Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Може да пробваш да рестартираш модема,като му изключиш захранването или пък да го ресетнеш(има един малък бутон отзад) но не вярвам да има някакви коренни промени.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Сигурно от БТК ти крашват и мозилата.

леле колко си умен, мерси че ми каза... ако няма да помагаш по-добре не пиши "умните" си коментари...
  • 3 седмици по-късно...

Ще ти предложа друг начин за проверка на интернета ти. Стартирай някой лайв диск със Windows или Линукс. Ако през тях зареждаш нормално страниците значи нещо в ОС ти е проблема.

пич пробвай да влезеш под safe mode в "джама" и виж дали пак е същото , щото това прилича на софтуерен проблем. или пробвайй това което каза колегата по-горе с някакъв live cd диск , също други проблеми с компа да си имал ? забиви , бавно зареждане на програми ? пробвай и това в cmd.exe --> ipconfig /flushdns , виж дали някоя програма не е направила прекалено много кънекции ( връзки ) към нет-а и съответно да е претоварила канала , emule и други п2п програми ако са без ограничения много бързо запълват изходящия канал и от там не може да зарежда сраници или ги зарежда много бавно и с грешки. модемите на бтк принципно държат до към 200 нат връзки и оттам нагоре стават нестабилни , пробвай това с safemode или live cd като първа стъпка

Значи интересувам се дали е възможно да инсталирам два Firefox на един и същи компютър но с различни потребителски настройки и като слагам плъгини на едната инсталация другата да устава не променена.

Това е за един потребител нали ? Може - едната е инсталирана със setup.exe, а другата е portable. :)

Значи интересувам се дали е възможно да инсталирам два Firefox на един и същи компютър но с различни потребителски настройки и като слагам плъгини на едната инсталация другата да устава не променена.

Ако имаш два потребителски акаунта, настройките им ще са различни.

или за по-просто правиш два профила в Мозилла - единия е незвисим отдругия

Благодаря на всички за споделените мнения избрах си да сложа portable и си реших проблемите :temperature:

• 1 месец по-късно...

Здравейте на всички значи ще съм много благодарен ако някой ми помогне да оправя проблема който имам..преди известно време си преинсталирах Firefox-а,и след това започнаха проблемите..аз съм с Firefox 2.0.0.16,свалян от от Официалния сайт...след инсталация и многократна преинсталация поради същия проблем същият ппроблем си остана..и проблема е следния появява ми се този прозорец след което всички отворени страници изчезват и трябва отново да стартирам Firefox-а..моля ви може да е нещо дребно или каквото и да е някой ако може да ми помогне..

PS: Компютъра е с Наскоро преинсталиран Windows XP Professional и Преди да си инсталирам отново Firefox 2.0.0.16 бях с Firefox 3.0.1,Деинсталирах го..почистих регистрите с RegSupreme и Wise Registry Cleaner,след това рестартирах и си инсталирах пак старата Версия..от онзи ден до ден днешен FireFox го преинсталирам всеки ден вече 10 дни и проблема пак си остава...

Надявам се че Темата ми е на място и някой ще ми помогне да разреша този проблем...

Това са прозорците които ми излизат:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Редактирано от Darkman888 (преглед на промените)

от няколко дена имам сериозен проблем който ми спъва всяко нещо което искам да направя и е свързано с нет. От една седмица съм на бтк 12мбита и първите няколко дена нямах проблеми. като играя нямам проблеми с нета, с която и да е програма също нямам проблеми, но като пробвам да вляза в някоя страница и ето какво става - не иска да влиза в никоя страница, само седи бял екран и пише че зарежда. единствения начн да вляза някъде е вднага като пусна браузъра и на секундата да напиша адреса и да вляза. като вляза добре, ама по-нататък неще да зарежда, просто седи на главната страница където съм влязал и това е. на който и линк да натисна, към която и страница да води, просто не иска да зарежда. начина по който успявам едва едва да вляза в страница където никога не иска да влиза е примерно да копирам адреса и веднага като пусна firefoxa да вляза. единствения сайт където се разхождам свободно е jarcomputers.com. И за да стигна до тук да си постна темата имах огормни проблеми. Какво да правя?

