Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента (част n+2) ?

Featured Replies

Митове и легенди за чичо Тричо?

• Отговори 3,2k
  • Прегледи 133,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Мисля си за новия химн на МЗ. Докторе, застани до В. Маринов в дует и ще прокопсаш бързо, вЕрвай ми... 1. Щом чуеш вопъл, стон и хрип от птичи или свински грип, ти бързо скачаш на

• Хихихихих Мисля си за черните джиБове и русите патки в тях

• Мисля си как може хич да ме няма в пазарлъка. Отивам на разговор за сделка - Да или Не и точка /и това не е от сега/ Човека от девет дерета вода ми събра, да ме убеди да сваля цената, а аз истинско ма

мани-мани , като го знам каолко е цапнат в устата, и какво сме преживявали заедно..... представям си какво ви е наприказвал :eek:

:hush: и още можеше :clap:

Аз разказвала ли съм ти как се запознах с него? :angry:

:hush: и още можеше :clap:

Аз разказвала ли съм ти как се запознах с него? :angry:

Извинявайте, ама прекалявате.

Или започвате разказа за подвизите на Доктора от началото и го довеждате до края, за да стане известен на цялата аудитория или минавате на ЛС, скайп, ИЦК или СМС-и.

Тц. :angry:

Бях на 15-16 и си вървя по центъра, така привечер и се приближава този голям и здрав момък към мен - с гола глава, слънчеви очила и кожено яке. И тръгва направо към мен, с тази негова походка предупреждаваща, че е човек на немотивираното насилие. Викам си...баси, к'ва е тая мутра и какво иска от мен? И се лпитвам да го заобиколя. Ама той по едно време като ме хвана за ръката и ме дръпна, а аз готова да пищя и той се обажда:

"Спокойно ма Бианке, аз съм втория ти братовчед!"

А аз вече в паника, му казвам - абе какъв втори братовчед бе човек, остави ме. И той ми каза да питам вкъщи за Йозера...и после разбрах историята му :clap:

А не помня обаче кога разбрах, че вие се познавате де. :hush:

Извинявайте, ама прекалявате.

Или започвате разказа за подвизите на Доктора от началото и го довеждате до края, за да стане известен на цялата аудитория или минавате на ЛС, скайп, ИЦК или СМС-и.

Лс е забранил да получава ( особенно от онази личност по-горе) :clap: , Скайп, ИЦК - не ползва, а телефонът му е изключен :P

Бях на 15-16 и си вървя по центъра, така привечер и се приближава този голям и здрав момък към мен - с гола глава, слънчеви очила и кожено яке. И тръгва направо към мен, с тази негова походка предупреждаваща, че е човек на немотивираното насилие. Викам си...баси, к'ва е тая мутра и какво иска от мен? И се лпитвам да го заобиколя. Ама той по едно време като ме хвана за ръката и ме дръпна, а аз готова да пищя и той се обажда:

"Спокойно ма Бианке, аз съм втория ти братовчед!"

А аз вече в паника, му казвам - абе какъв втори братовчед бе човек, остави ме. И той ми каза да питам вкъщи за Йозера...и после разбрах историята му :angry:

А не помня обаче кога разбрах, че вие се познавате де. :hush:

:eek: типично в негов стил :)

Не знам кога си разбрала и защо, но мисля, че е голяма грешка ....

Лс е забранил да получава ( особенно от онази личност по-горе) :angry: , Скайп, ИЦК - не ползва, а телефонът му е изключен :)

:clap: типично в негов стил :hush:

Не знам кога си разбрала и защо, но мисля, че е голяма грешка ....

Забранил си си ЛС-тата от мен? :P:eek: :eek:

Край, до тука беше с нашето приятелство :eek::P

Забранил си си ЛС-тата от мен? :hush::eek::)

Край, до тука беше с нашето приятелство :clap::P

Всичко, всичко съм забранил, що се отнася до теб -даже и постовете ти не виждам :angry:

Всичко, всичко съм забранил, що се отнася до теб -даже и постовете ти не виждам :lol6:

А аз исках да те каня на вечеря утре вечер :speak:

А аз исках да те каня на вечеря утре вечер :lol6:

аааа - ти пак можеш да си ме поканиш - ама внимавай, защото може да приема :speak:

http://dnes.dir.bg/news/podkup-obshtinski-sluzhiteli-6892667?nt=4

Чудя се да се смея или да плача...

Трагедията става все по-пълна и повсеместна.

В Плвен всичкото ни е така - телефоните, колите, п**ките, а сега и подкупите :lol6:

Но пък от друга страна - днес 40, утре -40, и така 20 работни дни х 40 лв = 800 лв на месец.какво повече му трябва да човек ? :speak:

А малко по-надоул има челен опит от Пловдив :

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

А аз исках да те каня на вечеря утре вечер :eek:

рискуваш това чудо да си го пуснеш у къщата? :cool:

Мисля си дали някой е мяркал Дийката. Сетих се какви лигни бяхме. Интересно как ме спохождат такива мисли точно, когато съм си пийнала и с четири часа сън самоПубликувано изображение

А аз се ядосах порядъчно от обратнотонаостроъгълнициизфорума, свърши ми бирата, и сямтам да ви изоставя за да гушна възглавничката :blink:

А аз се ядосах порядъчно от обратнотонаостроъгълнициизфорума, свърши ми бирата, и сямтам да ви изоставя за да гушна възглавничката :blink:

Лека ти нощ, майсторе!

Мисля си за гадните кошмари, които сънувах през нощта, както и за това, че тази сутирн хващам втори акаунт на потребител и откривам толкова злоба в постовете му та няма накъде повече http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Дали е временно явление ?

Мисля си за гадните кошмари, които сънувах през нощта, както и за това, че тази сутирн хващам втори акаунт на потребител и откривам толкова злоба в постовете му та няма накъде повече http://www.kaldata.com/forums/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/sad.gif

Дали е временно явление ?

Не, не е временно явление.

Не може добър човек по душа и постъпки да излъчва злоба дори в един пост.

Искам да ви предупредя, че от керацудата много боли глава. Ама после.

Мен глАва ме боли само гат я удАрим некъде.

Или правилния израз е този:

Искам да ви предупредя, че от много керацуда боли глава. Ама после.

Мен глАва ме боли само гат я удАрим некъде.

Или правилния израз е този:

все боли.............. :)

Не се къхъри, докторе Емката ще сипва керацуда :cool:

А, Сашо е прав, нема такова животно, като "временна злоба"

свърши обаче :yanim:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.