Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Здравейте! Извиявам се ако това което ще попитам не е според темата но не знаех къде да попитам. Имам следния проблем и то най вероятно е заради firefox не знам но като давам да се зареди някоя страница та дори и гугъл дори при самото отваряна на браузера сякаш на зарежда ами чака да мръдна курсора и тогава почва. Това се случва почти винаги и не мога да разбера какъв е проблема. Някви идеи!?

Това за гугъл не е бъг.За текста ли става въпрос?

Редактирано от jamc (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Това за гугъл не е бъг.За текста ли става въпрос?

НЕ не самата страница която и да е тя по което и да е време просто от самото отваряна на прозореца до през цялото ползване.

Така ще го кажа за по кратко: страницата не почва да зарежда освен ако не си мръдна курсора. И това май ми го прави само firefox-a.

Не знам но сякаш този проблем се появи след като си дръпнах по последните версии. Преди като бях на тая ужасна виста нямаж този проблем сега съм на седмица и ето. Съмнявам се че самата седмица е проблема но не знам нека каже някой който повече разбира от тези неща.

да не ползваш някоя глупава добавка за mouse gestures?

не виждам кое е смешното в съвсем резонно зададен въпрос на всеки може да се случи да не му сработи добавка която е инсталирал по собствено желание или да се получи недоразумение заради бъг в FFx, самата добавка или несъвместимост с други добавки а определението "глупава" съм сложил защото за мен те са глупави - но всеки може да си ползва каквото иска стартирай лисицата в нейния сейф мод и кажи дали пак е така - и не слагай никъде отметки, че да не омажеш още повече

не виждам кое е смешното в съвсем резонно зададен въпрос

на всеки може да се случи да не му сработи добавка която е инсталирал по собствено желание или да се получи недоразумение заради бъг в FFx, самата добавка или несъвместимост с други добавки

а определението "глупава" съм сложил защото за мен те са глупави - но всеки може да си ползва каквото иска

стартирай лисицата в нейния сейф мод и кажи дали пак е така - и не слагай никъде отметки, че да не омажеш още повече

това обаче с лисицата беше наистина ненужно (както и да е). понеже в такива техниески неща съм зле били ми обяснил какво беше отметка - bookmark ли?

и ако може не пренасяй технически думи от един език на друг - имам предвид използвай си английските си термини - иначе става объркващо.

това обаче с лисицата беше наистина ненужно (както и да е). понеже в такива техниески неща съм зле били ми обяснил какво беше отметка - bookmark ли?

и ако може не пренасяй технически думи от един език на друг - имам предвид използвай си английските си термини - иначе става объркващо.

и друго аз явно съм си на safe mode и вече си имам bookmark-ове сега какво?

Публикувано изображение

Аз я имам тази добавка, но сигурно е за по стар Windows, аз съм със 7 и не мога да гледам ТВ, изтеглих една, но тя е за ХР и виста, за 7 не мога да намеря-и не става-дайте някъв линк да изтегля тази добавка много ми трябва

Публикувано изображение

Аз я имам тази добавка, но сигурно е за по стар Windows, аз съм със 7 и не мога да гледам ТВ, изтеглих една, но тя е за ХР и виста, за 7 не мога да намеря-и не става-дайте някъв линк да изтегля тази добавка много ми трябва

В "7" Медияплейъра не е ли 12 версия?

хах

цяла седмица ли ти трябваше за отговор?

чак аз забравих кога пита за тоя плъг ин

друг плъг ин няма - тоя е, но просто не ще да се инсталира където трябва

в D: или в C: трябва да имаш новосъздадена папка с име PFiles - вътре имаш np-mswmp.dll - хващаш го и го копираш в Program files>MOzilla Firefox>plugins

pataran 12 е....ама тва е за заблуда на противника, а и плъгина е 2005

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Така явно за момента няма да се полуи това със зареждането. Много смешно знам но има още един въпрос(проблем): защо ми е нужно всеки път да се логвам я във имейла си я на някое друго място всеки път щом затворя прозореца? Имайки предвид че преди не го правеше. Искам да кажа че преди ми трябваше само един път да си влезна със задаване на потрбителско име/имейл или там каквото се иска и разбира се парола и направех ли го първия път оттам насетне дори след затварянето на прозореца след като пак го отворя нямаше нужда да правя същата процедура. Къде е проблема?

