Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Пробвай с това (не се инсталира), но понеже още е бета версията след като оптимизираш настройките при следващото пускане на приложението то ще каже че пак не са оптимални и ще ти предложи да ги оптимизира (въпреки че са вече оптималните)...Това ще е новия модул част от Advanced WindowsCare V3

http://www.iobit.com/files/beta/FirefoxTCP.exe

Такъв модул има и в TuneUp Utilities 2007

Публикувано изображение

Успех!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Има и един пач за Firefox казва се Firefox Fire Tune там нагласяш работата на браузъра спрямо силата на компютъра и скороста на интернета.

абе момчета,тея програми правят каквото аз съм направил вече,увеличават стойностите на в network.http и наняколко останали config-a.провал съм отдавна със Tune Up,нищо не помогна.

абе момчета,тея програми правят каквото аз съм направил вече,увеличават стойностите на в network.http и наняколко останали config-a.провал съм отдавна със Tune Up,нищо не помогна.

Виж тези инструкции, дано да се оправяш с английския, че не ми се превежда :)

>> support.microsoft.com <<

Виж тези инструкции, дано да се оправяш с английския, че не ми се превежда :)

Това за Firefox приложимо ли е?!

Виж тези инструкции, дано да се оправяш с английския, че не ми се превежда :P

брей мерси много ;)

аз го намерих с google като търсих отговор за firefox-a,но не му обърнах внимание,защото беше в страница на MS ;)

• 3 седмици по-късно...

Имам проблем при Мозила-та като гледам флаш клипчета.Имам инсталирана последната версия на флаш плейър.Преди около месец форматирах С-то и пак се появи същият проблем.С Битдифендър съм, ако зависи нещо от него.При ИЕ го няма този проблем. Мерси.

Да ползваш някакъв adblock?Пробвай без него,пробвай enable/disable на разни екстежъни.

Да ползваш някакъв adblock?Пробвай без него,пробвай enable/disable на разни екстежъни.

За съжеление нямам.Имам само Screengrab и Download Statusbar.Не е от тях.
  • 2 седмици по-късно...

Имам проблем с инсталацията на Робоформ-а в Мозила Файърфокс . Работи ми ( Робоформ-а ) в Интернет Експлорера , но тук не мога да го подкарам да тръгне. Ако някой има решение ще съм му много благодарен Публикувано изображение

Аз използвам: *AdBlock 0.5.3.043 - блокира всякакви реклами и банери с един клик на мишката. Много полезно за хора с бавен или ограничен Интернет достъп *Forecastfox 0.9.6 - Показва текущата температура и състояние на времето навън. Показва и прогноза за следващите дните. В базата му данни има много градове от България и е доста точен *Gmail Notifier 0.6.1 - Уведомява за нови писма в Gmail, като проверява автоматично през определено време *McAfee Site Advisor 26.5 - Проверява търсените сайтове за опасности чрез базата си данни. Много полезно при търсене в Гугъл или други търсачки :)

Здравейте! Имам проблем с разширението DownloadHelper. Когато искам да сваля даден клип отивам в лентата за навигация на ФФ и от малката стрелкичка когато натисна левия бутон излиза клипа. До тук добре, но как да го запазя на моя компютър. С левия бутон върху него - просто изчезва, с десния бутон - абсолютно нищо не става. Виждал съм видео уроци където с десния бутон се отваря прозорец на който можеш да избереш къде да го запазиш, но при мен не излиза. Подобен проблем имам и с VideoDownloader. Отваря се прозорец с възможност да се копира линка за сваляне, но той не работи, в смисъл изтегля се нещо друго, но не и клипа. Публикувано изображение

Здравейте! Имам проблем с разширението DownloadHelper. Когато искам да сваля даден клип отивам в лентата за навигация на ФФ и от малката стрелкичка когато натисна левия бутон излиза клипа. До тук добре, но как да го запазя на моя компютър. С левия бутон върху него - просто изчезва, с десния бутон - абсолютно нищо не става. Виждал съм видео уроци където с десния бутон се отваря прозорец на който можеш да избереш къде да го запазиш, но при мен не излиза. Подобен проблем имам и с VideoDownloader. Отваря се прозорец с възможност да се копира линка за сваляне, но той не работи, в смисъл изтегля се нещо друго, но не и клипа. Публикувано изображение

Явно от доста време се бориш с този проблем... :angry:

Защо не преинсталираш браузера? Запази си отметките, паролите и каквото там ти трябва с помощта на MozBackup, деинсталирай, изтрий всички папки с име Mozilla в Documents and Settings, които намериш (поне 2), почисти регистрите с 1-2-3 програми, инсталирай отново и си върни бекъпа. Няма обяснение защо не се получава при теб.

Явно от доста време се бориш с този проблем... ;)

Защо не преинсталираш браузера? Запази си отметките, паролите и каквото там ти трябва с помощта на MozBackup, деинсталирай, изтрий всички папки с име Mozilla в Documents and Settings, които намериш (поне 2), почисти регистрите с 1-2-3 програми, инсталирай отново и си върни бекъпа. Няма обяснение защо не се получава при теб.

