Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

В тази връзка трябва ми разширение, с което да мога да дефинирам hotkeys.

Мерси

Пробвай това

https://addons.mozilla.org/firefox/1537/

може и да свърши работа :)

http://www.pqrs.org/~tekezo/firefox/extens...config/#setting

Редактирано от lorentzo (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

02. Forecastfox

URL: https://addons.mozilla.org/firefox/398/

Кратко описание: Информация за текущото метеорологично състояние на вашия град и утрешна прогноза

Защо:

Защото работи добре, има достатъчно настройки и в базите данни има София. Вероятно има и повечето големи градове. До колкото му е вярна информацията ще се види с времето

Наистина чудесен инструмент :clap: Има повечето големи градове и показва температурата в момента и през следващите дни. Най-хубавото е че инструмента е много точен и показанието за температура се update-ва на всеки час даже и по-често.

Редактирано от nikolay6_pl (преглед на промените)

02. Forecastfox

Кратко описание: Информация за текущото метеорологично състояние на вашия град и утрешна прогноза

Защо:

Защото работи добре, има достатъчно настройки и в базите данни има София. Вероятно има и повечето големи градове. До колкото му е вярна информацията ще се види с времето

Това е идеалното допълнение. От няколко месеца го имам и винаги прогнозите са били точни - чудесно допълнение към една чудесна програма Публикувано изображение

04. Mouse Gestures

URL: https://addons.mozilla.org/firefox/39/

Кратко описание: поддръжка на жестове с мишката

Защо:

Защото съм Opera потребител и съм свикнал да ползвам жестове.

От всичките разширения на Firefox като че ли най-много използвам това. До такава степен съм свикнал с жестовете /наистина подобно на Опера/, че когато ползвам друг компютър съм направо като с вързани ръце. Наистина много добро разширение, препоръчвам го ...

Не зная дали тук е точното място ама ще пробвам.Проблема е че вече за втори път ми се случва ка то пиша на кирилица буквите излизат двойни.Като рестартирам Мозилата се оправя.На какво се дължи това? П.С:и друго да попитам?Няма ли някакъв начин да се настрои тая мозила,че да не пропуска бисквитки?

Редактирано от mihtar (преглед на промените)

0

2. Forecastfox

Защо:

Благодаряти пич. КАЛДАТА СА НАЙ-ДОБРИЯТ ФОРУМ!! :wors:

Редактирано от Rommel42 (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Значи имам следния въпрос който може да ви се стори тъп но аз него знам:з Защо през лисицата онлайн скенерите не искат да тръгват(само да поясня че скенерите не ми искат инсталирането на ActivX control както преди това беше когато съм сканирал през IE).Иначе през Експлорера тръгват без проблем.Благодаря ви предварително.

Точно заради ActiveX е. Използвай разширението IE Tab за Firefox и няма да имаш проблеми.

Моля те обясни по подробно как да използвам разширението понеже не съм наясно.Благодаря ти.

Моля те обясни по подробно как да използвам разширението понеже не съм наясно.Благодаря ти.

След като инсталираш Extension IE Tab долу в дясно на браузара ще ти се появи иконката на ИЕ кликаш на нея и си готов.

Точно заради ActiveX е. Използвай разширението IE Tab за Firefox и няма да имаш проблеми.

Какъв е смисъла тогава да пробва сканиране с FireFox. Все едно че пробва през IE.

nmnmm, кажи кои скенери не ти тръгват .

Не ми тръгват Kaspersky и Free online Trojan Scanner. Тях пробвах,но не става.

Не ми тръгват Kaspersky и Free online Trojan Scanner. Тях пробвах,но не става.

Опс, моя грешка. Не разбрах че става въпрос за анти-вирус скенери. В случая наистина може да се използва само IE или както е посочил Biskata - IETab с FireFox. Следвай насоките на black hawk и работата е готова.

Поздрави.

Ето ТУК има информация за стартиране на ActiveX под Мозила. Аз предпочитам да ползвам IETab.

• 1 месец по-късно...

знам че има като я инсталирах веднъж ме пита искам ли редакотор но повече не ме и попита някой може ли да ми даде линкче към фаил койото да инстална и да има редактиране на правописа? :yanim:

Хора за пръв път като си сложих лисицата ме попита дали искам да има редактор за неправилно изписана дума мноо ми допадна това но като преинсталирах уиндоуса не ме пита вече за това кажете приложожение за модзилата което да ти пказва правописните грешки моля ви ? :)

https://addons.mozilla.org/firefox/3623/ - Български.

Tools->Options->Advanced и слагаш отметка на Check my spelling as I type

Искам да попитам как да си направя лисицата на български?ползувам версия 2.0.0.1,обаче е portable знам че я има директно на български за теглене,но ми е по-удобна portable версията.Благодаря предварително!

Искам да попитам как да си направя лисицата на български?ползувам версия 2.0.0.1,обаче е portable

знам че я има директно на български за теглене,но ми е по-удобна portable версията.Благодаря предварително!

Ето ТУК има обяснение на локализацията на ФФ2. Не съм пробвал дали става.

kayovas: :clap: Благодаря много!Стана .

И при мен стана. Натъпкал съм портабъла с каквото се сетих, че ще ми е полезно, а и не само на мен. Може би майка ми ще се възползва от българската локализация, а аз ще сменям, ако се наложи да ползвам нейния комп. Че от скоро се ориентира жената към Интернет, та да я насоча към нещо, което си струва, преди да е прихванала оня вреден навик IE... :)
  • 2 седмици по-късно...

Имаше един Extention или нещо такова, с който може да се ползва FlashGet чрез Mozilla! Някой сеща ли се как се казва, но не е FlashGot!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.