Така явно за момента няма да се полуи това със зареждането.

Много смешно знам но има още един въпрос(проблем): защо ми е нужно всеки път да се логвам я във имейла си я на някое друго място всеки път щом затворя прозореца? Имайки предвид че преди не го правеше. Искам да кажа че преди ми трябваше само един път да си влезна със задаване на потрбителско име/имейл или там каквото се иска и разбира се парола и направех ли го първия път оттам насетне дори след затварянето на прозореца след като пак го отворя нямаше нужда да правя същата процедура. Къде е проблема?

изтрий бисквитките и кеша Ctrl+Shift+Del и пробвай пак!

знаете ли как да си направя лесно и бързо моя страничка която да е нещо като букмаркс демек да ми съдържа всички запазени сатове.Мозилата ми се е е прецакала

а къде се намират те?

ами като натиснеш последователно клавишите,дето съм написал се появява прозорец "изчистване на скорошна история",където чекваш каквото ти трябва.

ами като натиснеш последователно клавишите,дето съм написал се появява прозорец "изчистване на скорошна история",където чекваш каквото ти трябва.

да ама не излиза никакъв прозорец като ги натисна само се получава това че ми сменя нещо по flextype-a

знаете ли как да си направя лесно и бързо моя страничка която да е нещо като букмаркс демек да ми съдържа всички запазени сатове.Мозилата ми се е е прецакала

отметки->показване...->внасяне и ...->изнасяне :cool:

да ама не излиза никакъв прозорец като ги натисна само се получава това че ми сменя нещо по flextype-a

инструменти->изчистване на историята.

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

инструменти->изчистване на историята.

там не мога да кликна. други идеи!?

последното,за което се сещам - инструменти->настройки->лични данни->изчистване на историята...->в "настройки" избираш какво да изчиства,обаче щом другите начини ни действат май трябва преинсталация като изтриеш всички папки Mozilla.

последното,за което се сещам - инструменти->настройки->лични данни->изчистване на историята...->в "настройки" избираш какво да изчиства,обаче щом другите начини ни действат май трябва преинсталация като изтриеш всички папки Mozilla.

извинявам се ако проявявам невежество в известна степен но защо ми трябва да трия историята (тя и наистина не ми трябва понеже съм направил така че никога да не ми се помни) аз просто не искам всеки път кат стартирам firefox да правя едни и същи неща!?

Редактирано от charlie_eppes (преглед на промените)

charlie_eppes

Щом като инструменти ->изчистване на историята не е достъпно, изглежда вашият Firefox работи в режим Private Browsing (Поверително сърфиране).

Прочетете това: Стартиране на Firefox винаги в режим на поверително сърфиране и премахнете отметката която е показана на стъпка 4!

charlie_eppes

Щом като инструменти ->изчистване на историята не е достъпно, изглежда вашият Firefox работи в режим Private Browsing (Поверително сърфиране).

Прочетете това: Стартиране на Firefox винаги в режим на поверително сърфиране и премахнете отметката която е показана на стъпка 4!

това помогна наистина! МЕРСИ МНОГО!!!!

Редактирано от charlie_eppes (преглед на промените)

сега като се оправи това възникна едно друго нещо което ми е любопитно: защо след като съм влизал в даден сайт следващия път гугъл ми го маркира с някакъв цвят (при мен с лилаво)?

сега като се оправи това възникна едно друго нещо което ми е любопитно: защо след като съм влизал в даден сайт следващия път гугъл ми го маркира с някакъв цвят (при мен с лилаво)?

Това е функционалност, която се използва още от времето на неткейп. Помага човек да се ориентира какво е посещавал.

Искаш да го махнеш ли?

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

Това е функционалност, която се използва още от времето на неткейп. Помага човек да се ориентира какво е посещавал.

Искаш да го махнеш ли?

мхм :ph34r: ако може!

Редактирано от charlie_eppes
кирилица!!! (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.