Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Вижте това How to remove the .NET Framework Assistant for Firefox

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте моят проблем е следният. До сега никога не ми е правила проблем но от 2 - 3 седмици взе да ми прави и то само с една страница. Във всички страници ми влиза , но когато напиша играта която играя (www.bulfleet.com) Не ми показва изобщо никакви изображения. Понякога даже не ми и зарежда страницата . И този проблем не е само с Мозила и с операта и google chrome с всички браузъри пробвах , но без успех

Редактирано от kostiliaa (преглед на промените)

Здравейте моят проблем е следният. До сега никога не ми е правила проблем но от 2 - 3 седмици взе да ми прави и то само с една страница. Във всички страници ми влиза , но когато напиша играта която играя (www.bulfleet.com) Не ми показва изобщо никакви изображения. Понякога даже не ми и зарежда страницата . И този проблем не е само с Мозила и с операта и google chrome с всички браузъри пробвах , но без успех

Игри от този тип,които се играят в интернет,искат flash player.

Инсталирай го и кажи проблема дали продължава.

Ами пробвах и като изключа антивирусната ми ( Avira Antivir ) , но пак не стана . Флаша си ги инсталирах но пак не става

Здравейте моят проблем е следният. До сега никога не ми е правила проблем но от 2 - 3 седмици взе да ми прави и то само с една страница. Във всички страници ми влиза , но когато напиша играта която играя (www.bulfleet.com) Не ми показва изобщо никакви изображения. Понякога даже не ми и зарежда страницата . И този проблем не е само с Мозила и с операта и google chrome с всички браузъри пробвах , но без успех. Също пробвах като изключа антивирусната и като инсталирам флаш , но пак без успех

ами и на мен ми зарежда същото изображение ! Явно това е новата визия ... или нещо е станало със страницата !!!

Ами не е защото има и един код който се въвежда за да влезниш в играта а и като кликна там на регистриране тогава пак изобщо не ми зарежда

Ами не е защото има и един код който се въвежда за да влезниш в играта а и като кликна там на регистриране тогава пак изобщо не ми зарежда

http://www.bulfleet.com/flash/new_bfbanner_en.swf

404 - Not Found

http://www.bulfleet.com/flash/new_bfbanner_en.swf

404 - Not Found

Немога да влезна в този сайт .

Немога да влезна в този сайт .

Това е банерът който не се зарежда и на негово място виждаш празно място. Файлът е изтрит вероятно и затова така : )

А как мога да го възвърна за да ми го покаже изображението , защото преди 5 минути бях у един приятел и от него без проблем влезнах

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! При мен проблема е следният: След като съм ползвала и затворила Моzzila/ с версия 3.6.10 съм/ и след например 5 минути се опитам отново да вляза ми се появява следното съобщение: Firefox вече е пуснат, но не отговаря. За да отворите нов прозорец, първо трябва да затворите съществуващия процес Firefox или да рестартирате цялата система. И единственото решение е да рестартирам.Преди месец имах същия проблем, деинсталирах старата версия , тя беше 3.5.???/не помня точно/ по съвет на мой колега ,и инсталирах последната съществуваща, поне която тогава беше актуална.Но проблема със появявашото се съобщение остава.А ако съпруга ми е играл online , досадното съобщение стои повече от час .Досадно си е да чакаш или да рестартираш след всяко влизане.Някой да знае нещо за проблема ми?Предварително благодаря!!!

Да това се получава и при мен, но не толкова често.Просто така е направена лисицата.

За да се стартира firefox отново, натискате CTRL+ALT+Del. Така извиквате Task Manager (Диспечера на задачите).

От таба Processes (процеси) намирате firefox.exe и избирате бутона- Край на процеса (End of process)

След което може да стартирате Firefox, без проблем.

П.П. Вариант е да смените браузера с Google Chrome или Opera.

Редактирано от ieenso (преглед на промените)

Да това се получава и при мен, но не толкова често.Просто така е направена лисицата.

За да се стартира firefox отново, натискате CTRL+ALT+Del. Така извиквате Task Manager (Диспечера на задачите).

От таба Processes (процеси) намирате firefox.exe и избирате бутона- Край на процеса (End of process)

След което може да стартирате Firefox, без проблем.

П.П. Вариант е да смените браузера с Google Chrome или Opera.

Благодаря много!!!

Получи се.:cheerleading2:

При опера го има същото :lol6:

Да, така е. И съм забелязал, че се появява когато съм задал да се отвори (един или няколко) нов прозорец, но преди да се зареди изцяло затворя Опера-та.

На свой ред искам и аз да попитам нещо. :) Правих настройки на Mozilla да се отваря по-бързо/about:config/и други такива,но по невнимание добавих ред в кйто не съм написал нищо.Знае ли някой как мога да го изтрия този ред? Благодаря! http://www.picbg.net/u/14537/35186/477232.bmp - реда с червените букви

Редактирано от MASTER OF DARKNESS (преглед на промените)

На свой ред искам и аз да попитам нещо. :lol6:

Правих настройки на Mozilla да се отваря по-бързо/about:config/и други такива,но по невнимание добавих ред в кйто не съм написал нищо.Знае ли някой как мога да го изтрия този ред?

Ще трябва да намерите (намира се в директорията на използвания потребителски профил във Firefox) и отворите посредством текстов редактор файла prefs.js Вътре намирате реда който искате да премахнете и запазвате файла. Няма да е лошо предварително да си запазите едно копие на Prefs.js преди да преминете към редакция!

На мен редовно ми се случва това, и всеки път докладвам чрез опцията на лисицата за проблема на създателите! Преди дни обнових версията на браузъра, и до сега това досадно прозорче не е излизало! Иначе решението е чрез спиране на процеса! :love: Също така съм забелязал, че самият браузър НЕ се затваря след стандартното затваряне, тоест процеса му продължава да функционира! Това ми прави проблеми най-вече при чистенето със CCLEANER, когато ми излиза съобщение, че не съм затворил мозилата, и не може да бъде изтрита хронологията от нея! Странен бъг, дано да го няма във следващите версии!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.