Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Не знам дали си струва, но може да пробваш да върнеш системата назад(System Restore).

Това връща системата само, като премахне всичко инсталирано, след направата на тази точка, а ако направя един текст. док. например, няма да изчезне...Това е същото, няма смисъл да го правя.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 294,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

След като въведа адреса и натисна "enter" не ми зарежда сайта.Но като натисна бутона "зареждане на адреса в полето",става?

Редактирано от Kurtis (преглед на промените)

прави се Image на целия системен дял, пуска се програмата по указания начин и целия процес става една мешаница ако споменете коя или каква е била страницата току виж някой се сети - хора не ядем

Ако я спомена - ще има повече подигравки, отколкото отговори, а и хората ще изгубят интерес да ми обясняват, даже и да знаят как става.

Публикувано изображениеNikolov!! не беше ли ти преди време се хвалеше че си хакнал замундата ?

Публикувано изображениеNikolov!! не беше ли ти преди време се хвалеше че си хакнал замундата ?

Май не е. Онзи нямаше ли три удивителни ?

ако не сте променяли настройките последните версии на Firefox (3.x) пазят посетените страници за последните 7 дни

загубата на нерви, време и ресурси е по-голяма от постигнатия резултат с програмите за връщане на данни

В интерес на истината - и за последния месец можеш да извадиш историята на браузера, стига, разбира се да не си използал опциите и/или инструмент за почистване на личните данни.

Публикувано изображение

(firefox 3.6.13)

Аз бях, но тогава не се изразих правилно въобще, за което се извинявам.

Не съм хакнал нищо.

В интерес на истината - и за последния месец можеш да извадиш историята на браузера, стига, разбира се да не си използал опциите и/или инструмент за почистване на личните данни.

Публикувано изображение

(firefox 3.6.13)

Не там е работата. Настроих Мозила да ми помни само 1-2 дни история.

е, като си си го настроил сам .. пробва ли тези програмки : http://www.blogsdna.com/4252/recover-deleted-firefox-35-history-with-firefox-history-recover.htm http://www.technixupdate.com/undelete-recover-restore-deleted-history-in-firefox-35-with-firefox-history-recover/

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

Браво jamc чакам финала :)

а най-интересно е последното изречение в синьото поле в дясно къде да кандидатствам за т-шъртка? хихих живко тва не беше сериозно...благодаря все пак за обяснението продължавай с хубавата работа сериозно: надали промоцията е със случайна дата, но да видим....ще бъде хубав новогодишен подарък

Редактирано от Aquaris (преглед на промените)

Линкът води до статия в блога на мозила http://blog.mozilla.com/addons/2010/12/02/firefox-4-tshirt/ Като гледам това е само за такива като мен,които имат някаква добавка.Аз вече пратих информация. :) Ако имаш добавка се записвай :wors: Ако има хора ,които ползват темите ми:Готов съм с 5 от тях.Всички тъмни теми без червената са готови и остава само да бъдат качени и одобрени от мозила.Работя върху другите. :wors: Edit:Firefox 4 is coming very soon, and it’s now time to start marking your add-ons compatible with 4.0.*. We don’t expect any further compatibility-breaking changes in Firefox 4 betas, and any that do need to land will be announced on this blog, on MDC, and via email if we can identify AMO-hosted add-ons that are affected. We will continue to add beta versions as they are released, but most add-ons should now begin to use 4.0.* as their maxVersion.

Редактирано от jamc (преглед на промените)

Здравейте! Имам проблем с Firefox на лаптопа. По време на стартиране на ОС (Windows XP+SP3) започна актуализация и предложение за инсталиране на продукти на Ейпъл (Сафари и итунес). Не останах впечатлен от нищо тяхно и ги деинсталирах с Рево унинсталер с опцията за недълбоко сканиране (третата под ред). По време на тази операция беше отворен Firefox, който е версия 3.6.13. Вместо предложения рестарт на компютъра, аз го изключих. На следващото му пускане Firefox отказва да се стартира. Умува и не вади никакво съобщение. При опит да извикам страница от пряк път към нея излиза съобщение от ОС „Възникна проблем с командата на програмата“. От какво може да е и какъв по-точно е проблема? И разбира се как мога да го оправя? Другите браузъри (ИЕ8 и Гугълхром) си работят нормално.

