Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

... :rolleyes: ...

Пишете това URL в адрес бара:

about:config

в полето филтър пишете

layout.css.visited

и кликате два пъти върху реда за да стане false

затваряте прозореца/таба

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

как да си възстановя функцията когато като дърпам нещо и искам да излезна да излиза съобщение дали съм сигурен 4е искам да затворя понеже това което дърпам още се тегли (извинявам се за гадното описание)?

хммм на последните версии процеса не продължава ли автоматично?

хммм на последните версии процеса не продължава ли автоматично?

всъщност когато отново отворщ прозореца процеса със download-а продължава, НО аз питам преди да затворя прозореца искам да ми изписва съобщение/преудпреждение както иската го наречете дали съм сигурен... е описал съм го :clap:

да опитаме така: в адресното поле напишете about:config>Enter>съгласете се със съобщението, ако има такова ("I'll be careful, I promise!")>в полето Filter въведете browser.download.manager.quitBehavior - кликнете 2 пъти (бързо) с левия бутон и въведете стойност 2 това трябва да върне предупреждението

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

да опитаме така:

в адресното поле напишете about:config>Enter>съгласете се със съобщението, ако има такова ("I'll be careful, I promise!")>в полето Filter въведете browser.download.manager.quitBehavior - кликнете 2 пъти (бързо) с левия бутон и въведете стойност 2

това трябва да върне предупреждението

мхм стана :clap: само да попитам защо стана :) защо трябваше да въвеждам ''2''

browser.download.manager.quitBehavior - параметъра контролира поведението на download мениджъра при изключване 0, 1, 2 задават различните варианти

мхм стана :huh: само да попитам защо стана :ph34r: защо трябваше да въвеждам ''2''

мързела никога не води до добро!

http://kb.mozillazine.org/Browser.download.manager.quitBehavior

вече се работи по 64-битовата версия на един от най-добрите браузъри

прилагам инсталатор и portable версия, акто и двете се ъпдейтват редовно от nightly channel

НЕ се препоръчва за ежедневен браузър!!!

както може и да се очаква всичко работи както и при стандартната х86 версия, с 2 малки изключения:

1. упорито продължава да иска да се инсталира в Program Files(x86)

2. разбира се Flash не работи!!!

ftp://ftp.mozilla.or...4.installer.exe

ftp://ftp.mozilla.or...in64-x86_64.zip

да не рече някой че фаворизираме Win OS, ето и linux MAC билдовете:

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0b2pre.en-US.linux-x86_64.tar.bz2

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/latest-mozilla-central/firefox-4.0b2pre.en-US.mac64.dmg

now we're waitin' for Adobe to sit on their a**es and make a x64 Flash

Бихте ли ми помогнали за програма,която възстановява изтрита история в мозила?Благодаря Видях,че има подобна тема,но там не намерих нищо конкретно

Бихте ли ми помогнали за програма,която възстановява изтрита история в мозила?Благодаря

Видях,че има подобна тема,но там не намерих нищо конкретно

В смисъл на посетени сайтове? СЪмнява ме. И толкова ли не можете да си спомните къде сте броузвали?

Това дългоочакваната четворка ли е или някаква друга разновидност ? Може ли малко разяснения ?

дългоочакваната Firefox 4 е планирана за ноември месец това просто е 64-битова бета разработка вървяща паралелно с основната 32 битова бета версия на firefox 4 разбира се засега подобна версия е хммм....малко непрактична поради нежеланието(засега) на Adobe да реализират 64 битова версия на Flash player предназначена предимно за тестове

В смисъл на посетени сайтове? СЪмнява ме. И толкова ли не можете да си спомните къде сте броузвали?

Помолих просто за помощ,а не за анализ на моята памет!!!

Помолих просто за помощ,а не за анализ на моята памет!!!

ДОбре, разбирам, ще следите някого. Има начин ако разбирате от SQLlite.

:yanim::P:P нищо лично капитане, шросто напоследък показваш доста готино чувство за хумор - и то над средното ниво

:yanim::P:P

нищо лично капитане, шросто напоследък показваш доста готино чувство за хумор - и то над средното ниво

Ами досадно е от въпроси за техническа задача, само защото автора мисли че това е пътя да си разреши проблема. А в повечето случаи проблема има друго, обикновено много по-просто и елегантно решение

И аз имам малък проблем с мозила... От 2 дена след като рестартирвам компютъра ми се получава едно странно разделяне на страницата.. Вчера деинсталирах една програма - оправи се. Днес пак същото. Следователно махнах почти всички по-нови extensions, добавки и други, изчистих кеш, сканирах с CCleaner и в крайна сметка - без резултат.

Публикувано изображение

в safe mode на лисисцата пак ли е така?

start>run (WinKey+R):

firefox -safe-mode
, и без да избирате нищо натискате continue in safe mode

в safe mode на лисисцата пак ли е така?

start>run (WinKey+R):

firefox -safe-mode
, и без да избирате нищо натискате continue in safe mode

В safe mode се получи.

Редактирано от baby_muse (преглед на промените)

почвай да деактивираш добавките една по една в нормален режим доакто откриеш коя ти прави проблем

почвай да деактивираш добавките една по една в нормален режим доакто откриеш коя ти прави проблем

Оправих го, махнах всички добавки и вече се получи.

Благодаря.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.