Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Mozilla Firefox - въпроси и проблеми (част 2)

Featured Replies

Аз използвам само Download Statusbar и Forecastfox, друго не ми трябва.

• Отговори 2,1k
  • Прегледи 296,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Flash Got, Foxy Tunes, Tab Mix Plus...

т'ва са най-полезните... (можа да се минеи без таб микса, но на мен ми е по-удобен, че има някои специфични настройки, кои то ползвам и не се поддържат от Лисицата без въпросния екстеншън...)

Здравейте ! Прегледах част от Темата и не видях един от най-важните add-ons-и - за доунлоуд на видео-клипчета от : blip.tv , break.com , dailymotion.com , ifilm.com , media.putfile.com , metacafe.com , myvideo.de , video.google.com , vids.myspace.com , vidilife.com , youtube.com , zippyvideos.com .... Както се нарича - "пирата на видео-клиповете" :

https://addons.mozilla.org/firefox/4318/ /не давам директен линк / .

До скоро !

ФФ 2 спря да ми помни името като влизам в сайтовете.Някой може ли да ми каже как да го поправя.Трябва всеки път да го набирам.Благодаря.

ФФ 2 спря да ми помни името като влизам в сайтовете.Някой може ли да ми каже как да го поправя.Трябва всеки път да го набирам.Благодаря.

Здравей ! Редактиране -> Настройки -> Сигурност -> Пароли -> Помнене на паролите за сайтове ... тук трябва да има отметка , ако искаш да ти помни името и паролата /аз никога няма да си сложа тази отметка/ .

Другия вариант : Редактиране -> Настройки -> Лични данни -> Лични данни -> Изчистване на личните данни .... тук може да има отметка и да чисти всичко при затваряне на браузера .

До скоро !

Здравей ! Редактиране -> Настройки -> Сигурност -> Пароли -> Помнене на паролите за сайтове ... тук трябва да има отметка , ако искаш да ти помни името и паролата /аз никога няма да си сложа тази отметка/ .

Другия вариант : Редактиране -> Настройки -> Лични данни -> Лични данни -> Изчистване на личните данни .... тук може да има отметка и да чисти всичко при затваряне на браузера .

До скоро !

Проверих настройките и всичко си е както трябва.Интересна работа.IE и ФФ не ги помнят а Операта помни.

Проверих настройките и всичко си е както трябва.Интересна работа.IE и ФФ не ги помнят а Операта помни.

Здравей ! Да ти кажа честно - не ти трябва да ги помни ! ... За твоята сигурност е по-добре !

Здравей ! Да ти кажа честно - не ти трябва да ги помни ! ... За твоята сигурност е по-добре !

Прав си.Ще свикнем и така.Благодаря.
  • 2 месеца по-късно...

Здравейте!Налага ми се да преинсталирам бозата,но имам сайтове във Файърфокс,които искам да запазя.Някой знае ли как мога да го направя? :) Благодаря!

Редактирано от electric (преглед на промените)

Здравейте!Налага ми се да преинсталирам бозата,но имам сайтове във Файърфокс,които искам да запазя.Някой знае ли как мога да го направя? :)

Благодаря!

Bookmarks - Organize bookmarks в меню File има Export

Даже още по добро решение , има , казва се FEBE то е добавка ,инсталира се на фокса и се прави бек ъп на всичко, пароли , кукита , маркирани сайтове добавки абе всичко :) може да го намериш като отидеш в менюто->tools-> Add ons-> get extension и после търсиш FEBE

Да,това пак става ама прави бекъп на всяко нещо по отделно и възстановява всяко нещо пак по отделно.Някак си Mozbacup ми се вижда по удобно защото прави един bacup файл,който си държа някъде(може и в нета като го рарна с парола) и при необходимост ресторвам.Отвреме навреме правя нов bacup заради разни леки промени които съм правил.

Някои може ли да ми каже от каде да си изтегля megaupload toolbar за firefox защото никаде не го откривам,бих ви била много благодарна

• 2 седмици по-късно...

Здравейте, обръщам се към всички използващи Firefox. Сблъсках се със следният проблем и немога да го реша. Прочетах за екстенжъна на лисицата: foxtorrent и реших да го инсталиран. Той служи за заместване на торрент-клиента. След като го пробвах реших , че не ме кефи и искам да го махна. Да, ама не. Дори след преинсталация на друга версия на лисицата, той пак се появява. Ако някой се е сблъсквал с това, нека сподели. Благодаря предварително :clap:

• 3 седмици по-късно...

някой знае ли addon който слага парола на "show passwords" защото е мн неприятно да стана за малко от pc-то и някой да ми види паролите ,а с "use a master password" е много тромаво Публикувано изображение защото при всяко стартиране на FF иска паролата

• 4 седмици по-късно...

Всичко си вървеше добре когато в един щастлив момент менюто на FlashGot което излиза с натискане на десния бутон спря да излиза. Нищо не съм променял, нито верасията на Mozilla нито версията на FlashGot-a. Аз съм с Mozilla Firefox 2.0 Final a FlashGot-a ми е версия 0.5.99. Като отида в Инструменти -> Добавки срещу FlashGot-a ми пише че е несъвместим с версията на Mozilla-та ми. Ако някой може да ми каже коя версия на FlashGot да сваля за да са ми съвместими ще съм му много балгодарен.

Редактирано от DARcom (преглед на промените)

Някой знае ли наистина има ли такова разширение?Като ми се разтегля страницата настрани,то да я свива-особено полезно като гледам форум с големи картинки.При Опера е супер и ми е чудно защо няма или поне не съм намерил такова разширение за Лиско.

Аз ползвам: 1- ClickWeather - прогноза за времето All-in-One Sidebar - мн удобен сайдбар за всичко във браузера Auto Copy - сещайте се - маркираш и то си е копирано FEBE - бекъп на браузера FlashGot - :) FootieFox - резултати от мачовете Gmail Notifier - :) infoRSS - РСС четец MouseZoom - зуум на страницата с мишката Tab Clicking Options - опции за табовете Yahoo! Mail Notifier - :)

Пуснаха Mr tech local install 5.3.2.4(поддържа файърфокс(майнфийлд)3.0 алфа7). Вече няма от какво да се притеснявате относно неработещи екстенжъни(make all compatible). Честито.Аз отдавна я чакам,защото предишната версия 5.3.2.3 поддържаше до 3.0 алфа6 и пак имах неработещи!

• 1 месец по-късно...

когато качвам в даден 1click хостинг (без значение кой) формата за качване на файлове скороста ми винаги е константа на 50кб/с...ако пусна втори прозорец да качвам отново друг файл,скача на на 100кб/с , тоест firefox има някакъв лимит на този тип конекция,който искам да премахна. когато качвам през флаш или джава базиран аплет няма проблем,скороста винаги достига максимума си,но когато позлвам обикновенния html базиран е закована на 50кб/с. въпроса ми е как да премахна това ограничение ?

За ограничение не съм чувал да има Firefox,не казвам че няма де.Колкото до настройки от този сорт можеш да погледнеш като напишеш на Firefox "about:config" (нали без кавичките).Само с това мога да ти помогна.

направих го,утроих нужните настройки в network.http ,но не вярвам да помогне...затова питам дали някой не е имал същия проблем или да има някакво решение

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.