Здравейте! Имам проблем с Firefox на лаптопа. По време на стартиране на ОС (Windows XP+SP3) започна актуализация и предложение за инсталиране на продукти на Ейпъл (Сафари и итунес). Не останах впечатлен от нищо тяхно и ги деинсталирах с Рево унинсталер с опцията за недълбоко сканиране (третата под ред). По време на тази операция беше отворен Firefox, който е версия 3.6.13. Вместо предложения рестарт на компютъра, аз го изключих. На следващото му пускане Firefox отказва да се стартира. Умува и не вади никакво съобщение. При опит да извикам страница от пряк път към нея излиза съобщение от ОС „Възникна проблем с командата на програмата“.

От какво може да е и какъв по-точно е проблема? И разбира се как мога да го оправя? Другите браузъри (ИЕ8 и Гугълхром) си работят нормално.

Пробва ли с деинсталация на МФ, почистване на регистрите с CCleaner, и нова инсталация на МФ? Ползваш ли някакви аддони за нея? Пробвай следното, което казах! Ако няма ефект, не знам! Нека и друг изкаже някакво мнение! Успех!

Пробва ли с деинсталация на МФ, почистване на регистрите с CCleaner, и нова инсталация на МФ? Ползваш ли някакви аддони за нея? Пробвай следното, което казах! Ако няма ефект, не знам! Нека и друг изкаже някакво мнение! Успех!

Благодаря! И аз си помислих за същото, но изчаках някой да да каже мнение. Деинсталирай МФ, като не изтрих всички данни и после при инсталирането му отново всичко се е запазило (добавки, отметки).

Весело изпращане на старата година и посрещане на новата! :D

Здравейте имам проблем, че с Mozilla\Firefox който незнам дали може да се оправи.По принцип обичам да гледам анимета и сега гледам Inazuma Eleven и го тегла от ДАТА, но като задам папката за сваляне ми излиза "firefox has stopped working" и така е всеки път сменях папки, какво ли не едно и също и сега си свалям всички файлове, но за анимето винаги ми излиза това съобщение с Windows 7 съм.Преинсталирах го 5 пъти и нищо гледах и в сайта им за помощ и пак не помогна :laughing5: надявам се вие да ми помогне така е от вчера.

Редактирано от Haymanata (преглед на промените)

Провери за вируси.Ако има проблеми колегите от раздела сигурност са по-компетентни и съм 100% сигурен,че ще ти помогнат.В нета пише доста за хора с подобен проблем.В краен случай защо не пробваш с друг браузър?

Май и двата линка са за 1 програма, а тя няма графичен интерфейс и немога да работя с нея.

Здравейте,първо да кажа че изобщо не разбирам от тези неща,затова не се смейте ако прочетете някоя глупост.Имам проблем с визуализацията на един сайт/игра,та има ли някакво разширение или нещо друго за оправяне на проблема?Ако ли не,от къде идва проблема? Моля за помощ,че ми писна вече... http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

П.П.Ако ползвам Мозилата,визуализацията хич я няма,а с Google Chrome нещата са по добре,но все пак проблема си остава и там.

П.П.2 Ако въпроса ми изобщо не е за тук,моля за извинение и за насока към друга тема.

Редактирано от Ismahan (преглед на промените)

честно казано не се разбра въобще какъв е проблема можете ли да приложите снимка на която да се вижда ясно?

Да попитам относно Greasemonkey - има ли опасност от кражба на данни, ако инсталирам скрипт?

честно казано не се разбра въобще какъв е проблема

можете ли да приложите снимка на която да се вижда ясно?

Преди 1 месец имах този проблем,преинсталирах си уиндолса и се оправи,но от вчера пак нямам визуализация.Става въпрос за тази игра.

Сега е така: post-289711-0-51266400-1294319240_thumb.

А трябва да е така:post-289711-0-84709400-1294319263_thumb.

В почти цялата игра е така.

И още нещо,само във въпросния сайт зареждането е бавно,на всякъде другаде ми зарежда от раз.Какво да правя и с това?

Ако не са за тук въпросите ми,моля да ме насочите в подходящата тема.

Редактирано от Ismahan (преглед на промените)

вижте във Tools=>Options=>Content=>Load images automatically=>Exceptions=> дали сайта на играта не е със статус блокиран но най-вероятно е от самия сайт и флаш елементите по него ако скоро не сте обновявали flash player-а си също е добре да го направите както и ако имате добавка във firefox за skype да я спрете/премахнете и опитате пак

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.