Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

• Автор

Използвам Mozilla Firefox 1.0.2,и не знам дали има някое разширение,което да ми показва скоростта на връзката подобно на Opera.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз съм качил Extended Statusbar 1.1 от горепосочения портал

A Statusbar with Speed, Percentage, Time and loaded size (like Opera's one)

линк:

http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=1328

:bye:

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Не знам,но не ми позволява да си го изтегля от там.А такова разширение- Extended Statusbar в официалния саит няма.Някаква идея да имаш,защо е така? И мерси за бързия отговор.

Не знам,но не ми позволява да си го изтегля от там.А такова разширение- Extended Statusbar в официалния саит няма.Някаква идея да имаш,защо е така?

И мерси за бързия отговор.

<{POST_SNAPBACK}>

http://info.datacom.bg/nofearinc2/Extended_Statusbar_1.0.xpi

Качих го в БГ сайт, дано ти помогне.

Нещо имам проблем с това разширение-xpi.

<{POST_SNAPBACK}>

Ами ако си с Firefox то директно може да те попита дали да го инсталира. Иначе може да ти покаже една лента под Navigation Toolbar-а че не е позволен сайта и трябва да го разрешиш?

Много мерси за Extender Statusbar extension-а. :) Иначе използвай drag'n'drop за да сложиш extension-а. ;)

Ами ако си с Firefox то директно може да те попита дали да го инсталира. Иначе може да ти покаже една лента под Navigation Toolbar-а че не е позволен сайта и трябва да го разрешиш?

<{POST_SNAPBACK}>

Точно това последното трябваше да направя.Публикувано изображение

Сега всичко е наред.

Мерси за помощта.:)

Това е най-добрият браузер,с най-много приложения! ;)

Радвам се, че съм ти помогнал :) А за браузъра -> леко ползване, сега вече можеш да качваш и други плъгини с този номер с лентата ;)

Освен изброените вече, аз ползвам и FoxyTunes много е удобно, като слушам музика, да си контролирам плейъра чрез вградените в браузъра бутони

<{POST_SNAPBACK}>

как да настоя FoxyTunes ,нещо не ми се удава, помогни , по- подробно Публикувано изображение:speak:

• Автор

Пробвах да добавя нов toolbar , ама не стана :speak:

Това го пише в хелпа:

To add a toolbar, select View > Toolbars > Customize. Click on Add New Toolbar (in the bottom of the dialog). This should give you a dialog to enter a name. Enter a name, click OK, and then click Done. Now select the View > Toolbars menu, and you should see your new toolbar listed. Follow the procedures in the previous section to show or hide it.

Някой да го е правил ???

И аз имам въпрос: не мога да се вържа към сървъра на Smiley Xtra - server is not available. Не мога да пусна Update Smiley Database и заради това не мога да си ползвам опцийката! :eek Какво да правя?

Tools -> Extensions - там има Options на Smiley Xtra. View -> Sidebar -> Smiley Xtra - от там се използва.

Кой Extension трябва да имам, за да ми се затваря таб-а като кликна два пъти на него в лентата с таб-овете? Сега имам Tabbrowser Preferences и QuickTabPrefToggle.

EDIT: реших проблемът с Tab Clicking Options

Има ли друг Extension за проверяване на pop3 поща освен Mail Notifier (не специално за gmail или yahoo)?

Редактирано от Vegetto (преглед на промените)

• Автор

Натъкнах се на следния проблем във Firefox. Когато копирам форматиран текст или данни в таблична форма от дадена страница и след това ги пействам в Word това, което съм копирал се появява като обикновен текст , а не например като таблица. Пре IE това не се получава. Там се вмъква направо в табличен вид. Дали има някакво разширение , което да решава проблема ???

И един въпрос за Thunderbird. Използвам YPOPs! за да си чета пощата в Yahoo. Има настройки да тегли писмата от Inbox и Bulk папките. Дотук добре. Прави го Публикувано изображение . Но има и Download folders, където можеш да си посочиш User-defined folders, които също да се даунлаудват. Да , ама не. :nono При мене не бачка. Някакви идеи от къде може да е проблема.

10х

;) Май не си ме разбрал... Аз си ползвам Thunderbird много успешно, но търся нещо, което да ми проверява пощата в Firefox (освен Mail Notifier). Трябва ми за обикновена поща, а не за gmail, yahoo или някоя от другите известни.

Добре, но верно намере начин да копираме не само текста, а и таблицата(примерно). А този extension Smiley Xtra няма ли сървър или заместител?

а в параметъра „network.http.maxrequests“ трябва да промените стойността от 0 на нещо друго, примерно 30

Другото го направих, но при мен това го няма! Вижте!

И аз имам въпрос:

не мога да се вържа към сървъра на Smiley Xtra - server is not available. Не мога да пусна Update Smiley Database и заради това не мога да си ползвам опцийката! :eek

Какво да правя?

<{POST_SNAPBACK}>

Ето решението и причината за пробмема:

http://www.extensionsmirror.nl/index.php?showtopic=1587

Редактирано от icerain (преглед на промените)

Другото го направих, но при мен това го няма! Вижте!

<{POST_SNAPBACK}>

Щом го нямаш, просто го задай като параметър Публикувано изображение

По-бързо търсене с Google

С въвеждането на някои искания в търсенето в Google, автоматично се дава индикация към браузър, за да започне откриването на първия резултат към искането на потребителят за него. Сайтът, съгласуващ с референцията ще се зареди по- бързо със селекцията от първия резултат.

Google не е специално настроен към FireFox за работата на тази функция. С въвеждането й подобно на "ускорено търсене" ще работи вътре

1) В Firefox напишете «about:config» в адресната лента.

2) Намерете параметър network.prefetch-next и го установите на «False»

още инфо тук

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.