Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Здравейте! Имам странен проблем с Мозила 3.6.12 и винаги ми е създавала този "проблем". Когато влизам в сайта email.bg и въведа името и паролатаа си, при опит да отворя съобщение, ме изхвърля и ме препраща в началото на страницата,където пак трябва да си въведа данните... Когато въведа данните си отнова, проблема изчезва докато съм в момента в сайта. Всеки ден дари по няколко пъти на ден като си проверявам пощата ми прави тези номера....може ли да се оправи?!

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Здравейте! Имам странен проблем с Мозила 3.6.12 и винаги ми е създавала този "проблем". Когато влизам в сайта email.bg и въведа името и паролатаа си, при опит да отворя съобщение, ме изхвърля и ме препраща в началото на страницата,където пак трябва да си въведа данните... Когато въведа данните си отнова, проблема изчезва докато съм в момента в сайта. Всеки ден дари по няколко пъти на ден като си проверявам пощата ми прави тези номера....може ли да се оправи?!

често срещан проблем в един друг форум - помага чистенето на бисквитките и кеша!

често срещан проблем в един друг форум - помага чистенето на бисквитките и кеша!

И това не проработи.....

Имам следния проблем с firefox:

Публикувано изображение

Не мога да запаметя проверката на правописа. Всеки път когато стартирам ФФ тази отметка я няма както е показано на снимката. Слагам я отново и натискам бутона „ОК“ и при следващото пускане на ФФ пак я няма. Версията на ФФ е 3.6.12, а ОС е Windows XP SP3.

п.п. Извинявам се на модератора за неправилното публикуване на темата! Усетих се, но вече беше преместена.

инсталирай си този български речник да видим после дали ще помни настройката https://addons.mozilla.org/bg/firefox/addon/3623/.

Същия го имам и не помни. За всеки случай го преинсталирах отново и ефект няма.

Някой да помогне. Само при мен ли го има този проблем?

пробва ли с друг браузер ? в краен случай пълна преинсталация с триене на всички папки Mozilla !

Само с мозила ми прави този проблем..с другите браузъри го няма...а и след чиста преинсталация пак се получава....

еди, защо не пробваш следното:

- изход от Firefox, отиди в папката %APPDATA%\Mozilla\

- после до профила Firefox -> Profiles -> и в последната папка, съдържаща се там изтрий файла с име localstore.rdf

P.S. Преди да направиш това, може да запазиш данните си за Firefox. Виж дали след това Firefox ще помни...

здравеите. имам проблем с избирането на търсачка по подразбиране . в началото като напиша дума в адресната лента резултатите излизаха в гугъл . една програма ми инсталира babylon и сега резултатите от търсенето излизат в нея . имах същия проблем с ASK , AOL , WINAMP BING . мога ли да я махна тази гадост без да преинсталирам лисицата .

здравеите. имам проблем с избирането на търсачка по подразбиране . в началото като напиша дума в адресната лента резултатите излизаха в гугъл . една програма ми инсталира babylon и сега резултатите от търсенето излизат в нея . имах същия проблем с ASK , AOL , WINAMP BING . мога ли да я махна тази гадост без да преинсталирам лисицата .

В адресното поле напишете about:config

В филтъра напишете:

- keyword.URL и изберете reset

- browser.search.defaultenginename и му задайте Google

Рестартирайте Firefox.

еди, защо не пробваш следното:

- изход от Firefox, отиди в папката %APPDATA%\Mozilla\

- после до профила Firefox -> Profiles -> и в последната папка, съдържаща се там изтрий файла с име localstore.rdf

P.S. Преди да направиш това, може да запазиш данните си за Firefox. Виж дали след това Firefox ще помни...

Първо благодаря, че се опитваш да ми помогнеш. :ph34r: Ако под „%APPDATA%“ си имал предвид C:\Documents and Settings\Еди\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\2taddyxq.default то не помогна. Намерих такъв фаил и в C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile и там го изтрих, но без резултат. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Първо благодаря, че се опитваш да ми помогнеш. :ph34r: Ако под „%APPDATA%" си имал предвид C:\Documents and Settings\Еди\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\2taddyxq.default то не помогна. Намерих такъв фаил и в C:\Program Files\Mozilla Firefox\defaults\profile и там го изтрих, но без резултат. http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

потърси го в:C:\Documents and Settings\Еди\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

потърси го в:C:\Documents and Settings\Еди\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles

Ами там има само една папка: 2taddyxq.default

А в тази папка още 2 - Cache и OfflineCache и още 3 файла:

urlclassifier3.sqlite

XPC.mfl

XUL.mfl

Редактирано от еди (преглед на промените)

търсите *.rdf и го преименувате с друго разширение (при спрян firefox)

Ами както писах (редактирах по-горен мой пост) нямам такъв файл.

Не бих казал. По-скоро не сте обърнали внимание на добавената от мен информация.

Ами там има само една папка: 2taddyxq.default

А в тази папка още 2 - Cache и OfflineCache и още 3 файла:

urlclassifier3.sqlite

XPC.mfl

XUL.mfl

Пробвайте през търсачката на Windows да го откриете localstore.rdf. :eek: localstore.rdf при вас трябва да е в C:\Documents and Settings\Еди\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\2taddyxq.default Друг вариант е да го възстановите в първоначален вид като влезете в safe mode с избрана опция Reset toolbars and controls (Но имайте в предвид, че всяко ваше персонализиране на toolbars, позиции на прозорци и т.н. до този момент ще бъде премахнато!)

Редактирано от -FG- (преглед на промените)

Когато се опитам да инсталирам някоя добавка за мозила,ми изписва греШка - излиза прозорче на което пиШе това - º Firefox не може да инсталира файла в https://addons.mozil...src=addondetail защото: Неочаквана грешка при инсталиране Прегледайте дневника на конзолата на JavaScript за повече подробности. -203 º Пробвах с 3-4 версий на фаирфокс,но не стана. Интересното е че вчера ставаше,а днеска не. Не помня да съм променял нещо кой знае какво,но шанс ... Неао помня,че без да искам майче цъкнах нещо и да не би да съм блокирал тегленята от addons.mozilla org ,дори и да е таканезнам от къде да го оправя. Защото най-отдолу над лентичката за старта,обаче най-отдясно има едно,като щитче и като го цъкна два пъти ми излиза едно прозорче,пише разни неща,нещо че съм го шрифовал май ако е от това можете ли да ми помогнете ако знаете как може да се оправи. Благодаря.

Sega,като цъкнеш 2 пъти на щитчето виж в зоната "права" дали ти е разрешено "инсталиране на разширения и теми" !

Редактирано от emil644466 (преглед на промените)

И със разреШаване и с блокиране пробвах,но не се получава. Може би някак си трябва да премахна тая защита ...

Благодаря ти много Aquaris. С този сайт като гледам ще се оправят нещата. Но все пак,който не учи,няма да сполучи - незнам английски,можеШ ли да дадеШ някакво кратко упътване. Поправка - аз ще се оправя.

Редактирано от Sega (преглед на промените)

Здравейте! Проблема ми е следния: от 2-3 дни мозилата не иска да ми отваря инфо прозорците във Фейсбук, т.е. като играя "фермата" и искам да споделя намерен предмет, не ми излиза прозореца, в който трябва да дам да публикува или не на стената! Мисля, че не е от ФБ тази грешка, защото при Опера, Комодо (браузер), ИЕ ги отваря! Ето за тези прозорци говоря:

Публикувано изображение

Дайте някакви съвети! Благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.