Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Ами ето снимка Червената част е тема другото са цветовете които развалих....

post-203575-1245944796_thumb.jpg

Редактирано от den4o1 (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

sсписък на добавките? мисля че се сещам коя е добавката, макар че може и да се бъркам

Ама кои точно добавки в "разширения" ли Публикувано изображение Нали ти казах изтеглих една програма "No Color" обаче после видях че работи на по стари версии. А за тези добавки премахнах всички и ПАК нищо не стана :speak:

да в разширения (ей ще се побъркам с тоя бг интерфейс) %appdata%\Mozilla\Firefox\Profiles\тук би трябвало да има само 1 папка със странно име, така че влизаш>extensions, претърсваш install.rdf (отвяря се с notepad, и внимавай с отметките за "винаги отвявай с тази програма!!) за името на no color и триеш папката ако ти се вижда сложно, unintsall на кума лиса, триеш %appdata%\Mozilla, триеш и %programfiles%\Mozilla Firefox и инсталираш наново и следващия път внимаваш повече в час

• 1 месец по-късно...

Това FireFTP не ми показва никакви други дискове освен C: , да не говорим за флашки. Къде греша? Един колега тук от форума ме насочи към въпросното FireFTP преди няколко дни обаче темата изчезна безследно, не успях да му благодаря и да го питам за този проблем.

А да ми кажеш как се трият директории? Щото засега успявам да трия само файлове след като съм влязъл вътре в директорията.

Директории се трият без проблем (празни или с файлове в тях) с десен бутон>Delete. За целта кликаш върху нежеланата директория, когато тя се намира в най-дясната част:

Публикувано изображение

Поне при мен така става :)

И на мен ми стана :) Не се сетих че трябва да е в най дясното поле.

Пак съм аз. Като стартирам FireFTP и вляза с име и парола, ми остава един паразитен прозорец да мига долу в лентата. Като го отворя пише "530 login incorrect". Не ми пречи на работата обаче много ме нерви дето мига долу и все трябва да го затварям.

• 2 седмици по-късно...

Здрасти!

Та............... моят проблем е такъв - харесах си едно много готино розово скинче за Мозила, но си пасва само със стара версия на Мозила. Дотук добре, ама няма български. Да знаете дали версия Firefox: 3.0 – 3.5 има превод на български? И ако да, как се инсталира?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8239 Ету го въпросното скинче, не е ли сладко? :)

• 1 месец по-късно...

Проблем с Add-ons на firefox пробвах с различни, но пак ми изписва тази грешка

post-230464-1254252179,47_thumb.jpg

Проблем с Add-ons на firefox пробвах с различни, но пак ми изписва тази грешка

за да не ти се налага да гадаеш коя добавка къде е и как ѝ се казва папката, в която се съхранява - можеш да използваш тази добавка: Extension Manager Extended 2.8 от сайта на Мозила цък тук / от сайта на разработчика цък тук.

Пак ми излиза същото съобщиние

Чрез EМЕ 2.8 можеш да видиш, че става дума за добавка с ID: {b9db16a4-6edc-47ec-a1f4-b86292ed211d}.

Опитай да деинсталираш DownloadHelper 4.6.2 по нормалния начин от браузъра. Провери дали не са останали някакви папки с името във фигурните скоби (ако ще търсиш по име - пускай без тях) някъде като подпапка в AppData или Application Data.

След почистването ако все още имаш нужда този add-on => опитай отново да го инсталираш - този път от сайта на разработчика цък тук.

Поздрави

Някой знае ли как мога да разреша този проблем? Пробвах с посочените от Firefox инструкции, но не се получи... Моля Ви, помогнете ми час по-скоро. Благодаря Ви предварително.

Здравейте уважаеми колеги! Изполвам Mozilla Firefox 3.5.3 + flashgot 1.2.0.6 Проблемът ми от скоро е следния: при включен flashgot "лисицата" по никакъв начин не може да се свърже с интернет!? Преинсталирах изцяло Firefox резултат НИКАКЪВ!? Нещата се оправят единствено като се изключи или де-инсталира flashgot!? Ако някой може да даде съвет що за чудо е това. Благодаря предварително!

• 1 месец по-късно...

Днес забелязах че като натисна някъде с мишката няма значение къде ми излиза мигаща черта като в Word и като се опитам да си одебеля шрифта или да сложа емотиконка във kaldata.com нестава! Дори в момента отстрани емотиконките не се виждат!!!!

Днес забелязах че като натисна някъде с мишката няма значение къде ми излиза мигаща черта като в Word и като се опитам да си одебеля шрифта или да сложа емотиконка във kaldata.com нестава! Дори в момента отстрани емотиконките не се виждат!!!!

И моя беше така. Преди няколко часа се актуализира версията и се оправи. Сега си излизат емотиконите и всичко си е наред. Пробвай да го актуализираш, може да се оправи.

И моя беше така. Преди няколко часа се актуализира версията и се оправи. Сега си излизат емотиконите и всичко си е наред. Пробвай да го актуализираш, може да се оправи.

Пробвах сега съм с най-новата версия!

Пробвах сега съм с най-новата версия!

Може някой add-on да е проблема.

Пробвай да ги забраняваш един по един.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.