сутринта същия проблем само ,че имам рутер рестнах модема и всичко е ОК

приятелю,моят комп го преинсталираха 2 пъти и оттогава(особено след втората преинсталация)постоянно имам проблеми с най-различни програми Публикувано изображение ............е,и аз сам с firefox,но засега съм много доволен :) .........................същият проблем(излизаха точно тези съобщения,които си публикувал)имах с internet explorer................. :angry:

coolmeen аз съм на LAN и нямам модем...

Казаха ми че може проблема да е в останали файлове от друга версия на Firefox,защото преди да си сложа тази с която бях свикнал ми бяха сложили Firefox 3.0.1,но на мен нещо не ми допадна,но и тя ми даваше същия Error..изобщо си нямам понятие коя е причината така да ъвисва браузъра..като се има предвид че преди това цели 2 години съм бил с Firefox 2.0.x и такива аномалий сега за първи път виждам..а и е ужасно гадно защото при сваляне на музика,при качване към някой сървър точно накрая увисне ли Firefox-a всичко отначало Публикувано изображение

Ще бъда много благодарен ако някой ми помогне с идея как да оправя този досаден проблем..

Благодаря Предварително

Редактирано от Darkman888 (преглед на промените)

Здравейте на всички значи ще съм много благодарен ако някой ми помогне да оправя проблема който имам..преди известно време си преинсталирах Firefox-а,и след това започнаха проблемите..аз съм с Firefox 2.0.0.16,свалян от от Официалния сайт...след инсталация и многократна преинсталация поради същия проблем същият ппроблем си остана..и проблема е следния появява ми се този прозорец след което всички отворени страници изчезват и трябва отново да стартирам Firefox-а..моля ви може да е нещо дребно или каквото и да е някой ако може да ми помогне..

PS: Компютъра е с Наскоро преинсталиран Windows XP Professional и Преди да си инсталирам отново Firefox 2.0.0.16 бях с Firefox 3.0.1,Деинсталирах го..почистих регистрите с RegSupreme и Wise Registry Cleaner,след това рестартирах и си инсталирах пак старата Версия..от онзи ден до ден днешен FireFox го преинсталирам всеки ден вече 10 дни и проблема пак си остава...

Надявам се че Темата ми е на място и някой ще ми помогне да разреша този проблем...

Това са прозорците които ми излизат:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Здравей Публикувано изображение пробваи по този начин

1.Изтриваш Mozilla после отиваш в папката Applicaton Data и от там намираш Мозила и от там я изтриваш след това инсталираш.Ако незнаеш как да стигнеш до папката

Start - Run - Application Data

Здравей Публикувано изображение пробваи по този начин

1.Изтриваш Mozilla после отиваш в папката Applicaton Data и от там намираш Мозила и от там я изтриваш след това инсталираш.Ако незнаеш как да стигнеш до папката

Start - Run - Application Data

C:\Documents and Settings\Акаунта ти\Application Data

C:\Documents and Settings\Акаунта ти\Local Settings\Application Data

Тези неща съм ги писал в RUN след деинсталация и почистване на Регистрите имало е папки на Mozilla и тях съм трил,на практика Firefox-a ми е неизползваем докато напиша 2 коментара тук 3 рестарта правих на браузъра,за един Браузър пак ли да нося да ми преинсталират Windows-a Публикувано изображение

• 3 месеца по-късно...

Има ли начин тоя "портейбъл" браузър да се зададе като браузър по подразбиране, така, че линковете да се отварят с него?

От там от където се сетват програмите по подразбиране. Пробва да зададеш този въпрос на хелпа на Windows П.П. И за чий ти е преносимата версия?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Не става оттам, ако имаш предвид аплета Add/Remove. А ми трябва, понеже Firefox ми е най- удобен, но за съжаление ми се изключва/рестартира (програмата, не компютъра), ако е инсталирана, а така в портейбъл вариант се държи по- добре.

значи поне да се опитаме да определим защо крашва или? а иначе за версия 3 би трябвало да е: tools->options->advanced-->TAB General най-долу (за Лиско 2 е приблизително същото)

• 3 месеца по-късно...

Кажете моля къде се намират фаворитите на Мозилата че ми се налага преинстал.Пък искам да си г изапазя. На ИЕ ги знам но на мозилата не мога да ги открия. Мерси предварително !!

копирай папката на лиско от %appdata% и после си я върни

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.