Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кой любовен роман четете в момента? (част 2)

Featured Replies

Михаела радвам се, че не съм те подвела и романа те е изкефил. За съжаление няма книга за Дороти, аз навремето много се бях настървила, че има книга за приятелската двойка - мъжът беше приятел на Джейсън, ама сега ми зхвръкнаха имената им от главата :) Та по този повод проверявах и си останах адски разочарована, бройката на историческите й книги е изключително малка http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мда, и аз се порових за тях и естествено няма - да ни е гадно има само по три романа в серия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif . Ми то да не е лесно да измисли 400 страници на роман. Как то и да е чакам още препоръки за романи от този род.:)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 187,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Чета "Бяла като мляко, червена като кръв" на Алесандро д’Авения. Исками се да напиша за какво се разказва, но ми се струва, че ще я омаловажа. Това е една от книгите, които трябва да се прочетат и да

• Имало ли е книга, която не можете да не препоръчате? Която е толкова необикновена, толкова сърцеизкормяща, толкова част от вас, че просто ... ОК, спирам. Става въпрос за Requiem for the Devil на Jer

• Момичета, аз най-после почувствах музата и настъпих сериозно "Разбивач на сърца" на Джули Гарууд, и какво да кажа страхотна книга, направо не мога да се отлепя, уникално четиво. Главните са супер готи

Публикувани изображения

• Автор

Мда, и аз се порових за тях и естествено няма - да ни е гадно има само по три романа в серия http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif . Ми то да не е лесно да измисли 400 страници на роман. Как то и да е чакам още препоръки за романи от този род.:)

Еми така и така си подкарала поредицата продължавай с "Нещо прекрасно" пак от Макнот, също е много готино книжле, а главния Джордан е просто трепач - няма такова гризли :)

Еми така и така си подкарала поредицата продължавай с "Нещо прекрасно" пак от Макнот, също е много готино книжле, а главния Джордан е просто трепач - няма такова гризли :)

Публикувано изображение Абсолютно съгласна съм!

Сакън недей,пусни един адрес да ти напрявя подарък за завършването.

Ох миличка ти май хич не я харесваш :) Аз като знам колко хубаво пише Кристина Дод, просто не мога да си представя, че няма да й харесам нейна книга. :)

Аз пък и преди съм забелязвала „свободния“ език на на който превеждат книгите на Кристина Дод ,но го приемам като неизбежно зло.Просто сюжетите са интересни и забавни.Не се сещам за друг такъв автор.

Довърших си "Избрах теб". Много готина книга като цяло :) Чете ми се пак нещо подобно. :)

Довърших си "Избрах теб". Много готина книга като цяло :) Чете ми се пак нещо подобно. :cool:

щом ти харесва можеш да продължиш с Да целунеш ангел на авторката,има и друга нейна книга,но аз лично не ти я препоръчвам,защото на мен не ми хареса :) нека и другите да се изкажат,но определено не си заслужава ;) Ако не си чела книгите на Катрин Стоун ги погледни,всичките и произведения са страхотни,но са малко тежички ;)

щом ти харесва можеш да продължиш с Да целунеш ангел на авторката,има и друга нейна книга,но аз лично не ти я препоръчвам,защото на мен не ми хареса :cool: нека и другите да се изкажат,но определено не си заслужава :) Ако не си чела книгите на Катрин Стоун ги погледни,всичките и произведения са страхотни,но са малко тежички :)

На мен "Да целунеш ангел " ми е от любимите с голяма тръпка си я чета.

Даже ми идва по-тежка на моменти от "Избрах теб".

"Силата на любовта" и на мен някак не ми допадна,

но смятам пак да я прочета тези дни и да видим сега може пък да видя нещо по-различно.

И в нея има доста тягосни моменти и това ме натовари предния път,но тогава бях и по-малка ,та ще видим.

щом ти харесва можеш да продължиш с Да целунеш ангел на авторката,има и друга нейна книга,но аз лично не ти я препоръчвам,защото на мен не ми хареса :down: нека и другите да се изкажат,но определено не си заслужава :mad: Ако не си чела книгите на Катрин Стоун ги погледни,всичките и произведения са страхотни,но са малко тежички ;)

На Катрин Стоун съм ги чела :)

Ще подхвана "Да целунеш ангел" при първа възможност :ph34r:

Хм, аз съм подхванала на Елизабет Лоуел "Истинска любов". Интересна книжка и на ниво като останалите. До момента изобщо не ме е разочаровала.

