Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Не е вярно,че не могат да се трият от ГМАЙЛ. Като маркираш писмото, отиваш на "ОЩЕ ДЕЙСТВИЯ" и кликваш на " ПРЕМЕСТИ В ИЗХВЪРЛЕНИ". След това от папката "ИЗХВЪРЛЕНИ" задаваш ИЗТРИЙ ЗАВИНАГИ.

<{POST_SNAPBACK}>

Ето това разширение ще ви добави бутон "изтрии" в GMail

http://www.arantius.com/article/arantius/g...+delete+button/

Публикувано изображение

Редактирано от lorentzo (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Много добро разширение - ImageShack Extension v0.3

Upload images to ImageShack directly from other websites by right-clicking the image and selecting "Upload to ImageShack." Requires the FireFox browser.

- Disable Targets For Downloads - Нещо много полезно. Когато щракнете на кякой линк към файл и Флашгота го гепи остава паразен таб и е много дразнещо да ги затваряш после. Това допълнение ги затваря. Или по-точно не се отварят въобще. :eek:

<{POST_SNAPBACK}>

А защо при мен това приложение въобще не се и опитва да работи?Белите страници си излизат, без да се притесняват от него!!! Публикувано изображение

А де.. И при мен е така, нищо не прави, но си седи в листата.. :eek Хем и разширения са добавени, но нищо.

А де.. И при мен е така, нищо не прави, но си седи в листата.. :eek Хем и разширения са добавени, но нищо.

<{POST_SNAPBACK}>

E да, ама аз му бих дуспата, за какво ми е като не върши работа! :angry:

Не знам дали е писано за това, но вече има и IE Tab, който може да свалите от тук Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Както се казва Firefox сложи IE в джоба си Публикувано изображение

я аз да питам - има ли разширение дето да записва флашчетата (нещо като save flash)

я аз да питам - има ли разширение дето да записва флашчетата (нещо като save flash)

<{POST_SNAPBACK}>

Виж Amazing Media Browser.

Но има и по-лесен начин - погледни коментарите тук.

Ето и моите Extensions :

FlashGot 0.5.9.99

ForecastFox 0.8.2.5

DictionarSearch 1.5

FootieFox 0.5.9

SessionSaver .2

Yahoo!Mail Notifier 0.9.2

Gmail Notifier 0.5.3

Link Preview 2.1

Disabele Targets For Dolnloads 1.0

Torrentool Toolbar 1.0.0.2

:help::P;):yanim::yanim::yanim:

моята любима Silver Skin вече я има и за Firefox 1.5 Публикувано изображение

ето един тоолбар за връзка със сайта www.m-b0x.com - линк :bye:

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

FlashGot е един от най-добрите екстеншъни за Файрфокс, по мое скромно мнение мога да кажа, че е задължителен за всеки, който ползва този броузър.

Благодаря! уж не съм толкоз тъп а пък не можах нащо да се оправя :)

ето едно интересно разширение FlagFox II -поставя в дясно в статус бара ноционалния флаг на държавата,от където е сайтът,който разглеждате :bye:

Темата е много полезна, намерих няколко супер потребни разширения за браузъра. Имам един въпрос - къде се пазят екстеншъните на харда. Идеята ми е че искам да си сейвна всички екстеншъни та ако стане нещо с браузъра или ОС-а да мога да ги имам в една папка а не да търся всяко по памет из нета. И още нещо - как да направя като кликна на снимка или текстови файл (txt, nfo) да не тръгва да го тегли с даунлоуд мениджъра а да го отвори в браузъра?

Редактирано от Sisq0 (преглед на промените)

Би ли могъл някой да ми помогне какъв даунлоуд мениджър се използва за Мозила Firefox? FlashGet става ли? Ако можете да ми дадете линкове за сваляне на такива,нямам проблеми нито с дата-та,нито с торентите. Уж изчетох почти всичко,написано по темата,ама честно да си кажа нищо не разбрах,затова моля да ме извините ако поста не е в правилната тема. Благодаря предварително.

Темата е много полезна, намерих няколко супер потребни разширения за браузъра. Имам един въпрос - къде се пазят екстеншъните на харда. Идеята ми е че искам да си сейвна всички екстеншъни та ако стане нещо с браузъра или ОС-а да мога да ги имам в една папка а не да търся всяко по памет из нета.

И още нещо - как да направя като кликна на снимка или текстови файл (txt, nfo) да не тръгва да го тегли с даунлоуд мениджъра а да го отвори в браузъра?

<{POST_SNAPBACK}>

1. %system drive%>documents and settings>%user%>application data>mozilla>firefox>profiles>%profile%>extensions

2. Tools>Options>Downloads>View&Edit Actions

Би ли могъл някой да ми помогне какъв даунлоуд мениджър се използва за Мозила Firefox? FlashGet става ли? Ако можете да ми дадете линкове за сваляне на такива,нямам проблеми нито с дата-та,нито с торентите.

Уж изчетох почти всичко,написано по темата,ама честно да си кажа нищо не разбрах,затова моля да ме извините ако поста не е в правилната тема.

Благодаря предварително.

<{POST_SNAPBACK}>

http://www.flashgot.net/whats

2. Tools>Options>Downloads>View&Edit Actions

И какво правя там..разширения jpg, txt, nfo примерно го няма в лист-а а бутон Добави не виждам...
И какво правя там..разширения jpg, txt, nfo примерно го няма в лист-а а бутон Добави не виждам...

<{POST_SNAPBACK}>

Хм, по принцип файлове с такива разширения трябва да се отварят в браузъра. Да си бъзикал нещо? Виж дали си ги добавил в списъка на флашгота. Ако ги няма там, най-добре преинсталирай браузера. В предишните страници има програма за бакъп, така че няма да си загубиш настройките.

п.п. Пробвай и да изключищ "autostart downloads" опцията на флашгота.

Редактирано от crazyfan_metal (преглед на промените)

Би ли могъл някой да ми помогне какъв даунлоуд мениджър се използва за Мозила Firefox? FlashGet става ли? Ако можете да ми дадете линкове за сваляне на такива,нямам проблеми нито с дата-та,нито с торентите.

Уж изчетох почти всичко,написано по темата,ама честно да си кажа нищо не разбрах,затова моля да ме извините ако поста не е в правилната тема.

Благодаря предварително.

<{POST_SNAPBACK}>

свали си Download Master за мен най-добрият даунлоудменажер :clap: недостатъкът според някой е,че е само на руски :bye: разбира се трябва да имаш инсталирано разширение Flashgot.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.