Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

И на мене...на мойта си яхта :cool:

а, аз може някъде на хладно.............

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

време е за следобедното кафенце :cool:

Отатък смърди яко от смолата за фугиране - почвам да виждам розови слончета

Публикувано изображение

време е за следобедното кафенце :cool:

Отатък смърди яко от смолата за фугиране - почвам да виждам розови слончета

пак като не виждаш розови Емчета хихихихиххи

пак като не виждаш розови Емчета хихихихиххи

Аз ако ги виждах - щях ли да се оплаквам, или въобще да пиша из форума ? Все ми се струва, че щах да съм зает с други, по-приятни дейности :cool:

Мисля си,защо чата е безлюден ,а пък яко се чати на други места...:)

За две тиквички , с които пихме кафе+кола преди малко :)

все забравяш, че сме три :wors:

p.s.нещо подучухме за някакви кожуси и агитации от твоя страна, че ще връщаш комунизма :)

все забравяш, че сме три :mad:

p.s.нещо подучухме за някакви кожуси и агитации от твоя страна, че ще връщаш комунизма :)

:wors: Йозера ? :) хаххахахха - заради това ли кихах като побъркан и ми горяха ушите ? :)

мдам "сладък" си бил :wors:

"сладък" ?! :) това пък какво ще рече ?

какво ви е разправял, че да ви кажа дали е истина или не ?

"сладък" ?! :wors: това пък какво ще рече ?

какво ви е разправял, че да ви кажа дали е истина или не ?

ами...

нищо, нищо :)

Мисля си,защо чата е безлюден ,а пък яко се чати на други места...:)

щото чат и "за какво си мислите в момента" е едно и също нещо... май Публикувано изображение

Абе щях да пиша за какво си мисля, ама то толкова дълго, че ме мързи и так... сега си мисля, че ме мързи мноооого.

Мисля си, че на доктора би му отивало да води речи със знаме на БКП :rolleyes: Ехх, понякога се радвам, че Йозера ми е братовчед...хубави истории човек може да научи за доктора от него :rolleyes:

Тръгвам си.

Мисля си, че на доктора би му отивало да води речи със знаме на БКП :D

Ехх, понякога се радвам, че Йозера ми е братовчед...хубави истории човек може да научи за доктора от него :wors:

тихо де :yanim: не го знам какво ви е разправял, ама да знаеш -много лъже понякога :)

тихо де :hush: не го знам какво ви е разправял, ама да знаеш -много лъже понякога :D

Шъ си мълча, споко - само лекинко загатнах :yanim:

Иначе ни разправя пиянски истории - то какво друго да очаквам от вас двамата? :) Особено и на млади години - айде вече сте дърти, не можете да държите :ass:

П.П: Пък може и да лъже, знам ли го...ти го познаваш по-добре. На мен ми е само некъв братовчед :wors:

Шъ си мълча, споко - само лекинко загатнах :D

Иначе ни разправя пиянски истории - то какво друго да очаквам от вас двамата? :) Особено и на млади години - айде вече сте дърти, не можете да държите :wors:

П.П: Пък може и да лъже, знам ли го...ти го познаваш по-добре. На мен ми е само некъв братовчед :yanim:

Държите, носите или вдигате?

Държите, носите или вдигате?

В контекста на алкохола и цялата церемония обграждаща консумирането му...мисля, че и трите стават :)

За вдигането вече зависи кой колко е изпил....

Виж сега -верно имаше едно време един-два епизода, в които моя милост, облечен в униформа, развяваше едно червено знаме със сърп и чук по центъра на Плевен...Имаше и други епизоди, в които това знаме играеше не второстепенна, ами основна роля, но те....те не са за малки деца :) p.s. знаех си аз, че не трябва да минавам по центъра - все ще срещна някой стар познат, който ще ми развали имиджа на улегнал, достолепен чичко :D

p.s. знаех си аз, че не трябва да минавам по центъра - все ще срещна някой стар познат, който ще ми развали имиджа на улегнал, достолепен чичко :rolleyes:

улегнал ще да рече провиснал оттук-оттам, но другата думичка не я знам

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

...но другата думичка не я знам

Раздели я на съставните й части - "доста" и "лепя", тоест такъв който много се лепи и няма оттърване от него :rolleyes:

лепи полипропиленови тръби, плочки, изолация и т.н.

Виж сега -верно имаше едно време един-два епизода, в които моя милост, облечен в униформа, развяваше едно червено знаме със сърп и чук по центъра на Плевен...Имаше и други епизоди, в които това знаме играеше не второстепенна, ами основна роля, но те....те не са за малки деца :rolleyes:

p.s. знаех си аз, че не трябва да минавам по центъра - все ще срещна някой стар познат, който ще ми развали имиджа на улегнал, достолепен чичко :D

Мммнали :)

Плевен колко е малък, хм? Понякога не знаеш кой ще се окаже братовчед на кого и този някой какво ще каже за теб в твое отсъствие :)

лепи полипропиленови тръби, плочки, изолация и т.н.

хммм - и други работи лепя аз ....

Мммнали :rolleyes:

Плевен колко е малък, хм? Понякога не знаеш кой ще се окаже братовчед на кого и този някой какво ще каже за теб в твое отсъствие :)

мани-мани , като го знам каолко е цапнат в устата, и какво сме преживявали заедно..... представям си какво ви е наприказвал :)

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.