А иначе някой да си има напредстава къде мога да намеря на същата писателка "Седемте смъртни гряха"? Май така се казваше...

Прочетох на Сандра Браун Френска коприна,много ми допадна напрежението около двамата герои и особено това,че Главния непрекъснато търсеше с какво да оневини Главната, а тя все си оставаше заподозряна. Струва ми се, че края обаче е написан малко набързо върху две-три страници. Прочетох също така Джоана Линдзи - Мъжът на моите мечти. Много лека и забавна история :blink:

Мерси на всички които ми стискаха палци за държавния изпит. Имам 5-ца и сега ще се отдада не четене на книжки. На рафта ми киснат пет книги на Бренда Джойс от поредиците Браг и Деланза (май така се казваше). Чела съм само "Пътят към рая" и бляк, хич не я обичам. От повече от година сигурно се мъча с "Виолетов огън" и съм до 55-та страница. Моля ви кажете някоя хубава дума за него, че да взема да го дочета тоя роман и да продължа със следващите. Книгите между "Пътят към рая" и "Виолетов огън" ги нямам но останалите май са на лице всички.

Честито за изпита :yanim:

И аз се отдадох на четене,след като си взех днешния изпит с 6 :clap:

Започнах "Да целунеш ангел". Така се смях Дейзи като изръси пред сервитьорката,че той бил в затвора за убийство на сервитьорка :mad: И само разни неща си въобразява с тоя камшик. Голяма скица е http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Честито за изпита :yanim:

И аз се отдадох на четене,след като си взех днешния изпит с 6 :clap:

Започнах "Да целунеш ангел". Така се смях Дейзи като изръси пред сервитьорката,че той бил в затвора за убийство на сервитьорка :lol6: И само разни неща си въобразява с тоя камшик. Голяма скица е http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/laugh.gif

Честито ти си направо герой с тая шестица, заслужава си да си починеш с книжка в ръка. :yanim:

Оооо, значи и аз трябва да подхвана "Да целунеш ангел". Доста хубави изказвания има за тази книжка.(:

А иначе сега чета на Лоуел "Кехлибареният бряг". Доста е интересна и приятно завъртяна. Сюжетът ми допадна от пръв поглед, както и персонажите.

Ире, "Виолетов огън" съм я чела и е много хубава. Поне на мен страшно ми допадна, защото доколкото си спомням главните яко се дърлиха на думи.

Редактирано от stasungera (преглед на промените)

Оооо, значи и аз трябва да подхвана "Да целунеш ангел". Доста хубави изказвания има за тази книжка.(:

А иначе сега чета на Лоуел "Кехлибареният бряг". Доста е интересна и приятно завъртяна. Сюжетът ми допадна от пръв поглед, както и персонажите.

С "Да целунеш ангел" само ще спечелиш,ако я прочетеш :)

Като приключиш с "Кехлибареният бряг" се прехвърли на "Нефритовя остров"

и гарантирано ще се очароваш още повече от прекрасното сем.Донован :yanim:

Аз все още скърбя,че нашите издатели не превеждат останалите книги от поредицата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Мерси на всички които ми стискаха палци за държавния изпит. Имам 5-ца и сега ще се отдада не четене на книжки. На рафта ми киснат пет книги на Бренда Джойс от поредиците Браг и Деланза (май така се казваше). Чела съм само "Пътят към рая" и бляк, хич не я обичам. От повече от година сигурно се мъча с "Виолетов огън" и съм до 55-та страница. Моля ви кажете някоя хубава дума за него, че да взема да го дочета тоя роман и да продължа със следващите. Книгите между "Пътят към рая" и "Виолетов огън" ги нямам но останалите май са на лице всички.

Ине БРАВО за успеха. Колкото до Браг ПРОЧЕТИ ГИ!? Една от поредиците с трайно запазено място в сърцето ми са. Само мога ти завиждам,ако си ги имаш на хартия. моя милост хамсийката и заминаха от парятелки и си възстанових само виолетовия. Голяма любов ми е заедно със скандалната любов и... аве сичките.

