Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Здравейте всички, искам да попитам ако съм изтрила мозила има ли някъде запаметени на компютъра страниците които са били в предпочитани? Или ако я инсталирам пак дали ще се възстановят или не. :S

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

погледнете в %appdata% дали има папка на Mozilla и/или Firefox - там из папките се намира папката bookmarkbackups от която можете да си изкарате последния бекъп на "предпочитани" ако я инсталирате пак, ще бъде създаден нов профил

погледнете в %appdata% дали има папка на Mozilla и/или Firefox - там из папките се намира папката bookmarkbackups

от която можете да си изкарате последния бекъп на "предпочитани"

ако я инсталирате пак, ще бъде създаден нов профил

Няма такава папка всичко е изтрито,но все пак благодаря за вниманието :offtopic_s:

напишете

%appdata%
в адресното поле на explorer и вътре в директорията търсете папката на лисицата

имам усещането че сте гледали другата appdata

Привет на всички! Виждам, че това е втората тема за лисицата и ми е доста сложно да преровя всички страници, затова мисля да попитам тук. Някой знае ли някаква добавка с която снимките няма нужда да се отварят, а само с посочване с мишката да се отварят в пълен размер, имаше такава за Google Chrome, но за лисицата не съм открил? :wors: В тази тема жив посетител ли няма? :speak:

Редактирано от kantaris (преглед на промените)

Привет имам едно запитване ще се радвам някой да помогне :)

къде се помещаваха всички файлове след сърфиране посещение на даден web хронология във нета на Mozilla преди време правих един тест но съм забравил ;)

Благодаря предварително

MIIGLENE - погледнете предния ми пост

kantaris - живи има, но никой не знае какво искате (поне по описанието), още по-малко знаем за такава добавка

а на мен лично ми се струва доста глупава

да не би да сте използвали Picasa? как се казва добавката за Chrome? - поне да потърсим нещо аналогично

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

MIIGLENE - погледнете предния ми пост

kantaris - живи има, но никой не знае какво искате (поне по описанието), още по-малко знаем за такава добавка

а на мен лично ми се струва доста глупава

да не би да сте използвали Picasa? как се казва добавката за Chrome? - поне да потърсим нещо аналогично

Благодарско за вниманието но можеби не се изразих правилно и ви подведох или аз не откривам това което ми трябва във поста ви със въведената командо във EX-a или нямам въобще за момента хронология имам желанието да тествам една програмка за почистване но в случая не мога http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

C:\Users\<потребителско име>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<име_на_профил>.default - това е целият адрес под Windows Vista/7, папката Appdata е скрита, така че трябва да разрешите показването и C:\Documents and Settings\<user name>\Application Data - за ХР същия номер става и с въвеждане на %appdata% в Run

C:\Users\<потребителско име>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\<име_на_профил>.default - това е целият адрес под Windows Vista/7, папката Appdata е скрита, така че трябва да разрешите показването и

C:\Documents and Settings\<user name>\Application Data - за ХР

същия номер става и с въвеждане на %appdata% в Run

Благодаря ти :)

Здравейте, имам проблем след прейнсталацията на ОС mozilla firefox i internet explorera не ми изкарва изображения ?! На сайтове като vbox7 , youtube t.n Snimka

Здравейте, имам проблем след прейнсталацията на ОС mozilla firefox i internet explorera не ми изкарва изображения ?! На сайтове като vbox7 , youtube t.n Snimka

Вероятно имате инсталирана някаква добавка. От снимката виждам McAfee SiteAdvisor, някакъв toolbar горе.

Проверете в Tools > Add-ons > Extensions (ако вашия Firefox е на български Инструменти > Добавки > Разширения) и напишете кои добавки имате във вашия Firefox!

Да имам го само изображения не ми излизат http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

провери случайно да не би да е махната отметката тук -> настройки->съдържание->автоматично зареждане на изображенията?

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

Появи се едно проблемче.Не знам как съм го направил,но когато напиша нещо в smart bar на лисицата (примерно firefox)ми търси с някаква руска търсачка.Как да си върна гугъла? Оправих се.Който има същия проблем да пише about:config в smart bar.След това keyword.Намирате там където пише keyword.URL и кликвате два пъти на value.Променяте value на http://www.google.com/search?q= ако работите с гугъл и давате ОК.Това е. :blink:

Редактирано от jamc (преглед на промените)

след което деинсталирате какъвто там боклук сте позволили да ви използва сърч полето :D

и четете внимателно какво се инсталира

аз лично не бих подминал с лека река 1 посещение в чар....HJT форума

след което деинсталирате какъвто там боклук сте позволили да ви използва сърч полето :D

и четете внимателно какво се инсталира

аз лично не бих подминал с лека река 1 посещение в чар....HJT форума

Там е проблема,че нищо не съм инсталирал.Днес си търсих едни работи за Sony vegas и по едно време се отвори тая руска тъпня.От тогава почна да ми ползва смарт бара.Вече всичко е Ок.Дано не съм лепнал някоя гад.

Сложил съм си на мозилата (версия 3.6.10) master password и всеки път като я пускам, не ми приема паролата от първия път, а от втория. Само при мен ли е така и защо ?

Здравеите , ползвам мозила 3.5.10 портабъл заедно със Тор но не мога да гледам клипчета. Как мога да си сложа Флаш Плеяр за да гледам?

Здравеите ,

ползвам мозила 3.5.10 портабъл заедно със Тор но не мога да гледам клипчета.

Как мога да си сложа Флаш Плеяр за да гледам?

Ако имате инсталиран вече флаш, то намерете файла NPSWF32.dll и го копирайте. После го поставете (paste) в директорията X:\FirefoxPortable\App\Firefox\plugins (където Х: е мястото от което се зарежда портативната версия на Fx) Рестартирайте Firefox.

Ако имате инсталиран вече флаш, то намерете файла NPSWF32.dll и го копирайте. После го поставете (paste) в директорията X:\FirefoxPortable\App\Firefox\plugins (където Х: е мястото от което се зарежда портативната версия на Fx) Рестартирайте Firefox.

не става за сажаление , копирах го от папката на Опера заедно с NPSWF32_FlashUtil.exe и libflashplayer.so /по друг съвет/ но флаша не тръгва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

не става за сажаление , копирах го от папката на Опера заедно с NPSWF32_FlashUtil.exe и libflashplayer.so /по друг съвет/ но флаша не тръгва http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Да опитаме и така. Намерете flashplayer.xpt (намира се в WINDOWS\system32\Macromed\Flash) и го копирайте. Затваряте Fx. Поставете копирания файл в папката plugins заедно с NPSWF32.dll, а останалите копирани файлове от Опера ги премахнете. Стартирайте отново Fx.

Реших да направя тези настройки на "Firefox" Примерна оптимизация и стигнах до nglayout.initialpaint.delay - 0 content.notify.interval - 50,обаче не ми излезе нищо,и сега не знам,дали трябва да бъде Низ.или цяло число ! :angry:

ако си бяхте потърсили информация в google щяхте да разберете стойността е Иnteger....а как точно е преведено оставям на вас да разберете off: кое същество въобще му е дошло на акъла стойността да се промени на 50?

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.