Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

То е ясно че е от много пипане ама се чудя кой е 'злосторника' П.П. И без това започна да ми харесва без скролове ;)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

То е ясно че е от много пипане ама се чудя кой е 'злосторника'

П.П. И без това започна да ми харесва без скролове ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Start--->All programs--->mozila firefox(safe mode),ако така нямаш проблем

единсвеното което ми идва на ум е да разкараш един по един extensions, да ресваш fox-a, и така докато рабереш кой е злосторнка. ;)

Здравейте аз ползвам Mozilla Firefox 1.5 искам да си сложа разширението SpellBound 0.7.3 но не мога. При инсталирането ми дава несъответствие ако има някакъв начин да го инсталирам това разширение моля кажете ми.

Здравейте аз ползвам Mozilla Firefox 1.5 искам да си сложа разширението SpellBound 0.7.3 но не мога. При инсталирането ми дава несъответствие ако има някакъв начин да го инсталирам това разширение моля кажете ми.

<{POST_SNAPBACK}>

първо виж дали става за 1.5 - ако да свали го като файл и после го отвори с "open file" успех :bye:
първо виж дали става за 1.5 - ако да свали го като файл и после го отвори с "open file" успех :bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Няма съответствие с 1.5 аз питам дали има начин да се инсталира приложението :bye:

Не. Ще трябва да изчакаш да излезе нова версия на extension-а, която да е съвместима с Firefox

<{POST_SNAPBACK}>

При мен нямаше никакви проблеми. Отидох на следната страница - http://spellbound.sourceforge.net/install , видях, че има версия за 1.5 (втората подред), дадох на браузъра си да приема инсталиране от този сайт и си го инсталирах. Пробвай по този начин.

Имах по стара версия на лисицата и като кликнех със средния бутон на мишока се отваряше нов таб,сага съм с 1,5 последната и не мога да отварям линкове с средния бутон в нов таб а направо отваря нов прозорец.

Имах по стара версия на лисицата и като кликнех със средния бутон на мишока се отваряше нов таб,сага съм с 1,5 последната и не мога да отварям линкове с средния бутон в нов таб а направо отваря нов прозорец.

<{POST_SNAPBACK}>

Тази настройка зависи от разширението, което ползваш и се настройва точно там. Ти какъв extension ползваш, за да ти кажа как да го настроиш?
Тази настройка зависи от разширението, което ползваш и се настройва точно там. Ти какъв extension ползваш, за да ти кажа как да го настроиш?

<{POST_SNAPBACK}>

никакъв пък и незнам имали точно такъв

никакъв пък и незнам имали точно такъв

<{POST_SNAPBACK}>

Като отидеш на Options там има специална секция за табовете, а ако се разровиш в темата, особено в началото можеш да видиш няколко предложения за разширения за табове (TabMix, Tabbrowser Preferences, Tabbrowser Extensions)

Като отидеш на Options там има специална секция за табовете, а ако се разровиш в темата, особено в началото можеш да видиш няколко предложения за разширения за табове (TabMix, Tabbrowser Preferences, Tabbrowser Extensions)

<{POST_SNAPBACK}>

Ok ще пробвам и ще пиша за резултата,тенкс .

Благодаря инсталнах Tabbrowser Preferences и сега лиско си отваря всичко в нов таб супер но маи няма опции в Tabbrowser Preferences

• Автор

Благодаря инсталнах Tabbrowser Preferences и сега лиско си отваря всичко в нов таб супер но маи няма опции в Tabbrowser Preferences

<{POST_SNAPBACK}>

Tools -> Options -> Tabbed Browsing - това е Tabbrowser Preferences

:bye:

Tools -> Options -> Tabbed Browsing - това е Tabbrowser Preferences

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря и многа тенкс :):):) за както винаги точния и изчерпателен хелп

Аз пък Използвам само Nioa 2.0(eXtrme) и Flash Got

<{POST_SNAPBACK}>

В такъв случай няма голям смисъл да ползваш ФФ... Всеки друг браузър би ти свършил работа. Идеята на лисицата е да ползва екстеншъните.
  • Автор

В такъв случай няма голям смисъл да ползваш ФФ... Всеки друг браузър би ти свършил работа. Идеята на лисицата е да ползва екстеншъните.

<{POST_SNAPBACK}>

Абе не е точно това идеята на Firefox, ама щом казваш ;)

Инсталнах новия ъпдеит на лисицата1.5.0.1 и сега проблем зарежда си се но не отваря нищо, гадост .

Инсталнах новия ъпдеит на лисицата1.5.0.1 и сега проблем  зарежда си се но не отваря нищо, гадост .

<{POST_SNAPBACK}>

Виж да я преинсталираш.Аз работя в момента със същата версия и нямам никакъв проблем. Публикувано изображение

Виж да я преинсталираш.Аз работя в момента със същата версия и нямам никакъв проблем. Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Преинстал до дупка без резултат сега се върнах на 1.5
Преинстал до дупка без резултат сега се върнах на 1.5

<{POST_SNAPBACK}>

Пробвай като деинсталираш ,после да изтриеш папката на програмата и от "Program files" и тогава да инсталираш наново(убеди се че не е останало нищо от предната инсталация).

Пробвай като деинсталираш ,после да изтриеш папката на програмата и от "Program files" и тогава да инсталираш наново(убеди се че не е останало нищо от предната инсталация).

<{POST_SNAPBACK}>

Здравейте, все още имам проблемче с Firefox 1.5 и не мога да инсталирам абсолутно никакви extentions, по никакав начин. След като пробвах да инсталирам 15-20 extentions ми се показва съобщение: Not a valid install package, Firefox could not find file at ............. Преинсталирах лисицата но проблемът си остава. Някой да има идеи защо се получава така!!!!! :angry:

Здравейте, все още имам проблемче с Firefox 1.5 и не мога да инсталирам абсолутно никакви extentions, по никакав начин. След като пробвах да инсталирам 15-20 extentions ми се показва съобщение: Not a valid install package, Firefox could not find file at ............. Преинсталирах лисицата но проблемът си остава. Някой да има идеи защо се получава така!!!!! :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Може би използвах разширения несъвместими с 1.5? Опитай напълно да премахнеш и отново да сложиш лисицата. Увери се че не са останали следи от нея. Трябва да погледнеш не само в Program Files, а и в папката Documents and Settings там, където е твоят потребителски профил. Няккъде там бяха заровени профилите на лисицата. Мисля, че бяха в Application Data или в Local settings\Application data\. Провери дали след деинсталацията са останали файлове тами ако има изтрий ги. След това сложи отново лисицата и пробай дали ще имаш проблеми.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.