Вече два пъти съм го правил. Първия път деинсталирах браузъра с Your Uninstaller! 2006. Той си има собствена опция за почистване на регистри. След него ръчно изтрих на двете места папките на Мозила в Програмни файлове и в Документи и настройки - Потребител - Application Data. Почистих регистрите отново с RegCleanr, CCleaner и накрая с TuneUp Utilities 2007. Рестартирах и инсталирах отново ФФ с едно единствено разширение DownloadHelper. Ефекта е същия. Понеже винаги има съмнение, че може някъде нещо да е останало реших да върна една снимка на системата с Acronis True Image направена веднага след чиста инсталация на Win XP. Така е сигурно, че нищо не е останало от предишната инсталация. Инсталирах наново ФФ отново само с DownloadHelper и познайте какво се получи - нищо. Ефекта си е съвсем същия.

Редактирано от еди (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, търся някакво плъгинче или аддонче за Файърфокс, което да действа като мейл клиент, не искам да инсталирам нищо допълнително като Тъндърбърд, Аутлук и тн, искам да може както в опера да мога да си проверявам пощата докато браузвам. Благодаря предварително!

Здравейте,

търся някакво плъгинче или аддонче за Файърфокс, което да действа като мейл клиент, не искам да инсталирам нищо допълнително като Тъндърбърд, Аутлук и тн, искам да може както в опера да мога да си проверявам пощата докато браузвам.

Благодаря предварително!

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5593

Здравейте!Имам един голям и много дразнещ проблем с Internet Download Accelerator !Значи проблема е че съм с firefox.Сложил съм си flashgot!Проблема е че като тръгна да свалям нещо с flashgot ми отваря папкат на firefoxa,вместо да ми зареди Internet Download Acceleratora и да почне да си тегли!Другото е че ако съм го пуснал вече flashgot няма проблем и веднага почва да сваля!Кажете какво да направя за да оправя проблема!Моля ви се Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от stanley56
Неясно заглавие (преглед на промените)

Вероятно има някакъв проблем с интеграцията, имах подобни затруднения със по-стари версии на Download Master, безплатната версия на IDA. После разкарах FlashGot и всичко си тръгна нормално, доколкото позволяват IDA и DM (проблеми при теглени от rapidshare например). От много време вече ползвам Firefox с IDM като менажер (общ и за IE 7), няма никакви проблеми, няма нужда и от никакви излишни добавки.

Вероятно има някакъв проблем с интеграцията, имах подобни затруднения със по-стари версии на Download Master, безплатната версия на IDA. После разкарах FlashGot и всичко си тръгна нормално, доколкото позволяват IDA и DM (проблеми при теглени от rapidshare например).

От много време вече ползвам Firefox с IDM като менажер (общ и за IE 7), няма никакви проблеми, няма нужда и от никакви излишни добавки.

Мерси пробвах тая програма където ми каза ти!Обаче има нещо където много ме дразни!Мога ли като влезна някъде в интернет да кажеме дата и дам на някоя песен второ копче,хем ми излиза флашгот менуто хем на Internet Download Manager.Мога ли опциите на програмата да ги махна от менуто и да си ми останат само на flashgot?Мерси предварително!

...Мога ли опциите на програмата да ги махна от менуто и да си ми останат само на flashgot?...

Няма как да махнеш опциите на програмата от менюто при десен бутон, та то е необходимо. Пък и може би си пропуснал една-две думи от предишния ми пост:

...После разкарах FlashGot и всичко си тръгна нормално...

От много време вече ползвам Firefox с IDM като менажер (общ и за IE 7), няма никакви проблеми, няма нужда и от никакви излишни добавки.

Нямам нужда от FlashGot, защото IDM ми дава всичко нужно:

Публикувано изображение

Няма как да махнеш опциите на програмата от менюто при десен бутон, та то е необходимо. Пък и може би си пропуснал една-две думи от предишния ми пост:

Нямам нужда от FlashGot, защото IDM ми дава всичко нужно:

Публикувано изображение

мерси то и аз така схе направа май!
  • 2 седмици по-късно...

Flagfox 3.0.7

Displays a country flag in the status bar depicting the location of the current website's server.

Flagfox is an extension for Mozilla Firefox that shows a little flag icon in the status bar indicating the current website's server location. It uses relatively little resources, and works by accessing an IP address database contained within the extension rather than relying on top-level-domain roots like ".com" or ".uk". Clicking on the icon brings up further information from Wikipedia or Geotool, which is an online Geolocation tool. Geotool attempts to get more information from the Website's IP address, such as ISP and city and shows the location on a Google Map.

Накратко това е плъгин който показва местонахождението на даден сайт с флагче на съответната държава.Като цъкнете на флагчето се отваря Google Map с точното местонахождение на сайта.

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/5791

При мен определено не работи. Стои си един въпросителен и това е. Някой с подобен проблем?

Редактирано от DeathSpreadeR (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Някой може ли да даде съвет как да ги възтановя ? И преди ми се е случвало. Извадих си рам-а и го сложих пак дали не е от това проблема и може ли да се оправи ?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.