Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Защо се получава това разстояние със мозилата а със друг браузър не

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

защото някой (по презумпция ти) не си е свършил както трябва работата при блокирането на рекламите и (в случая) DIV-а

защото някой (по презумпция ти) не си е свършил както трябва работата при блокирането на рекламите и (в случая) DIV-а

Решение на проблема имали

блокирай си хубаво рекламите и DIV полетата безспорния фаворит за това е AB+ в коминация с Element Hiding Helper аз лично си го допълвам и с No Script (не е лесен за схващане), та да не ми се бъркат разни гошо-елементи

блокирай си хубаво рекламите и DIV полетата

безспорния фаворит за това е AB+ в коминация с Element Hiding Helper

аз лично си го допълвам и с No Script (не е лесен за схващане), та да не ми се бъркат разни гошо-елементи

Благодаря много справих се със проблема :speak:

въпроса ми е ,как да спра това връщане на страниците които са били преди изключването на компа смисъл например като спре тока и после като дойде и включиш компа файърфокса връща страниците които са били преди това,как да го спра това че много ме дразни

въпроса ми е ,как да спра това връщане на страниците които са били преди изключването на компа смисъл например като спре тока и после като дойде и включиш компа файърфокса връща страниците които са били преди това,как да го спра това че много ме дразни

Напротив, аз намирам това за много полезна функция, даже той не ги връща автоматично, а те пита.

в опциите на програмата на достатъчно видно място е разположена тази настройка

в опциите на програмата на достатъчно видно място е разположена тази настройка

колега ,кажи къде е тази настройка

Редактирано от megaasteroid (преглед на промените)

е не точно това имах предвид, но да речем че става

Здравейте. Основният ми браузър е Mozilla, но напоследък започнаха да стават някакви странни неща. От известно време във vbox7 не искат да се отварят клипчета. Когато натисна върху някое клипче, то не зарежда :help: Освен това не показва и коментарите. Отваря само някои клипчета - например тези, които са на първа страница или са със много гледания, даже някой път и тях не ги отваря :yanim:. Мислех, че ако изчакам малко, ще се заредят и коментарите, и клипчето, но не се получава. Чакам по 5 минути, и повече, но нещата си стоят така.

Другото, което забелязах е, че, когато искам да се регистрирам в някои сайтове (или форуми) не ми се показва картинката със кодът, който трябва да въведа при регистрация. Когато все пак успея да се регистрирам, не мога да вляза в профила си. Въвеждам правилно всичко, натискам влез, влизам в профила си и точно след 1 секунда ме изхвърля :yanim:.

Днес реших да видя дали и s Internet explorer е така, но там нямам проблеми. С него и клипчетата се зареждат, и коментарите, и картинката с кода се вижда и успявам да си вляза във профила, без да ме изхвърля.

Ето какво става, когато се опитвам да се регистрирам някъде, ползвайки Mozilla-та:

Публикувано изображение

Предполагам че проблемите са в Mozilla-та. Има ли някакъв начин да се оправи всичко това, защото не ми се иска да работя с Internet explorer оттук нататък, просто Mozilla-та ми е по-yдобна.

Дано сте успели да схванете за какво иде реч и да успеете да помогнете. Благодаря предварително!

В зависимост от операционната система, можеш да пробваш следното:

Windows Vista/Windows 7: C:\Users\YOUR_USERNAME\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\YOUR_PROFILЕNAME

Windows XP: C:\Documents and Settings\YOUR_USERNAME\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\YOUR_PROFILЕNAME

Изтриваш потребителската директория в червено, като преди това правиш backup на своите фаворити.

Редактирано от proletsearch (преглед на промените)

Здравейте, не знам дали въпроса е за тук,но все пак: чат-пат като отварям нов таб в ff ми излизат сами тези 2 нови-bg.com и untitled.На 1-я като го пингна казва че няма връзка.2-ия е празна страница.Какво е това? Не е болка за умиране,но си е дразнещо.Ето и снимка:

post-108422-089208800 1281193100_thumb.j

Редактирано от grufekt (преглед на промените)

Здравейте,

не знам дали въпроса е за тук,но все пак:

чат-пат като отварям нов таб в ff ми излизат сами тези 2 нови-bg.com и untitled.На 1-я като го пингна казва че няма връзка.2-ия е празна страница.Какво е това?

Не е болка за умиране,но си е дразнещо.Ето и снимка:

провери да не си инсталирал случайно някой сърчбар и го махни,изчисти също бисквитките и кеша Crtl+Shift+Del.

Здравейте от около 3-4 дни лисицата стана много гладна и нестабилна: Значи до сега си беше перфектно всичко...Обаче стана много гладна и нестабилна.Забива ми на всеки ред който пиша тука и на всякъде....Използвам УИН 7 х64.Не го променям заради гаранцията му...Интел пентиниум дву ядрен 2.2гхз и 4 гб рам.Като пиша това само с мозилата и за малко отворен фотошоп.Забива за 2-3 секунди и се оправя...това е постоянно...Може ли да е вирус?След малко ще преоверя с мауеър байтс или както беше.

Редактирано от ФодоР (преглед на промените)

провери да не си инсталирал случайно някой сърчбар и го махни,изчисти също бисквитките и кеша Crtl+Shift+Del.

Изтрих бисквитките и кеша и за сега 2-и ден,всичко е ок.Благодаря :yanim:

Изтрих бисквитките и кеша и за сега 2-и ден,всичко е ок.Благодаря :)

пп:пак се появи,къде да гледам за сърчбар?

Забелязвате ли това дразнеща забавяне във Firefox 4 beta 3 след старта на програмата, при отваряне на началната страница? Много е дразнещо и ако остане така, язък за бързината му...

Забелязвате ли това дразнеща забавяне във Firefox 4 beta 3 след старта на програмата, при отваряне на началната страница? Много е дразнещо и ако остане така, язък за бързината му...

Никоя бета версия не е критерий за стабилност!

Само при мен ли има проблеми с цялостното заереждане на сайта с Firefox 3.6.8? Дълго зарежда определена тема, понякога дори не я зарежда до край, ами си цикли и не изобразява нищо на екрана. P.S. Изтрих кеша и се оправи.

Редактирано от viiipeer (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Имам едно питане. Аз съм с версия 3.6.8 и Windows 7,от скоро сложих плъгина FastestFox да го пробвам .Прави ми впечатление ,че не на всякъде работи както трябва,на места даже въобще не работи /или поне аз така си мисля/ Например в калдата не зарежда следваща страница,където и да е по форума .В замундата работи идеално.В датата зарежда от първа направо последната страница. В повечето от други сайтове само изписва Loading next page и до там. Дали си е така бъгаво или зависи от самия сайт?

• 2 седмици по-късно...

Как да махна това като не мога да го деинсталирам бутонът не е активен

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.