Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Здравейте.Имам проблем с мозилата.Много често като сърфирам из интернет мозилата ми забива и чак след 20-30 секунди се оправя нито може да махне нито нищо :) И след 2 минути някъде пак така става http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif ОС ми е Windows XP,Mozilla Firefox 3.6.6

И на мен взе да ми се крашва. Някакъв процес за флаша прее**ва всичко. 15 секунди преди да се свали архив дето го свалям 4 часа и се прецака пак. Направо съм бесен. Това е част от още 3 архива и сега не знам къде да го търся шиб***я............
  • Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Привет някой може ли да помогне не мога да си инсталирам ЖЕЛАН скин на Mozilla има някаква промяна но не знам как става ползвам Mozilla Firefox v3.0.5 не съм имал нито един проблем със нея но избирам си желана тема от добавки за Firefox - Теми - Aero Fox XL свалям си темата и не знам как се инсталира или как се правят нещата до сега избирах желан Адон и се инсталира сам можеби има промяна ако помогне някой благодаря предварително

Привет някой може ли да помогне не мога да си инсталирам ЖЕЛАН скин на Mozilla има някаква промяна но не знам как става ползвам Mozilla Firefox v3.0.5 не съм имал нито един проблем със нея но избирам си желана тема от добавки за Firefox - Теми - Aero Fox XL свалям си темата и не знам как се инсталира или как се правят нещата до сега избирах желан Адон и се инсталира сам можеби има промяна ако помогне някой благодаря предварително

пробвай така - при стартиран Firefox->файл->отваряне на файл->намираш сваления файл или просто "drag and drop".

пробвай така - при стартиран Firefox->файл->отваряне на файл->намираш сваления файл или просто "drag and drop".

Благодаря много наистина стана както обясни :rolleyes:

Пробвах със стари версии на Мозилата и нямам никакви проблеми.Но някой може ли да каже къде може да се намерят по стари версии на Мозила ама да са на български?Благодаря. :)

Пробвах със стари версии на Мозилата и нямам никакви проблеми.Но някой може ли да каже къде може да се намерят по стари версии на Мозила ама да са на български?Благодаря. ;)

ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/

Мозила 4.0 бета 1. ОС уиноус 7, що нямам горе в дясно бутони за затваряне, минимизиране и максимизиране. Има ли оправия или понеже е бета да го отчета като бъг и толкоз. Като пусна меню бар и се появяват въпросните бутони без които практически е невъзможно да се ползва браузъра.

Четох, четох, но само оплаквания за прекомерна консумация на RAM от Firefox-a. Някой справи ли се с това безобразие...

Публикувано изображение

И т'ва при отворен само един прозорец на фокса и зареден форума на Kaldata... Е*ахти и браузъра, па той гълта повече памет от колкото програмите за графична обработка, да не говоря, че във vegas точно в този момент, зареждах филм за редакция. Мислех, че с 3.6.6 ще се пооправят нещата, ама уви. Май ще оставам дълготрайно на Opera, ако скоро не се подобри положението.

След като си преинсталирах комютъра, дойде ред да сложа Firefox, всичко му е ок, но само някаква разлика в представянето на цветовете много ме дразни...Версията е 3.6.6,пробвах и с версия 4..пак същият проблем > > > Ето сравнение с Opera: post-88962-071444900 1278605319_thumb.jp Opera post-88962-085000300 1278605312_thumb.jp Mozilla Цветове се виждат при Мозила как са едни кафиникави, а всички останали браузъри, както и преди в Мозила са били както на снимката с Опера.

Редактирано от vipssladur (преглед на промените)

Това е заради ICC профилите!

Пробвайте следното щом не ви устройва начина на показване:

Пишете about:config в адресното поле и натискате Enter

Намирате gfx.color_management.mode и от 2 го променяте на 0

> Gfx.color management.mode

Редактирано от -FG- (преглед на промените)

Здравейте.

Имам следния проблем под Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.9.2.6) Gecko/20100628 Mandriva Linux/1.9.2.6-1mdv2010.1 (2010.1) Firefox/3.6.6.

Публикувано изображение

Получава се само под Линукс и само с Firefox. Opera, Chrome/Chromium и Konqueror си показват анимираните емотикони безпроблемно, само лисицата ги размазва (т.е. няколко кадъра от анимацията се наслагват един върху друг). Кеширането е изключено (зададен е размер 0). Не е голям проблем, но е досадно.

Друг досаден проблем е "зависването" на браузъра при зареждане на страници - докато не се зареди изцяло сайтът, понякога не мога нито да скролвам, нито да отворя друг линк с лисицата. Проблемът пак е само под Линукс и само с Firefox, под Windows и двата ги няма.

Рових из about:config, направих няколко експеримента, но не става.

Някой да има идея?

Благодаря предварително за отговорите.

Здравейте.Искам да попитам мога ли да направя по малки иконите или да сложа ако има още 1 ред в Mozilata говоря за лентите с отметки дето можеш да си нареждаш сайтове , ако може да ги намаля или да сложи от долу още 1 ред !! Благодаря Предварително

случи ми се нещо гадно.Онзи ден в букмаркса където са ми определени сайтове в папка ми се скапа.Значи като отида на папката не ми се показват всичките сайтове и някой линкове са прецакани.Обача като отворя целия органайзер и отворя папката те са вътре.Но някой не се отварят.Преинсталирах мозилата. Оправих я и пак стана същото.Имате ли някакви идеи как да го оправя.Щом преинстала не помага какво да правя?

Редактирано от kalan (преглед на промените)

случи ми се нещо гадно.Онзи ден в букмаркса където са ми определени сайтове в папка ми се скапа.Значи като отида на папката не ми се показват всичките сайтове и някой линкове са прецакани.Обача като отворя целия органайзер и отворя папката те са вътре.Но някой не се отварят.Преинсталирах мозилата. Оправих я и пак стана същото.Имате ли някакви идеи как да го оправя.Щом преинстала не помага какво да правя?

Позлвай MozBackup периодично

Пробвай така - отметки->показване...->внасяне и...->избираш някоя по-задна дата.Имай в предвид,че при деинсталация остават папки Mozilla,които също трябва да се изтрият!

Благодаря на всички.Странното е че се оправи от само себе си.Повредените линкове изчезнаха.Добавих ги пак и сега ще видим дали ще се прецакат.Експортнах ги ако има нещо да ги върна.

Да му се невиди.Пак се получи.ще я махна пак и ще изтрия всички папки мозила

Не мога да вляза в youtube! Дава ми тази грешка

Публикувано изображение

Само 2-3 пъти успях да вляза и като пусна някое клипче и тази грешка! На какво се дължи!

Сигурно не е за тук поста ми, но няма смисъл да пускам нова тема

Редактирано от gig93 (преглед на промените)

на google абе вие урината като ви е с различен цвят пак ли питате?

Здравейте! Извиявам се ако това което ще попитам не е според темата но не знаех къде да попитам. Имам следния проблем и то най вероятно е заради firefox не знам но като давам да се зареди някоя страница та дори и гугъл дори при самото отваряна на браузера сякаш на зарежда ами чака да мръдна курсора и тогава почва. Това се случва почти винаги и не мога да разбера какъв е проблема. Някви идеи!?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.