Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+1) ?

Featured Replies

:lol6: Изчезвай към градината,че почваш да мислиш за глупости от сутрината :lol6:

оправих я на бързо ,че ще вали.Като един завиден градинар,който нищо не разбира от градини,оскубах не само тревата ,ама и китки,който не трябва да барам :(

• Отговори 1,6k
  • Прегледи 73,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мишка рошава, заклета пънкарка гледа форума строго и кърка Болярка. Отметна перчема и изсъска тихо "Жега е, нервно ми е - ще пребия Трихо!"

• Мисля си за хора с огромно его и претенции, а нулево покритие...

• Свинкя проста, хахавелка, взела от петела дрелка и пробила надпис в стената "Аз съм спамер в калдАта"!

оправих я на бързо ,че ще вали.Като един завиден градинар,който нищо не разбира от градини,оскубах не само тревата ,ама и китки,който не трябва да барам :(

Запомни ли ги как изглеждат,да знаеш следващия път да не бараш там?

че продължавам борбата....

Запомни ли ги как изглеждат,да знаеш следващия път да не бараш там?

знаеш ли как запомних :(

знаеш ли как запомних :(

Я направо засади райграс на всякъде и си реши проблема.

Замазах тръбите и дупките на първа ръка.

Доволен съм от себе си :nono:

Сега -почивка до 16 часа, че заради комшиите не мога да къртя

Освен че по погрешка откъснах едни китки и направих кекс ,никаква друга нея свърших.Мисля си защо дойдох на този загубен остров. :nono:

Мисля си...

Как се затопли времето.

И как с удоволствие бих се качила в един мини бус с приятели...

С палатки. И малко дрехи. И много студена бира.

И как с кеф бих се изтипосала на някое самотно и непокътнато плажче, където ще си запалим огън, ще се свири на китара и ще си подпяваме парчета на Pink Floyd...

Освен че по погрешка откъснах едни китки и направих кекс ,никаква друга нея свърших.Мисля си защо дойдох на този загубен остров. :huh:

За да късаш китки по погрешка :down: и да придобиваш жизнен опит, разбира се, за какво друго ?

Мисля си...

Как се затопли времето.

И как с удоволствие бих се качила в един мини бус с приятели...

С палатки. И малко дрехи. И много студена бира.

И как с кеф бих се изтипосала на някое самотно и непокътнато плажче, където ще си запалим огън, ще се свири на китара и ще си подпяваме парчета на Pink Floyd...

А в тези планове включваш ли търкане на постна боя от стени, шпакловка и боядисване ? :rolleyes:

А в тези планове включваш ли търкане на постна боя от стени, шпакловка и боядисване ? :rolleyes:

Айде, преди да замина ще мина през Плевен да ошпакловам една стена :huh:

Да не кажеш после, че сме ти обърнали гръб, когато най си имал нужда :down:

....

Да не кажеш после, че сме ти обърнали гръб, когато най си имал нужда :rolleyes:

Виж сега -в обръщатането на гръб няма нищо лошо.Особенно, ако си заголена :down:

Виж сега -в обръщатането на гръб няма нищо лошо.Особенно, ако си заголена :rolleyes:

Еми как да съм.

То днеска 30 градуса баси...

За да късаш китки по погрешка :huh: и да придобиваш жизнен опит, разбира се, за какво друго ?

мога да ти кажа разценките :down:

че Канибала има още много да се заяжда за да си върне това което съм му причинил

Абе и полите повдигнала. :ph34r:

...Амбърче, велика си...lol6.gif

Мисля си ,че толкова хора трябва да се видя ,че реших да си остана в къщи. :ph34r:

Много ме е яд, че тази година го изтървах..ама то май не беше в Пловдив този път..в Долна Митрополия ли беше?

А имаше ли международно участие?

В Долна Митрополия беше. Имаше и чужди фърчила, хамерикански и турски ако не греша. Доктора не отговаря нещо, да не му е криво че е бачкал тогава :angry:

Дано да устискам до края на Евровизията, че ще пее нашия сладур (вече ми се спи)...

Еми как да съм.

То днеска 30 градуса баси...

Имах предвид по-разголена, скъпа, по-... :P

мога да ти кажа разценките :ph34r:

Ммм .... Ти помисли ли за банския, докато аз си зидам ? :) надник ще ти давам :blink:

В Долна Митрополия беше. Имаше и чужди фърчила, хамерикански и турски ако не греша. Доктора не отговаря нещо, да не му е криво че е бачкал тогава :cool:

Точно тогава водоснабдявах дома си и нямаше как да оставя раобтата заради шоуто.

p.s. мда.криво му е заради което :huh:

Ммм .... Ти помисли ли за банския, докато аз си зидам ? :cool: надник ще ти давам :)

не разбирам за какво е банския :P

за

За хубави работи си мисля мммм ...

за плажа в Белово, за това как ще имам карта и всяка вечер прибирайки се от работа ще плувам в прекрасния 50-сет метров басейн пълен с минерална вода, и как ще ходя там със специални хора, и какви работи ще правим ...

Ехееххх... хубав е живота

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.