Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

От известно време Мозила ми прави следния бъг: опитвам се да си сваля субтитри директно на десктопа и ми казва, че не може, защото "could not be saved, because you cannot change the contents of that folder. change the folder properties and try again, or try saving in a different location". После цъкам retry на прозорчето за даунлоадс и ги сваля на десктопа без проблем. Как да го оправя този дразнещ бъг? Искам да си ги свалям на десктопа нещата, а не да сменям директорията..

http://www.speedyshare.com/files/22022557/2010-04-19_194747.jpg - screenshot на проблема

1. Не отваря скрийншота.

2. Пробвай да преинсталираш браузъра или пробвай с друг, за да видиш дали прави същия проблем.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

От известно време Мозила ми прави следния бъг: опитвам се да си сваля субтитри директно на десктопа и ми казва, че не може, защото "could not be saved, because you cannot change the contents of that folder. change the folder properties and try again, or try saving in a different location". После цъкам retry на прозорчето за даунлоадс и ги сваля на десктопа без проблем. Как да го оправя този дразнещ бъг? Искам да си ги свалям на десктопа нещата, а не да сменям директорията..

http://www.speedysha...4-19_194747.jpg - screenshot на проблема

Ами тя Мозилката ти го е обяснила какво да правиш, виж:

Публикувано изображение

Или искаш нещо друго :cheers:

Когато вида на сайт в мозила е умален какво да направим за да възвърнем нормалния вид?И изписвяа умален вид на търсене в "google".От къде да възвърна нормалния вид?Моля помогнете :cheers:

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

"KEN"БЛАГОДАРЯ ТИ!!!Не можеш да си представиш колко много съм ти задължена/иконка поклон/ че на този компютър няма иконки:)))

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

Някоя програма или вие сте сменили правата за писане в тази папка - в случая Desktop-a.

Ако искате да записвате файлове отново на десктопа си отворете My computer и навигирайте до -> C:\Users\Diana\Desktop

натиснете десния бутон на мишката някъде на празното място и изберете Properties, от там демаркирайте клетката където пише Read only и натиснете ОК.

Това е всичко!

Някоя програма или вие сте сменили правата за писане в тази папка - в случая Desktop-a.

Ако искате да записвате файлове отново на десктопа си отворете My computer и навигирайте до -> C:\Users\Diana\Desktop

натиснете десния бутон на мишката някъде на празното място и изберете Properties, от там демаркирайте клетката където пише Read only и натиснете ОК.

Това е всичко!

Клетката на Read only не е маркирана!

1. Не отваря скрийншота.

2. Пробвай да преинсталираш браузъра или пробвай с друг, за да видиш дали прави същия проблем.

1. Отваря скрийншота, просто трябва да цъкнеш на файла, към който те праща линка.

2. Преинсталирах мозилата още преди да постна проблема си и не се оправи

Здравейте :clap: Имам проблем с Mozilla-та. До като си говорех по Скайп бях оставила отворена Mozilla на началнта страница на Google, компютъра ми заби и се наложи да натсина копченцето за рестарт, след като се рестартира се опитах да отворя Mozilla, но не иска да се отвори, колкото и пъти да се опитам да я стартирам не се отваря. Махнах тази която имам и изтеглих нова от официалният сайт, качих я и отново като се опитам да я стартирам не иска да тръгне... Нямакви преложения как да я оправя за да си върви отново норрмлано?

Здравейте :)

Имам проблем с Mozilla-та.

До като си говорех по Скайп бях оставила отворена Mozilla на началнта страница на Google,

компютъра ми заби и се наложи да натсина копченцето за рестарт,

след като се рестартира се опитах да отворя Mozilla,

но не иска да се отвори, колкото и пъти да се опитам да я стартирам не се отваря.

Махнах тази която имам и изтеглих нова от официалният сайт,

качих я и отново като се опитам да я стартирам не иска да тръгне...

Нямакви преложения как да я оправя за да си върви отново норрмлано?

напиши в run %appdata% и затрий папката mozilla.

и аз ти бих препопъчал да деинсталираш тоя боклук, щото отдавна вече това не може да се нарече браузър с ресурсите които харчи и със времето за студен старт...

Редактирано от the professor (преглед на промените)

напиши в run %appdata% и затрий папката mozilla.

и аз ти бих препопъчал да деинсталираш тоя боклук, щото отдавна вече това не може да се нарече браузър с ресурсите които харчи и със времето за студен старт...

Е-е-е,стига де!И Opera има немалко трески за дялане,а и харчи не по-малко памет,но това няма значение,защото паметта си е за това-да се харчи и работи...Наистина имаше някакви проблеми с предпоследната версия на Mozilla,но с последната са ги оправили.Затова е и наложително да си "забърше" папката в appdata.

И в последната версия си остана проблема. На два компютъра ми се появяваше/появява. Затварям я или когато крашне, след което не мога да я стартирам, изписва се, че вече имало отворено копие. и това при версия 3.5 и 3.6. Другият често срещан проблем беше, че затваряш браузера и понякога той си продължаваше да си работи таск мениджъра :cool:  Въобще този браузер не е това, което беше 

Направих си бекъп на сайтовете и паролите с Moz.bakup ,сега преинсталирах как да ги върна тези настройки.Какво трябва да се направи с този файл.Копирва ли се и къде или с каква програма се отваря.

Направих си бекъп на сайтовете и паролите с Moz.bakup ,сега преинсталирах как да ги върна тези настройки.Какво трябва да се направи с този файл.Копирва ли се и къде или с каква програма се отваря.

Влизаш в Bookmarks, organize bookmarks и там има import and backup, намираш restore и избираш файла. Това е!

Извинявай но къде е това Bookmarks.В мозилата ли е или в програмата "Моз.бекъп"

Естествено в Мозилата. Горе след File, Edit, History, ...

Е-е-е,стига де!И Opera има немалко трески за дялане,а и харчи не по-малко памет,но това няма значение,защото паметта си е за това-да се харчи и работи...Наистина имаше някакви проблеми с предпоследната версия на Mozilla,но с последната са ги оправили.Затова е и наложително да си "забърше" папката в appdata.

да ама има студен старт 1 секунда... и като я затвориш се затваря и после като я стартираш не вади съобщение че вече е стартирана - не се налага да килваш боклука от таск мениджъра...

С windows xp.Систамата ми е 5.1 surround auditek.Дриверите ми са нови.А въпроса ми е следния. На компа (winamp,bs player , и т.н.)работи всичко,но в броузарите (с фирефокса) работи само 2 те фронтни.Пробвал сам много браузари нестава.Сфалих какви ли не кодеци и плугини за фирефокса пак нестава.Моля някой да каже.

SRS Audio Sandbox

В повечето случаи помага ...ама нека и специалистите да кажат...Успех !

Ха-ха, изпревариха ме :)

абе пичове става но нещо зжука не е много добре пробвах да го наглася-но пак не6то не много наред.Слушах и от вбокс и от youtube с HQ i HD .Има ли друг начин?
  • 4 седмици по-късно...

Здравейте,имам следния проблем когато вляза в интернет и се опитам да скролна надоло или на горе дадената страница местенето става накасано и е много много дразнещо. Ако някой може да ми помогни да си ре6а проблема 6те сам му много благодарен!!! Опитах да я обновя не стана. И с интенет експлолера е са6тото положение

Редактирано от Whitefear (преглед на промените)

tools>options>advanced>general и слагате отметка на use smooth scrolling и се уверете че сте сложили драйвъри за видеокартата

Здравейте! Може ли някой да ме насочи от където да си дръпна тулбар за Музилата. Искам да ми превежда страниците на български.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.