Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Чудех се откъде да си намеря версия на Auto Copy,която да работи с 1.5.От вашите постове се ориентирах.Благодаря! :)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Искам да попитам някой знае дали за новата версия 1.5 на лисицата има flash got. Просто това което имам не е за тая версия и не мога да си използвам даунлоуд мениджъра.

Аз имам Firefox 1.5 и FlashGot 0.5.9.98 и всичко е супер! Просто си изтегли нова версия на FlashGot-а от сайта на мозила и всичко ще е ОК. Enjoy!

A's Yahoo! mail notifier -----> някой може ли да ми даде линк или да ми го прати на пощата това понеже го намирам в addons.mozilla.org но там е някаква версия която не съвпада с моята ... На мен ми трябва "A's Yahoo! mail notifier" за "Mozilla Firefox 1.5" Мерси предварително.... :hush::););)

• Администратор

Не всички extension са портнати за Firefox 1.5. Самия FireFox предлага да провери за по-нови версии на тези extensions които не са съвместими с него. Ако не намира - вероятно няма такава

Все пак кажи ти с коя версия си?

P.S. Ето я страница на самия Extension:

http://www.latitudezero.org/ext/index.html

Редактирано от poisk (преглед на промените)

• Администратор

Ами аз съм казал в горния си пост , че използвам Mozilla FireFox 1.5 ... :bye: BTW линка не работи .... :angry:  :angry:  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Питах за версия на extension ?

Намерих ти версия, съвместима с Firefox 1.5. Автора просто е сменил име на extension:

https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=1264

Ами немога да се сетя точно но мисля , че пишеше че е предназначен за Firefox v.1.0

• Администратор

Ами немога да се сетя точно но мисля , че пишеше че е предназначен за Firefox v.1.0

<{POST_SNAPBACK}>

Именно, за 1.5 се казва Yahoo! Mail Notifier - https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?id=1264

Някой да знае дали вече има Bulgarian Language Pack за 1.5?

Теми за Firefox

ТУК и ТУК Публикувано изображение

за теми с разширение jar ви трябва и Install New Theme, от ТУК

DownThemAll 0.9.8.3

Публикувано изображение

Публикувано изображениеDownload.bg

Публикувано изображениеMozzila Update

Публикувано изображениеОфициална страница

Публикувано изображениеИзтегляне

DownThemAll! (or just DtA) is a powerful yet easy-to-use Mozilla Firefox extension that adds new advanced downloading capabilities to your browser.

DtA lets you download in just one click all the links or images contained in a webpage; to refine your preferences you can use fully customizable filters, and select just the kind of files you really want to download.

Поэдрави! Търсих иэ форума,но не успях да намеря BG-language fail эа FireFox 1.07.Намерих линк за bg language за 1.5/http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5rc2/win32/xpi/bg.xpi /,но при мене линка не работи ! Ще ви бъда много благодарен ако ми посочите откъде мога да си сваля самия еэиков файл эа български еэик :bye:

Поэдрави! Търсих иэ форума,но не успях да намеря BG-language fail эа FireFox 1.07.Намерих линк за bg language за 1.5/http://mozilla.osuosl.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5rc2/win32/xpi/bg.xpi /,но при мене линка не работи ! Ще ви бъда много благодарен ако ми посочите откъде мога да си сваля самия еэиков файл эа български еэик :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Погледна ли тук? Пишат, че става за 1.0.7. :yanim:

От коя поща не ти изтрива писмата ????

Ако е от GMAIL - те не могат да се изтрият.

Ако е в Yahoo - има настройки дали да се оставят писмата на сървъра (leave message) и дали да се маркират като непрочетени

<{POST_SNAPBACK}>

Не е вярно,че не могат да се трият от ГМАЙЛ. Като маркираш писмото, отиваш на "ОЩЕ ДЕЙСТВИЯ" и кликваш на " ПРЕМЕСТИ В ИЗХВЪРЛЕНИ". След това от папката "ИЗХВЪРЛЕНИ" задаваш ИЗТРИЙ ЗАВИНАГИ.

Редактирано от daxa (преглед на промените)

Погледна ли тук? Пишат, че става за 1.0.7. :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Този е по-добре download Публикувано изображение

Gmail File Space

Това разширение Ви позволява да изпалзвате вашата Gmail поща за съхранение на файлове. Разширението действа като отделен механизъм. Вие можете да прехвърляте файлове между вашият твърд диск и GMAIL. Действа подобно на "Gmail Driver". Вашия GMAIL акаунт става като хост на FTP и вие можете да качвате и сваляте файлове.С това разширение получавате опции с името "GSPACE" в меню "инструменти" на браузъра, което отваря прозорец за трансфер на папки/файлове.

Gmail Space

Още информация

Забележка:

За да работи трябва да изключите NoScript ако сте инсталирали това разширение.

Нека се включа и аз! Искам да отбележа, че съм с Firefox 1.5, но езиковия пакет за нея не сработва (в смисъл, инсталира се, но никакъв ефект)!!!

Нека се включа и аз! Искам да отбележа, че съм с Firefox 1.5, но езиковия пакет за нея не сработва (в смисъл, инсталира се, но никакъв ефект)!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ето и как да си го направим на български, след изтеглянето на това разширение.

1. Установете български като разширение. След това отидете в меню File, изберете опция Open File… и изберете в появаващия ви се прозорец каченият xpi файл.

2. В адрес бара напишете about:config и след като ви се отворят опциите, намерете general.useragent.locale с en-US, което го сменяте на bg-BG

3. Рестартирайте Firefox.

Предполагам, че указания ще ти свършат работа Публикувано изображение

Благодаря, приятелю! Вече всичко е 6:).

• Администратор

Много удобно разширение за работа с GMail, с няколко акаунта едновременно, е GMail Manager

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.