Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

И така нестава!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор
Оправих проблема деинсталирах я и после пак я инсталнах и стана! ;):cool:

Оправих проблема деинсталирах я и после пак я инсталнах и стана! ;):)

:wors::cool:
  • 1 месец по-късно...

Здравейте. Преди време (2-3 дена) се появи накъкъв проблем със Mozilla Firefox (поне така мисля)

ScreenShot:

Публикувано изображение

Извинявам се за 2-рия пост, но имам проблем и със Kaldata??? Никое от бутончетата когато пиша отговор не работи и емотиконите не се появяват? Добре, че разбирам малко от BB...

Забравих да кажа, че това (клипчето във vbox7) става само когато си поиграя със Scroll-а :whist:

BBCode майсторе, изчисти си Cookies. И мажни хардуерното ускорение на флаш плейъра. Десен на клипчето > Settings > Display > махаш чекчето на "Enable hardware acceleration"

Редактирано от v2.0 (преглед на промените)

И махни хардуерното ускорение на флаш плейъра.

Десен на клипчето > Settings > Display > махаш чекчето на "Enable hardware acceleration"

Така не става ли?

Здравейте! Имам два много дусадни проблеми с мозилата ,когато влезна в гоогле имагес и искам да видя някоя картинка в цял размер ми излиза изображението неможе да бъде изобразено защото съдържа грешка. Другият проглем е , че постояно се рефрешва.

Приложете screenshot или точно какво пише в съобщението за грешка! Но в 90% от случаите е свързано със Skype 'добавка'! Премахнете нея добавка за Skype от Инструменти > Добавки и рестартирайте FF! :)

Приложете screenshot или точно какво пише в съобщението за грешка!

Но в 90% от случаите е свързано със Skype 'добавка'!

Премахнете нея добавка за Skype от Инструменти > Добавки и рестартирайте FF!

:rolleyes:

Мерси много.
  • 2 месеца по-късно...

Та значи,напоследък често започна да прави това.Компютърът забива з аняколко секунди,след това се оправя.Като погледна в таск мениджъра,процесът който товари комп-а е firefox.exe. Като си е на 100 процента ,или 99 ,според случая.освен това,забелязвам,че от време на време,курсора на мишката замръзва.И след малко се появява на друго място.На какво може да се дължи това?В момента съм с Windows XP SP2.Ползвам Avast за антивирусна програма.Благодаря за всякакви мнения и коментари предваирително.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Та значи,напоследък често започна да прави това.Компютърът забива з аняколко секунди,след това се оправя.Като погледна в таск мениджъра,процесът който товари комп-а е firefox.exe. Като си е на 100 процента ,или 99 ,според случая.На какво може да се дължи това?В момента съм с Windows XP SP2.Ползвам Avast за антивирусна програма.Благодаря за всякакви мнения и коментари предваирително.

Освен Avast каква друга защита имаш?

Освен Avast каква друга защита имаш?

Нямам и не ползвам други защити.Забелязах и че курсора на мишката от време н авреме замръзва.И след това с епоявява на друго място.Но това може да се дължи на забиването на процесора на 100 %

Та значи,напоследък често започна да прави това.Компютърът забива з аняколко секунди,след това се оправя.Като погледна в таск мениджъра,процесът който товари комп-а е firefox.exe. Като си е на 100 процента ,или 99 ,според случая.освен това,забелязвам,че от време на време,курсора на мишката замръзва.И след малко се появява на друго място.На какво може да се дължи това?В момента съм с Windows XP SP2.Ползвам Avast за антивирусна програма.Благодаря за всякакви мнения и коментари предваирително.

Поразчисти разширенията и плъгините на Firefox-а.

Редактирано от Ken (преглед на промените)

както и кеша на броузера, това също помага. Както и оптимизиране на базите данни с посетените линкове (speedfox например)

както и кеша на броузера, това също помага. Както и оптимизиране на базите данни с посетените линкове (speedfox например)

Как да го направя това?Моля да ми обясните като на лаик.

Някои добавки на модзилата мога да махна.Но къде и кои са плъгините?

Здравейте,искам да попитам как мога да си запазя всички отметки от Mozilla Firefox защото ми предстои преинсталиране на компютъра?Благодаря предварително за помощта.

Здравейте,искам да попитам как мога да си запазя всички отметки от Mozilla Firefox защото ми предстои преинсталиране на компютъра?Благодаря предварително за помощта.

С програмката MozBackup може да си я изреглиш от kaldata.com безплатна е :blink:

с нея може да си направиш backup на на отметките,хронологията зпаметените пароли,теми, и добавки (extension) ако не се бъркам. Инасталираш програмката избираш backup избираш какво да запазиш.Ако има нещо неясно ще ти помогна :) когато съм на линия.

Това и самата Мозила ще ти го направи, без допълнителна програма. Отметки - Показване на отметките - Внасяне и резевно копие - Резервно копие и оттам нататък Мозила ще ти съхрани файл с отметките към настоящия момент. Мился, че така беше. Ако нещо бъркам, някой да ме поправи. Успех.

• 1 месец по-късно...

Вчера неволно изтрих един от боокмарковете,favourites в мозилата и за мое съжаление видях че съм настройл да не помни историята.И понеже линка,който беше запаметен е дълъг и не го помня ще ви помоля да ми препоръчате някое средство,начин да го възобновя?System restore дали ще помогне?

От известно време Мозила ми прави следния бъг: опитвам се да си сваля субтитри директно на десктопа и ми казва, че не може, защото "could not be saved, because you cannot change the contents of that folder. change the folder properties and try again, or try saving in a different location". После цъкам retry на прозорчето за даунлоадс и ги сваля на десктопа без проблем. Как да го оправя този дразнещ бъг? Искам да си ги свалям на десктопа нещата, а не да сменям директорията.. http://www.speedyshare.com/files/22022557/2010-04-19_194747.jpg - screenshot на проблема

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.