Ако знаете колко душманската претупах "Виолетов огън" сигурно ще ме линчувате, но незнам защо, едва я изтраях. Сега почнах пета, че се оказва, че нямам втора и четвърта книга от поредицата, и чета "Огнена стихия" за щерка им на главните от "Виолетов огън", и тя една такава, ни историческа ни съвременна. Уж се води историческа, ама главната в колеж, има си "сериозен приятел" (така го пише в книгата), главния пък с първата сцена още го представиха супер зъл и брутален. Направо незнам, ама ще я чета и ще видя. :)

Ако знаете колко душманската претупах "Виолетов огън" сигурно ще ме линчувате, но незнам защо, едва я изтраях. Сега почнах пета, че се оказва, че нямам втора и четвърта книга от поредицата, и чета "Огнена стихия" за щерка им на главните от "Виолетов огън", и тя една такава, ни историческа ни съвременна. Уж се води историческа, ама главната в колеж, има си "сериозен приятел" (така го пише в книгата), главния пък с първата сцена още го представиха супер зъл и брутален. Направо незнам, ама ще я чета и ще видя. :)

Ине, за една и съща поредица ли говорим щото Огнената стихия е за щерката на Дерек и Миранда от Пътуване към рая, а Виолетовия огън за единия син по малкия. За големия естествено не е преведена. А ако говориш за Огньовете на рая то това е заедно със скандалната любов са ми любимите от поредицата и явно мненията ни корено се различават.

снощи прочетох Прелъстяването на Джоана,стоях до 4 часа,но не съжалявам,книгата е страшно увлекателна даже останах разочарована като свърши,помислих си-не може това да е края,защо няма още няколко страници..... :) :) :)

Ине, за една и съща поредица ли говорим щото Огнената стихия е за щерката на Дерек и Миранда от Пътуване към рая, а Виолетовия огън за единия син по малкия. За големия естествено не е преведена. А ако говориш за Огньовете на рая то това е заедно със скандалната любов са ми любимите от поредицата и явно мненията ни корено се различават.

Да объркала съм се "Огньовете на рая", засега съм още в началото като им се развали "лимузината" (ох като видя, че все наричат автомобила лимузина и ми става смешно). Ще видим как е нататък :yanim:

С "Да целунеш ангел" само ще спечелиш,ако я прочетеш :beer:

Като приключиш с "Кехлибареният бряг" се прехвърли на "Нефритовя остров"

и гарантирано ще се очароваш още повече от прекрасното сем.Донован ;)

Аз все още скърбя,че нашите издатели не превеждат останалите книги от поредицата http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Ама то и за останалите ли от семейство Донован има? Пф, нашите издателства наистина като прекъснат издаването на някоя поредица, направо ми иде... Или пък я превеждат смесено, а не в правилен ред...

След като прочета "Кехлибареният бряг" наистина смятам да подхвана "Нефритовият остров". Между другото, в нея книжка става въпрос за Кайл Донован?

...

След като прочета "Кехлибареният бряг" наистина смятам да подхвана "Нефритовият остров". Между другото, в нея книжка става въпрос за Кайл Донован?

Ъхъмммммммммм;)

На мен дори ми хареса повече от "Кехлибареният бряг".

Ще видиш Кайл колко е променен и как авторката ти гъделичка любопитството

и за оставналите от семейството.

Ама такива големи бели птици /НЕ лебеди/ като мен ,

които не схващат нищо освен български

само с голото любопитство си остават :beer:

Ъхъмммммммммм:)

На мен дори ми хареса повече от "Кехлибареният бряг".

Ще видиш Кайл колко е променен и как авторката ти гъделичка любопитството

и за оставналите от семейството.

Ама такива големи бели птици /НЕ лебеди/ като мен ,

които не схващат нищо освен български

само с голото любопитство си остават :)

Ох, аз съм в същото положение като тебе. Има някои книги, които искам ужасно много да прочета, ала ги намирам или на английски, или на испански. Пък на испански не обичам да чета, защото не е същото като на родния ми език. Губи се някакси цялостното чувство, превъплъщение в самата книга. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.