнита за сваляне на торента нищо не се случва.

Ползвам Google Chrome версията на браузъра е - 9.0.2171.95 m 

Проблема дойте от там че инсталирах програмата Shareaza 2.7.0.4 ( стори ми се сложна и я изтрих). От тогава дойде проблема ( явно съм я задал за предпочитан избор за magnet връзки ).

За Chrome от къде се избира предпочитание за отваряне на magnet връзки ?

Сега инсталирах Mozilla, и там ме пита за предпочитан избор за magnet и като избрах Utorrent - няма проблеми.

Редактирано от mrD (преглед на промените)

Здравейте, от ден-два изникна проблем със магнитното сваляне от *амунда. Ползвам uTorrent 3.4.2 и като цъкна на магнита за сваляне на торента нищо не се случва.

Ползвам Google Chrome версията на браузъра е - 9.0.2171.95 m 

Проблема дойте от там че инсталирах програмата Shareaza 2.7.0.4 ( стори ми се сложна и я изтрих). От тогава дойде проблема ( явно съм я задал за предпочитан избор за magnet връзки ).

За Chrome от къде се избира предпочитание за отваряне на magnet връзки ?

Сега инсталирах Mozilla, и там ме пита за предпочитан избор за magnet и като избрах Utorrent - няма проблеми.

едно решение от нета,но не съм с Хром,тъй че...

Go to start menu > run 
type in %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data 
Double click the Local State file 
select notepad to open it.
search for "protocol_handler" > "excluded_schemes" > "magnet": true
Change true to false.
след като го запомниш с десен бутон->свойства -> чекни "само за четене"

едно решение от нета,но не съм с Хром,тъй че...

Go to start menu > run 
type in %LOCALAPPDATA%\Google\Chrome\User Data 
Double click the Local State file 
select notepad to open it.
search for "protocol_handler" > "excluded_schemes" > "magnet": true
Change true to false.
след като го запомниш с десен бутон->свойства -> чекни "само за четене"

Отворих го и ми показва, че "magnet" си е настроен на "false" - http://prntscr.com/5i6xj4

Редактирано от mrD (преглед на промените)

reg add "HKCR\Magnet\shell\open\command" /f /ve /t REG_SZ /d "\"D:\uTorrent\uTorrent.exe\" \"%%1\""

като промениш D:\uTorrent\uTorrent.exe с пътя до твоя изпълним файл, който сигурно е:

%appdata%\utorrent\uTorrent.exe

Значи моя проблем с уторента е следния,след като започна да свалям даден филм,програма или каквото и да е ,което е във папка и е с повече от един файл,програмата ми ги сваля само файловете,без да създаде тая папка,проблема са появи изведнъж без да съм променял нещо,не ми са иска да го прейнсталирвам,защото имам доста торенти който съм качил и сеедва,някаква идея според вас от какво може да е ? Версията ми е 3.4.2 build 35702 32 бита

Редактирано от Evgeni Bogdanov (преглед на промените)

това чекнал ли си го

gallery_15134_1930_78067.jpg

Опцията ми стой неактивна,пробвах да я стартирам и като администратор,и с обикновени права,ефекта си е същия,както казах тоя проблем се появи изведнъж,без да съм променял нещоdGh5a.png

на снимката ти торентът е само един файл и за това опцията е неактивна,но ако и за други торенти е така винаги можеш да си създадеш папка примерно в "Запазване в D:\Filmi\Folder"

Хората плачат, че не им създава папи, аз плача ато ми създаде. Всеки луд с номера си. :D

• 2 седмици по-късно...

http://prikachi.com/images.php?images/884/7829884j.pngmawlare-  то мисли торента за заплаха, дадох екзе-то като изключение, но не помага, някакви идеи ? 

Според мен е IP-то на някой от пиърите.

И при мен блокира достъпа до този адрес, ако опитам да го отворя в браузъра.

• 2 седмици по-късно...

Да се намеся и аз с проблемче. Ползвам версия 3.4.2, но в случая това не е толкова важно, защото която и версия да сложа, скоростта ми забива на 3.5мб/сек и не мърда по - нагоре. Този проблем го имам винаги с uTorrent и до скоро си пазех един файл с точни настройки, които да му задам, за да си тегли така, както трябва (тоест със скорост от около 5-6мб/сек), но затрих този файл и сега не мога да си спомня какво трябваше да направя.

Помня, че се променяха стойности в Advanced таба в настройките на програмата, но не помня кои, като се сетих само за net.low_cpu, което по подразбиране  false , но ако го сложа на true, скоростта се вдига до 4.2мб /сек и пак не иска повече (при торент с 2000 - 3000 сиидъра).

Проблем се явява и с порта - който и порт да избера, триъгълничето долу все си седи жълто, като само понякога става зелено, после пак си е жълто... и така. Не знам дали проблема не идва и някъде от рутера, който е модел Linksys WRTU54G - TM в който отварям порта от port forwarding, но пак не става. Впрочем като пробвам отворения порт в yougetsignal.com ми излиза съобщение, че е затворен :D Та можете ли да ми дадете съвет за правилни настойки на програмата... или рутера...

Впрочем коя е най-добрата версия на uTorrent според вас?

Да се намеся и аз с проблемче. Ползвам версия 3.4.2, но в случая това не е толкова важно, защото която и версия да сложа, скоростта ми забива на 3.5мб/сек и не мърда по - нагоре. Този проблем го имам винаги с uTorrent и до скоро си пазех един файл с точни настройки, които да му задам, за да си тегли така, както трябва (тоест със скорост от около 5-6мб/сек), но затрих този файл и сега не мога да си спомня какво трябваше да направя.

Помня, че се променяха стойности в Advanced таба в настройките на програмата, но не помня кои, като се сетих само за net.low_cpu, което по подразбиране  false , но ако го сложа на true, скоростта се вдига до 4.2мб /сек и пак не иска повече (при торент с 2000 - 3000 сиидъра).

Проблем се явява и с порта - който и порт да избера, триъгълничето долу все си седи жълто, като само понякога става зелено, после пак си е жълто... и така. Не знам дали проблема не идва и някъде от рутера, който е модел Linksys WRTU54G - TM в който отварям порта от port forwarding, но пак не става. Впрочем като пробвам отворения порт в yougetsignal.com ми излиза съобщение, че е затворен :D Та можете ли да ми дадете съвет за правилни настойки на програмата... или рутера...

Впрочем коя е най-добрата версия на uTorrent според вас?

Маршрутизатора ви е по G стандарта и не можете да очаквате повече от 2.5 мегабайта/с

В момента свалям с 3.5, тоест очаквам и получавам :) До преди месец свалях с около 6 и повече мегабайта... после трябваше да преинсталирам Windows и всичко умря :D

Редактирано от tremal (преглед на промените)

В момента свалям с 3.5, тоест очаквам и получавам :) До преди месец свалях с около 6 и повече мегабайта... после трябваше да преинсталирам Windows и всичко умря :D

Мегабайта или мегабита?

54Mbps<~6,75MBps

UPnP и NAT PMP марирани ли са в раздел Връзка.

В изкл. на защ. стена също трябва да е маркирано

Редактирано от belivakov (преглед на промените)

Мегабайта :)

Да отбележа нещо странно и интересно - ако ползвам BitComet, си свалям с доста над 5 мегабайта. Но с него по - бавно се закачам за другите пиъри, а и самият той отдавна не е програма, която бих си инсталирал

А можете ли да ме светнете за евентуална причина защо отварям порта в рутера, добавих го и като правило в Firewall-а, а след като го тествам с uTorrent, съветникът за конфигуриране ми казва, че портът  е затворен?

Явно неправилно отваряне А дали в рутъра не е отворен или в защитната стена?

54Mbps<~6,75MBps

UPnP и NAT PMP марирани ли са в раздел Връзка.

В изкл. на защ. стена също трябва да е маркирано

54 е максимална теоретична. По IP/TCP обаче не целият капацитет отива за полезна информация, а има и контрол на грешките. Отделно 54Mbps е комбинираната скорост на изпращане/получаване. Така се получава, защото връзката не е full duplex. Отделно се резервира от точката за достъп и капацитет за upstream канал.

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.